Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

svoguno sultimis galvos oda itrinkit ir visos bedos issprestos biggrin.gif tik keleta plovimu tex pakest svoguno kvapa... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmuze @ 2012 02 19, 22:06)
svoguno sultimis galvos oda itrinkit ir visos bedos issprestos biggrin.gif    tik keleta plovimu tex pakest svoguno kvapa... doh.gif

ne tik keletą plovimų smirda, o ir jeigu vis šiek tiek suprakaituoji ar lauke plaukai sudrėksta- smarvė doh.gif bet tai vienintelis efektyvus liaudiškas receptas, kuris mano mamai po chemoterapijos plaukus stiprina...
pradėjau ir aš naudoti Pantogar, po kokio mėn bandysiu ieškoti pokyčių, tikiuosi tokių bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Potrė: 20 vasario 2012 - 07:16
QUOTE(wilmuze @ 2012 02 19, 23:06)
svoguno sultimis galvos oda itrinkit ir visos bedos issprestos biggrin.gif    tik keleta plovimu tex pakest svoguno kvapa... doh.gif

As zinau ta kvapa ir iskenteciau ji,kad tik padetu,bet deja man nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
Na, as antra pakuote Pantogar geriu. Ir poveikis man nerealus bigsmile.gif thumbup.gif Tiek nauju plauku priaugo blink.gif Kai lankeli uzsidedu, prekyje ju daugybe-eziukas toks blink.gif Ir visa galva pilna mazu plaukeliu thumbup.gif Dziaugiuosi, kad man padejo ir salutiniu poveikiu nejauciu-neberia, nepykina ir pan., kaip kad kitoms buna...Labai esu patenkinta thumbup.gif Zadu 6 pakuotes isgerti, paskui pertrauka darysiu...
O kas zino, kiek laiko reikia pertrauka daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 02 20, 21:35)
Na, as antra pakuote Pantogar geriu. Ir poveikis man nerealus bigsmile.gif  thumbup.gif Tiek nauju plauku priaugo blink.gif Kai lankeli uzsidedu, prekyje ju daugybe-eziukas toks blink.gif Ir visa galva pilna mazu plaukeliu thumbup.gif Dziaugiuosi, kad man padejo ir salutiniu poveikiu nejauciu-neberia, nepykina ir pan., kaip kad kitoms buna...Labai esu patenkinta thumbup.gif  Zadu 6 pakuotes isgerti, paskui pertrauka darysiu...

Nesidžiaukite per anksti. Jie auga tik tada, kai vartoji. Nebevartosit - neaugs. nebent pasiryžusi visą gyvenimą jas gerti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 02 20, 23:19)
Nesidžiaukite per anksti. Jie auga tik tada, kai vartoji. Nebevartosit - neaugs. nebent pasiryžusi visą gyvenimą jas gerti. g.gif

Pritariu. Gaila, bet taip yra. Kol geri tol auga. Atsiranda begalė daug nauju plaukučių, bet nustojus gerti, nustoja augti ir nauji plaukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AurelijaGP: 21 vasario 2012 - 08:31
QUOTE(katee @ 2012 02 20, 21:35)
Na, as antra pakuote Pantogar geriu. Ir poveikis man nerealus bigsmile.gif  thumbup.gif Tiek nauju plauku priaugo blink.gif Kai lankeli uzsidedu, prekyje ju daugybe-eziukas toks blink.gif Ir visa galva pilna mazu plaukeliu thumbup.gif Dziaugiuosi, kad man padejo ir salutiniu poveikiu nejauciu-neberia, nepykina ir pan., kaip kad kitoms buna...Labai esu patenkinta thumbup.gif  Zadu 6 pakuotes isgerti, paskui pertrauka darysiu...

man toks pat poveikis nuo biotino+maxi hair , pilna galva buvo. o ir gerokai pigiaus gavosi. baigesi mano vitaminai darau pertrauka, labai bijojau , kad nustojus gerti vel ims plaukai, bet nepastebiu to unsure.gif
gal ateityje ir pantogara pabandysiu, o gal tik L-cysteina parsisiusiu , dar nezinau
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 02 20, 22:35)

Na,as prie tu,kuriom nepadejo pantogar,jau isgeriau 4pakuotes,salutiniu poveikiu nera,bet ir pagerejimo nera,man deja tik naguciams padejo,bet ne del ju naudojau verysad.gif
Atsakyti
O as dziaugiusi vistiek, kad bent dabar auga tie plaukai tongue.gif Nes yra 2 variantai-negersiu Pantogar ir slinks, ar gersiu ir neslinks. Pasirenku 2 varianta biggrin.gif Nes bent jau kol geriu, neslenka... ir plauku tik daugeja ax.gif O jai negerciau, tai ne tik kad nepadaugetu, o ir likusieji isslinktu ax.gif Jai reikes, gersiu visada ax.gif Nes geriau jau kazka daryti, nei ziureti kaip slenka tavo plaukai rolleyes.gif
Todel ir dziaugiuosi, kad bent laikinai galiu sustabdyti ta slinkima, kad nenuplikti visai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 vasario 2012 - 10:20

Aciu uz nuoroda, nusprendziau isigyti ir as. O tai pelytes uodegyte teturiu blink.gif
Plaunu plaukus dabar kiekviena diena ir darau visokias kaukes su kokosu aliejumi, varnalesu + arbatmedzio aliejumi. Is rezultatu kol kas tik akinantis blizgesys, bet ir tai gerai thumbup.gif
Isigyjau darsenvali, laukiu kol atvez.
Reikes isbandyti svoguna, kol dar lauke nedregna ax.gif Kz kada naudojau, bet tik lukstu nuovira. Bandysiu tokia kauke: svogunu sultys + konjakas + varnalesu nuoviras (4+1+6). Reikia tepti pries plaunant galva.
Darysiu dar tokia kauke: 30g. mieliu + 2 saukstus pipirines degtines.
Naudosiu ir garstyciu miltelius. Reikia atskiesti su vandieniu iki grietines konsistencijos ir tepti galva iki kol prades degint. Tada nuplauti. Daryti kiekviena diena 1 men.
Pradejau gerti vitaminus.
Nestumo metu ataugo daug plauku, maniau kad nuo vitaminu, bet cia kz kas minejo kad taip visoms buna. Budama nestuke.gif as geriau Formula IV, brangus bet vaistininke pasiule, sake kad naturalus, ne sintetiniai - geriau pasisavina, todel labai veiksmingi. Dabar vel juos nupirkau, gal pades... Na ir + Biotina gersiu.
Va toks pas mane db planas. Norejau jau plaukus priauginti, bet meciau sia ideja.
Radau dar toki purskala, gal kam teko isbandyti?
nuo slinkimo
Atsakyti
Dar uzmirsau pridurti kad pereinu prie naturaliu plauku dazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga@ @ 2012 02 21, 12:50)
Dar uzmirsau pridurti kad pereinu prie naturaliu plauku dazu  smile.gif

Na,ziurint kokie tie naturalus dazai?As irgi daziau su basma,tai po puse metu siaudai paliko,o spalva nenusiplauna,reikia,kad nuaugtu plaukai.Bet kokie cheminiai dazai per laika nusiplauna,o basama ,ne,tai koks cia naturalumas,abejoju. g.gif
Atsakyti