Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

[quote=Rutta77,2012 03 08, 09:13]
[quote=savrina,2012 03 07, 23:10]
Po kiek laiko pastebėjot biotino poveikį ?
Mazdaug po 3 savaiciu.Mano plaukai daug ko mate-iz 34 gyvenimo metu,kokius 15 darytas cheminis,dazyta,ir t.tViskas prasidejo nuo to,kad kazkaip rudeni suskilo man lupu kampuciai,galvoju nu cia dabar g.gif .Kadangi gydytojai nieko naujo nepasake-sveika kaip ridikas-pasidomejau pati kas ir kaip.Ir supratau,kad organizmui truksta B grupes vitaminu.Tai va sis derinys Biotinas+B vitaminas+gelezis=MAN padejo akivaizdziai,sakau is patirties,bet velgi,kazkokio vieno recepto visoms nera,bet galbut kazkuriai merginai irgi pades.Mano manymu,shampunai,kaukes ir visi kiti reklaminiai triukai yra galbut profilaktiniam naudojimui,Jie slinkimo tikrai nesustabdys-isbandzius esu n+1 priemone. smile.gif mirksiukas.gif
[/quote]
As irgi taip manau,kad esme yra is vidaus,o tos isorines priemones nulis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 03 08, 11:25)

mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kur perkate tą biotiną? ar jo yra visose vaistinėse? gal patartumėt kurios firmos geresnis? 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coralle @ 2012 03 08, 15:58)
Merginos, o kur perkate tą biotiną? ar jo yra visose vaistinėse? gal patartumėt kurios firmos geresnis?  4u.gif  bigsmile.gif

Is Iherb asmeniskai as siunciuosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coralle @ 2012 03 08, 14:58)
Merginos, o kur perkate tą biotiną? ar jo yra visose vaistinėse? gal patartumėt kurios firmos geresnis?  4u.gif   bigsmile.gif

vaistinese nera jo pirkti.
jei turite kreditine tai siuskite is jav. per pora savaiciu atkeliauja.
firma manau nera svarbi, svarbu kiekis 5 mg.
sie kokybiski
didelis kiekisuser posted image
as si geriau user posted image
o jei negalite pati nusipirkti , tai keleta puslapius atgal buvo merginos idejusios is kur perka jau Lietuvoje esanti ir gera kaina
Papildyta:
va tie kontaktai http://neringucy.webs.com/papildaiplaukams.htm
Papildyta:
QUOTE(Lutinaa @ 2012 03 08, 10:25)

del sampuno tai pritariu, ne tokia jo paskirtis, nuo slinkimo tikrai nepades.
na bet gerai ir visapusiskai nuo slinkimo gydytis, gerai ir naturalios aliejines kaukes ir masazai galvos odai ir skalavimai dilgelem,kava, manau tai prisideda prie pagerejimo. bet zinoma, jei kraujyje truks gelezies ar kitos reikalingos medziagos, tai nepades jokios ampulytes ar purskaliukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 08 kovo 2012 - 15:51
[quote=noraeleo,2012 03 08, 16:56]

ir as si geriu.
Atsakyti
[quote=Rutta77,2012 03 08, 17:03]
[quote=noraeleo,2012 03 08, 16:56]

ir as si geriu.
[/quote]

dekui labai, reiks ir man pabandyt 4u.gif smile.gif tiesa, o po kiek mazdaug laiko jau pastebimas rezultatas? blush2.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
aš irgi tą oranžinėj pakuotė geriu.

QUOTE(savrina @ 2012 03 07, 22:10)

Kur jus beria ?

QUOTE(Balalaika. @ 2012 03 08, 01:33)
o tave beria? Aš buvau sugalvojus , kad mane beria, bet ko gero nuo mandarinų pertekliaus buvo, nes dabar jau trečias mėnuo geriu, neberia, nei vieno spuogelio schmoll.gif

jau nuo savaitgalio žiauriai beria visą veidą unsure.gif (geriu apie dvi savaites) būdavo spuogelių, bet dabar ištisai visas veidas tokiais spuogiukais, ypač kakta verysad.gif nors panašiu metu ir KT pradėjau po ilgesnės pertraukos gert, nors jas gėriau n metų ir nieko panašaus nebuvo.. Nesuprantu, ar čia tikrai nuo to Biotino doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tutia, manau butu anksciau pradeje berti, jei nuo biotino g.gif
Atsakyti
nemanau, kad anksčiau pradėtų, labai tikėtina, kad bėrimas pasireikšti gali po kelių savaičių ar net mėnesio vartojimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 08 kovo 2012 - 21:34
Tai jus taip manot. Biotinas yra B grupes vitaminas ir gana daznas atvejis kad zmogus jam alergiskas. Ziurint dar kokie tie spuogai pas Tutia.
Atsakyti
QUOTE(Coralle @ 2012 03 08, 17:21)
dekui labai, reiks ir man pabandyt  4u.gif  smile.gif  tiesa, o po kiek mazdaug laiko jau pastebimas rezultatas?  blush2.gif  ax.gif  g.gif

Tai labai individualu-kaip rasiau ankstesniame poste-man po 3 savaiciu. mirksiukas.gif
Atsakyti