Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 16, 13:30)
tai nuo slinkimo jūsų nuomone tik vienintelis svogūnas tepadeda, nes kaip rašot arba vaikštai nuplikus, arba smirdanti svogūnu? Galiu pasakyti, kad yra daugybė kitų priemonių, efektingų ir veiksmingų, jei gaila pinigų tam, ir labiau priimtina smirdančiai vaikščiot tai prašau. Bet manau geriau investuoti į normalias priemones, nei kelti šleikštulį sau ir kitiems. Ir niekam nerekomenduoju svogūno. schmoll.gif

Prasau parekomenduokite, gal ka zinote is savo patirties 4u.gif
Atsakyti
neparekomenduosiu, žinau tik ką bandyčiau pirkti, jei prasidėtų nevaldomas slinkimas. Pirmiausia būtų perkamas pantogaras, dzintars, kuris irgi smirda, bet bent jau po plovimo šampūnu kvapo nebesijaučia, priešingai nei svogūnas, toliau manau pirkčiau alpecin tiek losjona tiek šampūną. Bet svogūno- niekada gyvenime. Jau vieną kart pabandžiau, užteko. Dvokiau kaip bomžė, ne tik sau, bet ir kitiem.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 16, 17:50)
neparekomenduosiu, žinau tik ką bandyčiau pirkti, jei prasidėtų nevaldomas slinkimas. Pirmiausia būtų perkamas pantogaras, dzintars, kuris irgi smirda, bet bent jau po plovimo šampūnu kvapo nebesijaučia, priešingai nei svogūnas, toliau manau pirkčiau alpecin tiek losjona tiek šampūną. Bet svogūno- niekada gyvenime. Jau vieną kart pabandžiau, užteko. Dvokiau kaip bomžė, ne tik sau, bet ir kitiem.

o taip MB nenorėdavo net šalia būt biggrin.gif nesuvokiu kaip jis kitiems gali nesmirdėt g.gif
Pabandykit Alpecin šampūną ir losjoną. Man jau vien nuo šampūno pagerėjo smile.gif
Atsakyti
Sveiki, as pradejau naudoti ampules su placenta, baigus kursa parasysiu kaip sekesi smile.gif .

Ir dar tas aparaciukas cia kur pirmame ir antrame puslapyje aptarinejamas ebay galima nusipirkti su atsiuntimu uz 100lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, anoj temoj dar klausiau, bet nelabai kas atrašė apie auskinio ūso užpiltinę su spiritu. Tai va, įsigyjau aš tą kvietką, o kaip toliau daryt, nelabai žinau. Ieškojau, bet skirtingai pateikiami receptai. Gal kas turi patikrintą receptą būtent nuo slinkimo?

Beje, man slinkimas apmažėjo, bet tikrai ne taip, kaip norėčiau. unsure.gif Subaigiau Faith In Nature šampūnus, nusipirkau naujus, jie man šiaip patinka, bet slinkimui poveikio, manau nedaro.. Pabaigiau Dzintars aliejuką, - gal jis kiek padėjo, bet nežinau, ar kartosiu.

QUOTE(Love* @ 2011 11 11, 23:44)
as apie sita va ir klausiau nuomones,gal yra daugiau isbandziusiu?

klausėt apie tuos Elvital Arginine produktus, tai aš bandžiau. Gavau dovanų du rinkinukus, tai, kad ir kaip nenorėjau (nes perėjau prie natūralesnių šampūnų), pabandžiau kartą iš smalsumo. Šiaip plaukų tikrai vonioj pastebėjau mažiau, - nežinau, ar sutapimas. Sakiau, kad gal ištrinksiu karts nuo karto su jais. smile.gif Beje, jei kas norėtų vieną rinkinuką (šampūnas ir kondicionierius) galiu perleist, nes pas man tikrai prastovės jie spintelėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 16 lapkričio 2011 - 21:07
siandien nupirkau pantogar vaistuku nuo slinkimo. parasysiu kai sugersiu bent menesio kursa atsiliepima.
beja - jais LT prekiauja tik Gintarine vaistines - jeigu turite IKI premia kortele- tai taikoma 10% nuolaida. as uz 90tab pakuote - sumokejau 91 lt siandien
Atsakyti
Man nepadėjo nei Dzintars (visoks lindimas prie plaukų šaknų man tik gerina slinkimą), nei Alpecin (pirmą buteliuką sunaudojau normaliai, po kurio laiko pabandžius vėl užėjo toooks niežėjimas ir pleiskanojimas, kad nebekilo ranka jį toliau naudoti), nei Pantogar (niekada anksčiau neturėjusi problemų su oda, "pasipuošiau" nuolatiniais spuogeliais, tad nesunaudojau nei pilnos pakuotės). Svogūnas ir išbandytas reikalas, na taip, kvapelis tikrai geras biggrin.gif. Dabar parsisiunčiau šampūną su biotinu ir laukiu biotino kapsulių (jau antrą kartą, nes pirmą kartą užsisakius, gavau tik šampūną, o mano vitaminai buvo išplėšti iš pakuotės ir nukniaukti taip ir nepasiekę manęs)
Atsakyti
Sveikos,
taip prisiskaiciau idomiu jusu patarimu ir idomu pasidare, o svogunas nenugrauzia galvos odos? ir kaip daznai tas kaukes rekomenduojama daryti? blush2.gif
Atsakyti
Geriausia yra krioterapija. Super veikminga, pilna galvau nauju plauku pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 11 17, 09:27)
Geriausia yra krioterapija. Super veikminga, pilna galvau nauju plauku pas mane smile.gif

o kas tai per terapija? ji imanoma namu salygomis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2011 11 17, 08:55)
Svogūnas ir išbandytas reikalas, na taip, kvapelis tikrai geras biggrin.gif.

Nepadejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 16, 19:06)

Pabandykit Alpecin šampūną ir losjoną. Man jau vien nuo šampūno pagerėjo smile.gif

O man Alpecin tik laaabai išsausino plaukus ir tiek tebuvo 'naudos' iš jo:(.
Nuo labai smarkaus 7 mėnesius trukusio slinkimo padėjo tik Pantogar (4 dėžutes išgėriau) ir Dikson kapsulės su placenta
Papildyta:
QUOTE(beatka1983 @ 2011 11 16, 23:36)
siandien nupirkau pantogar vaistuku nuo slinkimo. parasysiu kai sugersiu bent menesio kursa atsiliepima.
beja - jais LT prekiauja tik Gintarine vaistines - jeigu turite IKI premia kortele- tai taikoma 10% nuolaida. as uz 90tab pakuote - sumokejau 91 lt siandien

Kodėl TIK Gintarinė vaistinė? Aš pirkdavau Eurokos g.gif
Atsakyti