Man nuo plaukų slinkimo padėjo kosmetinis žibalas (itrindavau i galvos oda, palaikydavau, paskui išsiplaudavau. arba galima ipilt kelis lašus i vandeni ir išsiplovus galva tuo vandenuku praskalauti).
Dar esu bandziusi ir aviacinio zibalo truputi, tai kvapelis na, bet lyg padejo ir plaukai blizgejo sveikai
Nu vsio.. reik ir man pasidaryt kraujo tyrima.. trb tas pats skydliaukes netiks.. nes skydliauke tirsiu, ten irgi krauja ima
QUOTE(amber123 @ 2012 02 29, 22:35)
Nu vsio.. reik ir man pasidaryt kraujo tyrima.. trb tas pats skydliaukes netiks.. nes skydliauke tirsiu, ten irgi krauja ima
Kai tiria skydliaukę, kraujyje nustatinėja tik skydliaukės hormonus..
O man po gimdymo praėjus 3mėn pradėjo stipriai slinkti plaukai, tai išsigelbėjau su namuose daryta kauke: kiaušinio trynys + šaukštas medaus + šaukštas ricinos al. + šaukštas kitokio al. (alyvuogių, simondsijų, kokosų) + šaukštas turimo plaukų balzamo/kaukės. Viską sumaišom kaštoj vonelėj įstačius, įtrinam galvos odą, plaukus, apvyniojam maistine plėvele ir rankšluosčiu. Palaikom minimum 1-2val prieš plovimą (aš laikydavau pernakt) ir plaunam kaip įprastai (per du k. išsiplaudavo,balzamo nebereikdavo). Taip kartą per sav. 10sav iš eilės. Man po kelių kartų apstojo slinkt, po pusės kurso labai atsigavo plaukai (ilgi-iki juosmens).. Šį receptą radau irgi internete, galima pakeist kažką ar ko nedėt..Sėkmės
Pastebėjau tokį dėsningumą: jeigu uždelsiu pasikirpti ilgiau (gerokai ilgai ), pradeda slinkti plaukai ir kuo toliau, tuo labiau, o kai tik pasikerpu, slinkti palaipsniui nustoja. Kirpėja sako, kad negali būti dėl to, bet ar gali būti sutapimas 3 kartai iš eilės Kiekvienam individualiai
Siaip ir man atrodo tai nesusije dalykai. Nebent ilgai nepakirpus galu, jie daugiau veliasi, sukuojant daugiau ispesama plauku, jei dar saknys silpnos plauku. Kai pasikerpa plaukai, galai buna tvarkingi, maziau veliasi, sukuojasi lengviau, maziau iskrenta. Daugiau man niekaip nesiderina slinkimas su galu pakirpimu
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 03 02, 18:20)
Sakykite ar buvo kam kokių šalutinių poveikių nuo Biotino?
asmeniskai man nebuvo jokio salutiniu paveikiu, iskyrus geraji poveiki
o jei pasireiske odos berimas, vadinasi esate alergiska B grupes vitaminams. daugiau pasaliniu nezinau
QUOTE(noraeleo @ 2012 03 02, 19:23)
asmeniskai man nebuvo jokio salutiniu paveikiu, iskyrus geraji poveiki
o jei pasireiske odos berimas, vadinasi esate alergiska B grupes vitaminams. daugiau pasaliniu nezinau
man su akimis kazkas atsitiko. Gal čia tik sutapimas. Pradėjau gerti Biotiną ir tuo pačiu metu atsirado didelis akyspūdys (akių spaudimas). Akis baisiai raižo. Atrodo, kad smelio pilnos. Paraudo labai ir norisi būti prisdimerkus. Kaip stiklinės. Apsiblaususios. Spėjau sugerti keletą kapsulių. Nebegeriu kokia keturias dienas. Stebėsiu toliau. Norėčiau, kad tai būtų ne Biotino poveikis, o tik sutapimas Taip laukiau tų kapsilių, o čia... Nors jeigu Biotinas nesikaupia organizme, per keturias dienas jau turėjo išsivalyti organizmas. Gal čia kokia alerginė reakcija? Reik nueit pas gydytoja
QUOTE(amber123 @ 2012 02 29, 21:35)
As tyriausi, tai man istyre ir skydliaukes hormonus kraujyje ir bendra kraujo tyrima dare. Viskas tvarkoje, o kaip plinku, taip plinku Bet pasidaryti tikrai verta, gal reikia gydyti kazka is vidaus, tada ir plaukai susitvarkys savaime
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 03 02, 19:20)
Sakykite ar buvo kam kokių šalutinių poveikių nuo Biotino?
As zinau kam buvo prasidejas tikas nuo biotino..
Papildyta:
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 03 02, 20:30)
As tyriausi, tai man istyre ir skydliaukes hormonus kraujyje ir bendra kraujo tyrima dare. Viskas tvarkoje, o kaip plinku, taip plinku Bet pasidaryti tikrai verta, gal reikia gydyti kazka is vidaus, tada ir plaukai susitvarkys savaime
dekui
QUOTE(Baling @ 2012 03 01, 23:25)
Kai tiria skydliaukę, kraujyje nustatinėja tik skydliaukės hormonus..
O man po gimdymo praėjus 3mėn pradėjo stipriai slinkti plaukai, tai išsigelbėjau su namuose daryta kauke: kiaušinio trynys + šaukštas medaus + šaukštas ricinos al. + šaukštas kitokio al. (alyvuogių, simondsijų, kokosų) + šaukštas turimo plaukų balzamo/kaukės. Viską sumaišom kaštoj vonelėj įstačius, įtrinam galvos odą, plaukus, apvyniojam maistine plėvele ir rankšluosčiu. Palaikom minimum 1-2val prieš plovimą (aš laikydavau pernakt) ir plaunam kaip įprastai (per du k. išsiplaudavo,balzamo nebereikdavo). Taip kartą per sav. 10sav iš eilės. Man po kelių kartų apstojo slinkt, po pusės kurso labai atsigavo plaukai (ilgi-iki juosmens).. Šį receptą radau irgi internete, galima pakeist kažką ar ko nedėt..Sėkmės
O kuo padeda kaukė ar balzamas įmaišius į kaukę?
QUOTE(Lutinaa @ 2012 02 27, 15:27)
Na,privacioj as teiravausi ,tyrimas is plauko klainuoja nuo 350lt. + konsultacija
tyrimą iš plauko galima pasidaryt ir pigiau tikrai geras daiktas, išbandyta
po gimdymo praėjus keletui mėnesių slinko plaukai nežmoniškai.... nežinau ar sutapimas (pradėjau gerti vitaminus) ar turėjo praeiti laiko tarpas, bet šita problemėlė susitvarkė kirpėja sakė labai daug dabar atauginėjančių plaukučių