Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Jo,akivaizdziai reklamuoja ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif man labai tiko nuo plauku slinkimo ir skatinantis ju augima ``NUTRICAP``papildai thumbup.gif jau po menesio naudojimo pamaciau gerus rezultatus thumbup.gif
Atsakyti
kinju - jus lendat i visas temas, nezinau kur dar nebuvot, ir visur REKLAMUOJATES. Nu net juokinga jau doh.gif

Jau sioj temoj 1000 kartu uzsiminet apie tas savo ampules doh.gif

Dar kas uzkliuvo, kad net zinote kuriuose Klaipedos vaistinese galima uzsisakyti tas ampules biggrin.gif Nors pati ne klaipediete ax.gif Niu nemanau, kad eilinis zmogus turetu tokia info....Man, paprastam vartotojui, net i galva nesautu domietis, kur jas galima gauti Vilniuj, jai pati esu is Klaipedos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 06 kovo 2012 - 15:24
Padejo tik Biotinas.Visi tie tepalai,sampunai ir t.t yra tik reklaminis triukas. smile.gif
Atsakyti
Po gimdymo ir man ziauriai slenka plaukai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2012 03 06, 16:33)
Po gimdymo ir man ziauriai slenka plaukai verysad.gif

Čia manau jau niekas nepadės, 87% pagimdžiūsių turi šitą bėdą unsure.gif aš irgi į kompaniją smile.gif
Po gimdymo, kai kurios jaunos ir krūtimi maitinančios mamos pastebi, kad galvos oda stipriau riebaluojasi, plaukai slenka, nagai tapo trapūs. Nieko nebūna be priežasties.
Vienas šie nemalonumai užklumpa dėl hormonų veiklos sutrikimo, kitos pajunta vitaminų trūkumą ar tokiu būdu mamytėms atkeršija neteisingas miego ir valgymo režimas. Kartais plaukai sausėja ir lūžinėja dėl nėštumo metu išeikvotų baltymų. Šiai problemai įveikti gali pakakti intensyviau kondicionuojančių priemonių - maitinamųjų kaukių plaukams, kondicionierių. Jei plaukų slinkimą sukėlė hormonų disbalansas ar tokia opi priežastis kaip stresas, vien išorinės kosmetinės priemonės nepadės

daugiau: http://gyvenimas.del...7#ixzz1oLlet42D
Atsakyti
ar kam buvo, kad nuo Biotino žiauriai bėrė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.mama @ 2012 03 06, 17:18)
Čia manau jau niekas nepadės, 87% pagimdžiūsių turi šitą bėdą unsure.gif aš irgi į kompaniją smile.gif 
Po gimdymo, kai kurios jaunos ir krūtimi maitinančios mamos pastebi, kad galvos oda stipriau riebaluojasi, plaukai slenka, nagai tapo trapūs. Nieko nebūna be priežasties.
Vienas šie nemalonumai užklumpa dėl hormonų veiklos sutrikimo, kitos pajunta vitaminų trūkumą ar tokiu būdu mamytėms atkeršija neteisingas miego ir valgymo režimas. Kartais plaukai sausėja ir lūžinėja dėl nėštumo metu išeikvotų baltymų. Šiai problemai įveikti gali pakakti intensyviau kondicionuojančių priemonių - maitinamųjų kaukių plaukams, kondicionierių. Jei plaukų slinkimą sukėlė hormonų disbalansas ar tokia opi priežastis kaip stresas, vien išorinės kosmetinės priemonės nepadės

daugiau: http://gyvenimas.del...7#ixzz1oLlet42D

Na tikekimes tai praeis, nes kad ir slenka, bet vistiek jie pas mane stori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 06, 16:35)
Padejo tik Biotinas.Visi tie tepalai,sampunai ir t.t yra tik reklaminis triukas. smile.gif

Po kiek laiko pastebėjot biotino poveikį ?
Geriu jau apie mėnesį, bet niekas akivaizdžiai nesikeičia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2012 03 07, 21:51)
ar kam buvo, kad nuo Biotino žiauriai bėrė?  unsure.gif

Man atsirado bėrimas ant kairiojo akies voko..bet negaliu teigti, kad tikrai dėl šių papildų, nors nei mitybos įpročiai, nei gyvenimo būdas nesikeitė..tiek, kad pradėjau gerti biotiną, tai prielaida galėtų būti ir kad dėl to.. g.gif
Kur jus beria ?
Atsakyti
as pantogara geriu jau metus, bet niekas nepadeda sad.gif kaip trys plaukeliai, taip trys... siaip geriausius rezultatus pastebejau po to, kai pradejau naudot kokosu alieju pries kiekviena plovia. istepu ir palieku nakciai. Ir etalini sepeti seniausiai ismeciau, dabar naudoju tik naturaliu seriu. padeda sakyciauĄ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 03 07, 20:51)
ar kam buvo, kad nuo Biotino žiauriai bėrė?  unsure.gif

o tave beria? Aš buvau sugalvojus , kad mane beria, bet ko gero nuo mandarinų pertekliaus buvo, nes dabar jau trečias mėnuo geriu, neberia, nei vieno spuogelio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 08 kovo 2012 - 01:34
[quote=savrina,2012 03 07, 23:10]
Po kiek laiko pastebėjot biotino poveikį ?
Mazdaug po 3 savaiciu.Mano plaukai daug ko mate-iz 34 gyvenimo metu,kokius 15 darytas cheminis,dazyta,ir t.tViskas prasidejo nuo to,kad kazkaip rudeni suskilo man lupu kampuciai,galvoju nu cia dabar g.gif .Kadangi gydytojai nieko naujo nepasake-sveika kaip ridikas-pasidomejau pati kas ir kaip.Ir supratau,kad organizmui truksta B grupes vitaminu.Tai va sis derinys Biotinas+B vitaminas+gelezis=MAN padejo akivaizdziai,sakau is patirties,bet velgi,kazkokio vieno recepto visoms nera,bet galbut kazkuriai merginai irgi pades.Mano manymu,shampunai,kaukes ir visi kiti reklaminiai triukai yra galbut profilaktiniam naudojimui,Jie slinkimo tikrai nesustabdys-isbandzius esu n+1 priemone. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti