Mano slinkimas lyg ir sustojo.Dabar plaunant galvą suskaičiuoju apie 20- 30 plaukus.Man padeda Pantogaro ir Biotino derinys,bei Vichi ampules.Dabar daugybė naujų plaukelių lenda,net susitvarkyti plaukus sunku,lenda visur,kaip ,,pienė,, atrodau.Dar man patinka,kad išnyko veido spuogai,nes anksčiau tai kaip paauglę berdavo prieš ir po menesinių.Išbandžiau begalę kremų veidui,losjonus,pinigų išleidau.... .Rytais į veidrodį pasižiūrėti buvo baisu.O dabar jau 2-3 menesiai nei vieno spuogelio,oda švari,švelni,tiesiog šviečia iš vidaus.Dar ir nagai sutvirtėjo.Tikiuosi toks efektas išliks ir toliau.
ryte suskaiciavau apie 60. Atrodo, kad nedaug, bet sukuoju labai svelniom sukom ir tik viena karta per diena. Po galvos plovimo labai daug isslenka, reikes dar paskaiciuoti.
allure, o kaip jum ta terapija? kas jos metu vyksta? kazka ant galvos uzdeda?
as jau baigiau savo mezoterapijos kursa, dabar darysiuos kas dvi savaites arba kas menesi, net nezinau ka pasakyti, tiek daug vilciu dejau ir taip tikejausi, o nic nieko, net nezinau kaip del nauju plauku, jie visada man augo ir pilna galva ju budavo, tai net negaliu palyginti, o slinkimo nesustabde net truputi, aisku, kad blogiau nepasidare, dar tikiuosi kazko, bet labai gaila...
as jau baigiau savo mezoterapijos kursa, dabar darysiuos kas dvi savaites arba kas menesi, net nezinau ka pasakyti, tiek daug vilciu dejau ir taip tikejausi, o nic nieko, net nezinau kaip del nauju plauku, jie visada man augo ir pilna galva ju budavo, tai net negaliu palyginti, o slinkimo nesustabde net truputi, aisku, kad blogiau nepasidare, dar tikiuosi kazko, bet labai gaila...
QUOTE(*MŽ @ 2012 02 23, 11:58)
ryte suskaiciavau apie 60. Atrodo, kad nedaug, bet sukuoju labai svelniom sukom ir tik viena karta per diena. Po galvos plovimo labai daug isslenka, reikes dar paskaiciuoti.
Azoto procedūros metu atsisėdi,o kosmetologė apvynioja pagaliuką vata,kiša tą pagaliuką į termosą su azotu ir tepa galvos odą. Užtrunka apie 5min Iš pradžių bijojau,kad tas azotas grauš ar šaldys labai galvos odą,bet jausmas toks lyg ta vata būtų suvilgyta paprastu vėsesniu vandeniu,jokių nemalonių pojūčių už 10 procedūrų sumokėjau 200lt. Taigi,jau puse procedūrų atlikau,kad labai būtų sumažėjęs slinkimas nepastebėjau,kosmetologė net pabrėžė,kad po pirmųjų kelių procedūrų gali pradėti dar labiau slinkti,kas yra normalu,o slinkimas visiškai išnyksta į procedūrų kurso pabaigą Vienas geras dalykas tas,kad bent galva pilna naujų mažyčių plaukų.
Na o apie mezoterapiją ši kosmetologė kiek supratau nekokios nuomonės,tačiau kodėl nebesigilinau...
QUOTE(allure @ 2012 02 22, 20:54)
Na mergaitės,nepatingėkit paskaičiuoti ir pasidalinti skaičiukais Turbūt jei skelbtume konkursą "Pas kurią daugiausiai išslenka",nepasikuklinsiu,bet manau būčiau laimėtoja
QUOTE(Senshi @ 2012 02 23, 00:01)
Aš būčiau buvus laimėtoja Plaunant tiesiog didžiausi kuokštai krisdavo. Šukuojant per kartą suskaičiavau virš 200 Dabar ši bėda baigės (tfu tfu tfu)
Ot ir aš Man prieš kurį laiką 300 per dieną.. O plaunant net neskaičiuodavau... Dabar jau nieko nebeliko..., na, bet reiks ryt pasiskaičiuot
QUOTE(deltadu @ 2012 02 24, 14:54)
Ot ir aš Man prieš kurį laiką 300 per dieną.. O plaunant net neskaičiuodavau... Dabar jau nieko nebeliko..., na, bet reiks ryt pasiskaičiuot
Man čia taip per kartą šukuojant Per dieną turbūt kokie 500 iškrisdavo Aš irgi bandysiu ataugint ką turėjau
Sveikos,
man plaukai irgi siaubingai slenka : kol issiplaunu, kol issukuoju kokias (4-5 sepecius pilnus), jau pradejo atrodyti, kad priekis svieciasi ir nesuprantu ar nauji atauga ar ne? Ar gali neaugti?
manau viskas prasidejo po gimdymo(vaikui 2.3), dar papildomo streso vasara vel turejau o kur dar siaubingas riebalavimas ir plauku velimasis...
kazkokiom votim laikas nuo laiko ar spuogais beria, kuna, kakla .
nzn nuo ko pradeti, juk trinti tik saknis nzn ar pades, cia matyt vidiniai dalykai kokie ...?
Gal kam panasiai buvo?
aciu
man plaukai irgi siaubingai slenka : kol issiplaunu, kol issukuoju kokias (4-5 sepecius pilnus), jau pradejo atrodyti, kad priekis svieciasi ir nesuprantu ar nauji atauga ar ne? Ar gali neaugti?
manau viskas prasidejo po gimdymo(vaikui 2.3), dar papildomo streso vasara vel turejau o kur dar siaubingas riebalavimas ir plauku velimasis...
kazkokiom votim laikas nuo laiko ar spuogais beria, kuna, kakla .
nzn nuo ko pradeti, juk trinti tik saknis nzn ar pades, cia matyt vidiniai dalykai kokie ...?
Gal kam panasiai buvo?
aciu
Man plaukai pradėjo slinkt kažkur 4 mėnesiai po gimdymo ir išsigydžiau gan greitai. Dabar praėjo jau 4 ir matosi kaip daug priaugę naujų plaukų aplink plaukų augimo linija (prie kaktos). Mano plaukai žemiau juosmens, jau pusę metų kaip nekirpau plaukų galiukų ir jie nesuskilę
Papasakosiu kaip gydžiausi, tiksliau ką dariau, kad atsistatytų viskas.
Pirmiausia reikia atstatyti drėgmės balansą organizme ir papildyti jį vitaminais, kad tie plaukai turėtų iš kur augti ir stiprėti:
- Daug daug vandens.. per dieną du ir daugiau litrų išgerti;
- A, E, C vitaminai ir B grupės vitaminai (alaus mielės).
Antra - visos priemones: šampūnai, kondicionieriai ir kaukės tai antraeilis dalykas (bent jau man, aišku galima ginčytis ). Bet parašysiu ką aš naudoju:
- Ekologiškas šampūnas ir ekologiškas kondicionierius;
- Plaukų šaknim naudoju rusišką purškalą su pipirais, prieš kiekvieną plovimą;
- Plaukų kaukės tik natūralios ir tik tai ką galima valgyti: kiaušinių tryniai, medus, jogurtas, aliejai, citrinos sultys ir t.t.
- Po plovimo skalauju plaukus nuoviru: dilgėlių, ajerų, ramunėlių ir t.t.
- Nenaudoju plaukų džiovintuvo ir jokių modeliavimo priemonių, na aš jų kažkaip nepasigendu
Na ir viskas. Ir tai tikrai veikia ir man tinka. Gal tiks ir dar kažkuriai iš Jūsų
Papasakosiu kaip gydžiausi, tiksliau ką dariau, kad atsistatytų viskas.
Pirmiausia reikia atstatyti drėgmės balansą organizme ir papildyti jį vitaminais, kad tie plaukai turėtų iš kur augti ir stiprėti:
- A, E, C vitaminai ir B grupės vitaminai (alaus mielės).
Antra - visos priemones: šampūnai, kondicionieriai ir kaukės tai antraeilis dalykas (bent jau man, aišku galima ginčytis ). Bet parašysiu ką aš naudoju:
- Ekologiškas šampūnas ir ekologiškas kondicionierius;
- Plaukų šaknim naudoju rusišką purškalą su pipirais, prieš kiekvieną plovimą;
- Plaukų kaukės tik natūralios ir tik tai ką galima valgyti: kiaušinių tryniai, medus, jogurtas, aliejai, citrinos sultys ir t.t.
- Nenaudoju plaukų džiovintuvo ir jokių modeliavimo priemonių, na aš jų kažkaip nepasigendu
Na ir viskas. Ir tai tikrai veikia ir man tinka. Gal tiks ir dar kažkuriai iš Jūsų
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2012 02 24, 19:35)
Sveika, man tas pats, galvos oda sviecia, baisu baisu.. Tiik neturiu su oda bedu. Tyrimus dariausi, tai viskas tvarkoj, tai kame ta slinkimo priezastis neaisku. Galvoju gal KT Nors geriu 1,5 metu, o plaukai pradejo labiau slinkt pries kelis menesius.
QUOTE(mani @ 2012 02 24, 20:11)
O arbata irgi ieina i tuos 2 litrus? Nes grynas vanduo nelabai geriasi .. O beto po tokio kieko skysciu neiseiciau is WC
Gal galit man neismanelei paaskint kaip ten skalauti nuoviru? Is kur gauti dilgeliu , ajeru?
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 02 25, 02:19)
Sveika, man tas pats, galvos oda sviecia, baisu baisu.. Tiik neturiu su oda bedu. Tyrimus dariausi, tai viskas tvarkoj, tai kame ta slinkimo priezastis neaisku. Galvoju gal KT Nors geriu 1,5 metu, o plaukai pradejo labiau slinkt pries kelis menesius.
O arbata irgi ieina i tuos 2 litrus? Nes grynas vanduo nelabai geriasi .. O beto po tokio kieko skysciu neiseiciau is WC
Gal galit man neismanelei paaskint kaip ten skalauti nuoviru? Is kur gauti dilgeliu , ajeru?
Arbata įeina, negazuotas mineralinis, šviežiai spaustos sultys ir t.t.
O vaistinėj būna ramunėlių ar ajerų. Ta tas vaistažoles užpilti karštu vandeniu (ne verdančiu. Gaunasi kaip arbata. Tą skystį nukoši) ir išsiplovus galvą perskalauti plaukus, po to aš bent jau, neišskalauju su vandeniu plaukų, palieku su žolėm
Viskas aisku, reikes skalautis..
man irgi ziauriai slenka bandysiu svoguna gal ir Biotina.. nes Perfectil baigiu 3 men sugert ir nulis.. plaukas toks isplonejas kad ziauru.. atrodo vos prilieciu ir krenta
Mergaites, o maciau kazkuri rasete , kad geriate Pantogar ir Biotina kartu, ar ne per daug? O gal galima per Pantogar pertrauka pradet gerti Biotina, pakaitaliot?