Labas, norėjau pasiteirauti kokius šampūnus nuo slinkimo perkat savo vyrams?
QUOTE(frigidiska @ 2012 02 26, 21:03)
Labas, norėjau pasiteirauti kokius šampūnus nuo slinkimo perkat savo vyrams?
Zinokit sampunai nuo slinkimo deja nepadeda, o jei pas vyra genetinis, tai pades tik Regaine...
Buvau pas Lapinskaite neseniai, tokia idomi moteriske, paziurejo man plaukus per lupa tai patare naudot PROKAPIL, kazkas jau cia rase apie ji...na gal reiks isbandyti
dar pasake, kad jei geri vitaminus, biotino nereikia, nes bus perdaug, pvz pantogaras su biotinu sake tikrai perdaug...
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 02 26, 12:57)
Mergaites, o maciau kazkuri rasete , kad geriate Pantogar ir Biotina kartu, ar ne per daug? O gal galima per Pantogar pertrauka pradet gerti Biotina, pakaitaliot?
Čia aš taip geriu.Nemanau,kad per daug,nes jų sudetis visiškai skirtinga Pantogar(Tiamino mononitratas+Kalcio D-pantotenatas+Medicininės mielės+Keratinas+L-cistinas+Paraaminobenzenkarboksi rūgštis),o Biotinas(vit H).Manau nesusimuš. Kol kas viskas gerai.Manau,galima ir pakaitaliot,pagerti vieną,o paskui per pertrauką kitą,gal ir geriau būtu.
Prieš maždaug 2 mėnesius ir aš kovojau su nesvietišku plaukų slinkimu, man rodos ir čia, šioje temoje prašiau pagalbos ir išekojau priežasčių. Tai va, noriu pasigirti, kad man pavyko Pasidarius išsamų kraujo tyrimą buvo nustatyta, kad mano organizme beveik visiškai nėra vitamino D. Pavartojus 2 mėnesius dvigubą paros normą viskas atsistatė. Plaukai absoliučiai neslenka. Plovimo metu, kokie 5-6 plaukai vonioj pasilieka. Gal kam pravers mano istorija
QUOTE(Zivivi @ 2012 02 27, 11:26)
Prieš maždaug 2 mėnesius ir aš kovojau su nesvietišku plaukų slinkimu, man rodos ir čia, šioje temoje prašiau pagalbos ir išekojau priežasčių. Tai va, noriu pasigirti, kad man pavyko Pasidarius išsamų kraujo tyrimą buvo nustatyta, kad mano organizme beveik visiškai nėra vitamino D. Pavartojus 2 mėnesius dvigubą paros normą viskas atsistatė. Plaukai absoliučiai neslenka. Plovimo metu, kokie 5-6 plaukai vonioj pasilieka. Gal kam pravers mano istorija
O kur kaip reikia daryti toki tyrima, kiek kainuoja, reikia kreiptis i seimos gydytoja?
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 27, 12:57)
O kur kaip reikia daryti toki tyrima, kiek kainuoja, reikia kreiptis i seimos gydytoja?
Manau turėtų šeimos gydytojas nukreipt pasidaryti išsamų tyrimą. Aš nemokėjau, nes pagal draudimą dariausi, bet kainuoja berods apie 100 - 120 lt privačioj klinikoj.
QUOTE(Zivivi @ 2012 02 27, 13:45)
Manau turėtų šeimos gydytojas nukreipt pasidaryti išsamų tyrimą. Aš nemokėjau, nes pagal draudimą dariausi, bet kainuoja berods apie 100 - 120 lt privačioj klinikoj.
Na,privacioj as teiravausi ,tyrimas is plauko klainuoja nuo 350lt. + konsultacija
QUOTE(Lutinaa @ 2012 02 27, 16:27)
Na,privacioj as teiravausi ,tyrimas is plauko klainuoja nuo 350lt. + konsultacija
Ne iš plauko, bet kraujo tyrimas. Išsamus kraujo tyrimas.
Man irgi baisiai slenka plaukučiai.Kaip aš turiu su jais kovoti Liūdna,bet aš pati žinau,kad viskas nuo plaukų dažymo Dar įsiterpsiu,ką man daryti jeigu galvoje labai daug žaizdelių aš jas tiesiog nusikasau kaip išsigydyti?
QUOTE(Estrejad @ 2012 02 27, 20:16)
Man irgi baisiai slenka plaukučiai.Kaip aš turiu su jais kovoti Liūdna,bet aš pati žinau,kad viskas nuo plaukų dažymo Dar įsiterpsiu,ką man daryti jeigu galvoje labai daug žaizdelių aš jas tiesiog nusikasau kaip išsigydyti?
Tai,gal tos zaizdeles ir yra priezastis,del ko slenka plaukuciai. Reikia butinai nueit pas odos gydytoja.
Sveiki,
Noriu pasidalinti patirtimi. Nėštumo metu ir po gimdymo man labai slinko plaukai. Kirpėja patarė nusipirkti varnalėšu alieju ir prieš galvos plovima kokiai valandai įtrinti i galvos odą. Taip ir padariau, nusipirkau, panauduojau gal 6 kartus ir tai ne visa laika pagal nurodymus, budavo kad kokioms 15 min. ir ne kaskart plaunant galva o gal kartą per savaitę. Man asmeniškai žiauriai padėjo. Kirpėja sakė kad dažytėms blondinėms kartais duoda geltono atspalvio (kuris ne visada ir ne visoms pageidaujamas). Štai tokia mano patirtis.
Noriu pasidalinti patirtimi. Nėštumo metu ir po gimdymo man labai slinko plaukai. Kirpėja patarė nusipirkti varnalėšu alieju ir prieš galvos plovima kokiai valandai įtrinti i galvos odą. Taip ir padariau, nusipirkau, panauduojau gal 6 kartus ir tai ne visa laika pagal nurodymus, budavo kad kokioms 15 min. ir ne kaskart plaunant galva o gal kartą per savaitę. Man asmeniškai žiauriai padėjo. Kirpėja sakė kad dažytėms blondinėms kartais duoda geltono atspalvio (kuris ne visada ir ne visoms pageidaujamas). Štai tokia mano patirtis.
Bent jau mano subjektyvia nuomone, tai visokie aliejukai, sampunai, padeda tik toms kurioms reikia truputi pastimuliuoti galvos oda, man tai cia vidine problema, bet vis neatrandu priezasties.