Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Lutinaa @ 2012 02 21, 18:07)
Na,ziurint kokie tie naturalus dazai?As irgi daziau su basma,tai po puse metu siaudai paliko,o spalva nenusiplauna,reikia,kad nuaugtu plaukai.Bet kokie cheminiai dazai per laika nusiplauna,o basama ,ne,tai koks cia naturalumas,abejoju. g.gif

priklauso kokia dar basma rolleyes.gif
Atsakyti
As naudojau basma pirkta UK,bet del nusiplovimo,nenusiplauna nei viena, nesvarbu kokios gamybos,o dar,is po basmos, jeigu nori pradet naudot cheminius dazus,negalima , reikia palaukt men.maziausiai.Mano mama jais dazydavo,as galvojau,kad jai tik netiko,bet deja ir man. verysad.gif
Atsakyti
Kiek mėnesių reikia naudoti biotiną 5mg ir kiek laiko reikia daryti pertrauką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Senshi @ 2012 02 22, 00:14)
Kiek mėnesių reikia naudoti biotiną 5mg ir kiek laiko reikia daryti pertrauką? g.gif

daug kur skaiciau, kad 6 menesius vartoti, tadabent 3 menesiu pertrauka
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 02 21, 19:07)
Na,ziurint kokie tie naturalus dazai?As irgi daziau su basma,tai po puse metu siaudai paliko,o spalva nenusiplauna,reikia,kad nuaugtu plaukai.Bet kokie cheminiai dazai per laika nusiplauna,o basama ,ne,tai koks cia naturalumas,abejoju. g.gif

Nusidazykit tamsiai su cheminiais dazais ir pabandykit atplauti juos smile.gif Esme ne dazuose, o kaip plaukas dazomas. Basma/chna labai "ysieda" y plauka, apgaubdama jy pigmentu, jus cheminiais uzdazyt galit, bet tik patamsinant/islaikant toky pat tamsumo tona, nes pasviesint sunku - lenda chna ir basmos pigmentai visu pirma, sunku dazant paty plauko pigmenta pasiekt ir jy paveikt, nes turi visu pirma chna ir basma isgrauzt. Kas naturalu, tai irgi zinot. Tos pacios zoles gali tiek alergiju sukelt ir kremuose, ir kitur, kad ojojoj.
Atsakyti
Laba vakarą mirksiukas.gif
Norėjau paklausti ar kada nors skaičiavote kiek jums išslenka plaukų? Tarkim kiek eilinę dieną,kiek galvos plovimo metu surenkate iš vonios? g.gif Labai norėčiau,kad kas nors pasidalintų savo skaičiukais,būtų įdomu sužinoti ar visoms panašiai slenka, ar pas mane jau anomalijos dedasi su tuo slinkimu biggrin.gif

Ir dar,kiek laiko panašiai trunka sezoninis slinkimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2012 02 22, 20:02)
Laba vakarą mirksiukas.gif
Norėjau paklausti ar kada nors skaičiavote kiek jums išslenka plaukų? Tarkim kiek eilinę dieną,kiek galvos plovimo metu surenkate iš vonios?  g.gif  Labai norėčiau,kad kas nors pasidalintų savo skaičiukais,būtų įdomu sužinoti ar visoms panašiai slenka, ar pas mane jau anomalijos dedasi su tuo slinkimu biggrin.gif

Ir dar,kiek laiko panašiai trunka sezoninis slinkimas? g.gif

kai slinko skaiciavau, dariau eksperimenta doh.gif tai budavo apie 150 . na bent tiek sugaudydavau, o kai plaukai ilgi tai vaizdas kraupus.
kiek lovoj randi+ryte sepetyje+darbe aplink kede+ant palto+vel pasukuoji+siaip sededama istrauki kuoksta+vonioje+vel issukuoji....o kur dar siaip visur byra.
dabar tik apie 30 surinkau per ,,bandyma,, o ir vonios nebereikia atkimsinet thumbup.gif taigi akivaizdus pokytis. dabar svajoju tik susigrazinti apimti
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 02 22, 20:36)
kai slinko skaiciavau, dariau eksperimenta  doh.gif  tai budavo apie 150 . na bent tiek sugaudydavau, o kai plaukai ilgi tai vaizdas kraupus.
kiek lovoj randi+ryte sepetyje+darbe aplink kede+ant palto+vel pasukuoji+siaip sededama istrauki kuoksta+vonioje+vel issukuoji....o kur dar siaip visur byra.
dabar tik apie 30 surinkau per ,,bandyma,,  o ir vonios nebereikia atkimsinet  thumbup.gif  taigi akivaizdus pokytis. dabar svajoju tik susigrazinti apimti

Pas mane vien galvos plovimo metu apie 200 plaukų iškrinta doh.gif poto kai išdžiūna bešukuojant išslenka,tai ir susidaro apie 300... unsure.gif O kai galvos neplaunu tai apie 100 minimum iškrenta. Dar iškart po azoto procedūros gana daug iškrenta(darausi 2 kart per savaitę),turbūt dėl suaktyvėjusios kraujotakos g.gif

Na mergaitės,nepatingėkit paskaičiuoti ir pasidalinti skaičiukais 4u.gif Turbūt jei skelbtume konkursą "Pas kurią daugiausiai išslenka",nepasikuklinsiu,bet manau būčiau laimėtoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2012 02 22, 20:54)
Na mergaitės,nepatingėkit paskaičiuoti ir pasidalinti skaičiukais 4u.gif 

na joo.... na man jei jums jau ilgai slenka tai tikrai sparciai turi matytis plaukus sumazejimas.
asmeniskai as per pusantru metu besitesianti slinkima netekau 50% plauku.
ilgai nemate zmones pirmiausia klausdavo, kas atsitiko man blush2.gif kokia geda . nes pokytis akivaizdziai apgailetinas.
dziaugiuosi , kad nebeslenka, bet po kiek metu atsizeldinsiu savo seveliura ? o gal jau niekad ...
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2012 02 22, 21:54)
Pas mane vien galvos plovimo metu apie 200 plaukų iškrinta doh.gif  poto kai išdžiūna bešukuojant išslenka,tai ir susidaro apie 300... unsure.gif  O kai galvos neplaunu tai apie 100 minimum iškrenta. Dar iškart po azoto procedūros gana daug iškrenta(darausi 2 kart per savaitę),turbūt dėl suaktyvėjusios kraujotakos g.gif

Na mergaitės,nepatingėkit paskaičiuoti ir pasidalinti skaičiukais 4u.gif  Turbūt jei skelbtume konkursą "Pas kurią daugiausiai išslenka",nepasikuklinsiu,bet manau būčiau laimėtoja verysad.gif

Aš ir kai vieną kartą skaičiavau, susidarė skaičius virš 200... Tiesiog buvo baisu toliau skaičiuoti. Šiaip namuose visur mano plaukai - patalynėje, ant grindų, ant drabužių. Šeštadienį buvau pas kirpėją, dažiausi ir kirpausi, ji sakė, kad dar nemačiusi, kad taip pas ką plaukai slinktų. Turėjau išeiti laiminga pasigražinusi, bet išėjau stipriai ne kokios nuotaikos. Plaukai slenka jau kokie treti metai. Kraujas geras, skydliaukė normali. Visokios paviršinės priemonės veikia priešingai - kuo labiau lendu prie šaknų (priemonės, kurias reikia palaikyti ant plaukų ir po to nuplauti), tuo geriau man plaukai slenka. Nuo Pantogaro prasidėjo didelės problemos su veido oda - skausmingi spuogeliai smakro srityje. Nors niekada to nėra pasitaikę, bet dabar prieš visas mm turiu šią naują bėdą. Neišgėriau jo nei vienos pakuotės, poveikio plaukams nupasakoti negaliu. Biotiną 10 mg geriu jau tris mėnesius, rezultato jokio. Prie šaknų su plaukais atrodo viskas gerai - jie storesni, daug naujų trumpų plaukų. Tik kad tie ilgesni nesilaiko
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 02 22, 21:19)
na joo.... na man jei jums jau ilgai slenka tai tikrai sparciai turi matytis plaukus sumazejimas.
asmeniskai as per pusantru metu besitesianti  slinkima netekau 50% plauku.
ilgai nemate zmones pirmiausia klausdavo, kas atsitiko man blush2.gif  kokia geda . nes pokytis akivaizdziai apgailetinas.
dziaugiuosi , kad nebeslenka, bet po kiek metu atsizeldinsiu savo seveliura ? o gal jau niekad ...

prieš kokius 4 metus,man buvo siaubingai išslinkę plaukai (ilgai užsitęsusios bado dietos pasekmė...),tuo metu taip pat netekau pusės plaukų,jei ne daugiau... tačiau per pastaruosius metus pavyko juos šiek tiek atstatyti (nieko ypatingo nedariau,tiesiog pilnavertė mityba,pusė metų gėriau nakvišas,kažkiek tepliojausi Cutrin serumu nuo slinkimo),na bent jau viršugalvis taip nebešviečia. Plaukai ploni,tačiau niekas nebegalėtų pasakyti,kad esu praplikusi. Na o dabar vėl pradėjo siaubingai slinkti,jau 1.5mėn taip.. Bet galbūt čia galėjo susidėti 3mėn rudeni besilaikytų dietų+didžiulis stresas per žiemos sesiją+galbūt atėjęs sezoninis slinkimas? g.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Liebchen @ 2012 02 22, 21:29)
Aš ir kai vieną kartą skaičiavau, susidarė skaičius virš 200... Tiesiog buvo baisu toliau skaičiuoti. Šiaip namuose visur mano plaukai - patalynėje, ant grindų, ant drabužių. Šeštadienį buvau pas kirpėją, dažiausi ir kirpausi, ji sakė, kad dar nemačiusi, kad taip pas ką plaukai slinktų. Turėjau išeiti laiminga pasigražinusi, bet išėjau stipriai ne kokios nuotaikos. Plaukai slenka jau kokie treti metai. Kraujas geras, skydliaukė normali. Visokios paviršinės priemonės veikia priešingai - kuo labiau lendu prie šaknų (priemonės, kurias reikia palaikyti ant plaukų ir po to nuplauti), tuo geriau man plaukai slenka. Nuo Pantogaro prasidėjo didelės problemos su veido oda - skausmingi spuogeliai smakro srityje. Nors niekada to nėra pasitaikę, bet dabar prieš visas mm turiu šią naują bėdą. Neišgėriau jo nei vienos pakuotės, poveikio plaukams nupasakoti negaliu. Biotiną 10 mg geriu jau tris mėnesius, rezultato jokio. Prie šaknų su plaukais atrodo viskas gerai - jie storesni, daug naujų trumpų plaukų. Tik kad tie ilgesni nesilaiko

Man plaukai ir šiaip gana gausiai krenta,bet į tai per tiek metų dėmesio nebekreipiu,svarbu,kad neretėja jie man... O dabar sausio mėnesį pradėjo siaubingai kristi... Jei nenustos,tai tikrai vėl švies plikė verysad.gif Skydliaukę ir aš tyriausi,viskas gerai,o dėl paviršinių priemonių (serumų,losjonų),tai mano situacija panaši į Jūsų,atrodo užsitepus dar daugiau plaukų iškrenta unsure.gif Pagrindiniai mano ginklai prieš slinkimą yra Pantogar,plius krioterapija. Tikiuosi greitu laiku sulaukti rezultatų. O ir Jums linkiu neprarasti vilties,susidorosim su tuo slinkimu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2012 02 22, 21:54)
Na mergaitės,nepatingėkit paskaičiuoti ir pasidalinti skaičiukais 4u.gif  Turbūt jei skelbtume konkursą "Pas kurią daugiausiai išslenka",nepasikuklinsiu,bet manau būčiau laimėtoja verysad.gif

Aš būčiau buvus laimėtoja lotuliukas.gif Plaunant tiesiog didžiausi kuokštai krisdavo. Šukuojant per kartą suskaičiavau virš 200 blink.gif Dabar ši bėda baigės (tfu tfu tfu)
Atsakyti