QUOTE(noraeleo @ 2012 02 22, 21:19)
na joo.... na man jei jums jau ilgai slenka tai tikrai sparciai turi matytis plaukus sumazejimas.
asmeniskai as per pusantru metu besitesianti slinkima netekau 50% plauku.
ilgai nemate zmones pirmiausia klausdavo, kas atsitiko man
kokia geda . nes pokytis akivaizdziai apgailetinas.
dziaugiuosi , kad nebeslenka, bet po kiek metu atsizeldinsiu savo seveliura ? o gal jau niekad ...
prieš kokius 4 metus,man buvo siaubingai išslinkę plaukai (ilgai užsitęsusios bado dietos pasekmė...),tuo metu taip pat netekau pusės plaukų,jei ne daugiau... tačiau per pastaruosius metus pavyko juos šiek tiek atstatyti (nieko ypatingo nedariau,tiesiog pilnavertė mityba,pusė metų gėriau nakvišas,kažkiek tepliojausi Cutrin serumu nuo slinkimo),na bent jau viršugalvis taip nebešviečia. Plaukai ploni,tačiau niekas nebegalėtų pasakyti,kad esu praplikusi. Na o dabar vėl pradėjo siaubingai slinkti,jau 1.5mėn taip.. Bet galbūt čia galėjo susidėti 3mėn rudeni besilaikytų dietų+didžiulis stresas per žiemos sesiją+galbūt atėjęs sezoninis slinkimas?
Papildyta:
QUOTE(Liebchen @ 2012 02 22, 21:29)
Aš ir kai vieną kartą skaičiavau, susidarė skaičius virš 200... Tiesiog buvo baisu toliau skaičiuoti. Šiaip namuose visur mano plaukai - patalynėje, ant grindų, ant drabužių. Šeštadienį buvau pas kirpėją, dažiausi ir kirpausi, ji sakė, kad dar nemačiusi, kad taip pas ką plaukai slinktų. Turėjau išeiti laiminga pasigražinusi, bet išėjau stipriai ne kokios nuotaikos. Plaukai slenka jau kokie treti metai. Kraujas geras, skydliaukė normali. Visokios paviršinės priemonės veikia priešingai - kuo labiau lendu prie šaknų (priemonės, kurias reikia palaikyti ant plaukų ir po to nuplauti), tuo geriau man plaukai slenka. Nuo Pantogaro prasidėjo didelės problemos su veido oda - skausmingi spuogeliai smakro srityje. Nors niekada to nėra pasitaikę, bet dabar prieš visas mm turiu šią naują bėdą. Neišgėriau jo nei vienos pakuotės, poveikio plaukams nupasakoti negaliu. Biotiną 10 mg geriu jau tris mėnesius, rezultato jokio. Prie šaknų su plaukais atrodo viskas gerai - jie storesni, daug naujų trumpų plaukų. Tik kad tie ilgesni nesilaiko
Man plaukai ir šiaip gana gausiai krenta,bet į tai per tiek metų dėmesio nebekreipiu,svarbu,kad neretėja jie man... O dabar sausio mėnesį pradėjo siaubingai kristi... Jei nenustos,tai tikrai vėl švies plikė
Skydliaukę ir aš tyriausi,viskas gerai,o dėl paviršinių priemonių (serumų,losjonų),tai mano situacija panaši į Jūsų,atrodo užsitepus dar daugiau plaukų iškrenta
Pagrindiniai mano ginklai prieš slinkimą yra Pantogar,plius krioterapija. Tikiuosi greitu laiku sulaukti rezultatų. O ir Jums linkiu neprarasti vilties,susidorosim su tuo slinkimu