Sveikos, kaip man artimos sios Jusu bedos, kurias irgi pergyvenau nerasdama jokios iseities. Jau net nenoredavau nieko klausyti: nei gydytoju, nei draugiu, nei vaistininkiu. Taciau tikrai jauciu, kad atsigavau ir esu pirmiausiai dekinga savo gydytojai, kuri rekomendavo PROKAPIL ampules (Italija) - iki siol negaliu patiketi, kad jos tokios veiksmingos ir poveikis absoliutus. Jose yra biotino doze, kuri itrinama i galvos oda. Platinama tik vaistinese. Si menesi pirkau senamiestyje Vokieciu g. 9 su 20% nuolaida. Taigi tikrai rekomenduoju ir Jus rasite iseiti is atrodo beviltiskos padeties. Dar galite pasiskaityti apie PROKAPIL ampules cia:
http://www.vaistai.l...o-5-ml-n12.html
Sekmes ir sveikatos:-)
Papildyta:
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 03 05, 17:25)
Sveikos
As grizau is kirpejos , pasipasakojau savo problema, tai ji netycia uzklause, ar man ne 21 metas, kaip pasakiau, kad taip, liepe nesijaudint, aiskino, kad plauko "gyvenimo " laikas yra 7 - 7,5 metai, todel buna, kad plaukai ypac pradeda slinkti tokio amziaus, 7 metu mergaitems, 14, 21, 28.. Slenka buna kelis menesiu ar netgi visus metus, iskrenta visi negyvi, juos pakeicia naujos "antenos". Na mano atveju tai lyg ir sutampa, gal kuriai ir jums taip yra
Del vitaminu patare kas menesi daryti pertrauka, nes plaukams gali buti per daug, bet as pati dar neapsisprendziau, nes man norisi gerti Pantogar visa kursa- 6 men. Zinau, kad kai kurios geriate ne vienus vitaminus vienu metu, tai galvoju, ar imanoma , kad buna per daug ?
Taip del kaukiu minejo, kad ant saknu isvis nieko nedeti
Nes pasak jos , saknys gauna medziagu is vidaus, o maitint reikia mazdaug 5 cm nuo saknu i apacia. Bet ir del sito as pati dar dvejoju , ar taip tikrai yra.
Ir ketvirta, siule nenaudoti kaukiu kartu su ampolemis, jei naudoji ampoles, sunaudot visa kursa, poto det kaukes. Mergaites,o kaip jus darote?
Kokia jusu kirpeju nuomone apie kovojima su slinkimu? Nes man tiesiog patare nesijaudint, nes vistiek tie visi negyvi plaukeliai turi iskristi
Sveikos, kaip man artimos sios Jusu bedos, kurias irgi pergyvenau nerasdama jokios iseities. Jau net nenoredavau nieko klausyti: nei gydytoju, nei draugiu, nei vaistininkiu. Taciau tikrai jauciu, kad atsigavau ir esu pirmiausiai dekinga savo gydytojai, kuri rekomendavo PROKAPIL ampules (Italija) - iki siol negaliu patiketi, kad jos tokios veiksmingos ir poveikis absoliutus. Jose yra biotino doze, kuri itrinama i galvos oda. Platinama tik vaistinese. Si menesi pirkau senamiestyje Vokieciu g. 9 su 20% nuolaida. Taigi tikrai rekomenduoju ir Jus rasite iseiti is atrodo beviltiskos padeties. Dar galite pasiskaityti apie PROKAPIL ampules cia:
Papildyta:
QUOTE(Jacke28 @ 2012 03 05, 14:20)
As ir turiu ta beda, kaip plauku slinkimas. Ir jau gal 10 metu su ja kovoju.O kiek pinigu isleidau..
Dariausi skydliaukes, kraujo tyrimus viskas gerai. Nestumo metu tik buvo nustoje slinkti, paskui aisku po gimdymo tas disysis slinkimas buvo... Visad plaukai buvo ploni ir silpni ir kur tik kerpuosi, visos kirpejos stebiasi, kad taip slenka...Per tiek metu esu naudojusi: Rene Futerer ampules; Lakme, Franco Bataglia, Fitoval, Alpecin, kazkoks Plantur (pavadinimo neatsimenu) ir aisku visu sampunu neatsimenu, bet ju buvo begale, aisku jie visi nuo slinkimo. Ampules: Futerer, su placenta, Babuskos Agafaj, Kerastase, su zanseniu ir t.t. Vitaminus: Pantogar, Perfectil,Silicea, Cinkas, Priorin, Perfectil, Merz Special drazde, Biotinas, Futur Silica, Grozvita ir t.t. Dariausi visokias naminias kaukes: svoguno, su kiausiniu ir medumi, ricinos aliejus, cemeryciu vanduo.. Ir naudodavau pvz kokius vitaminus po puse metu ir deja man niekas nepadeda... Kad ir pvz dabar jau puse metu naudoju Priorina ir Biotina, geriu dar cinka, tepuosi nuo slinkimo Fanola ir deja jie kaip slinko taip slenka. Darau aisku ir pertraukas, nes sako plaukams reikia ir pailseti, tada dar labiau slenka
Kiek kreipiuosi i gydytojus, tai viskokiu magniu, kalciu, kaliu ir t.t. pakanka...
Daugiau jau nebezinau ka daryti