Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(deltadu @ 2012 02 17, 13:14)
Aš tai vieną geriu. O kas sakė, kad reikia dvi? g.gif

Nu sakė, kad taip. Nors Kazanav. skyrė tiroksiną mazgeliams mažinti unsure.gif

Na,tiroksinas kiek zinau tikrai nemazina mazgeliu,o skiriamas hormonam sunormalizuoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija12 @ 2012 02 17, 13:42)

150 kapsuliu po 5 mg  kainuoja 55 lt

Tada tikrai neverta siųstis. Aš už 120 mokėjau 50 lt. doh.gif Ir va tau pigiau
QUOTE(Lutinaa @ 2012 02 17, 13:53)
Na,tiroksinas kiek zinau tikrai nemazina mazgeliu,o skiriamas hormonam sunormalizuoti. 4u.gif

Na, šis profesorius taip sakė. Ir jie, beje, sumažėjo. Operuoti kol kas nereiks. bash.gif
Atsakyti
as geriu dabar 5000 biotina ir maxi hair, viska pagal instrukcijas, biotino viena, o maxi hair 2 i diena, kol kas nieko blogo nera, tesiu toliau, duodu antra sanca maxi hair, nes geriau pries kokius 5 men, tai visiskai nieko nepadejo jie man, o dar tablete kokio dydzio nesamoningo
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2012 02 17, 17:11)
o dar tablete kokio dydzio nesamoningo

Tas tai tiesa. Pasak mano vyro - plyta. doh.gif Aš per du kartus ją išgeriu.
Atsakyti

Na, šis profesorius taip sakė. Ir jie, beje, sumažėjo. Operuoti kol kas nereiks. bash.gif

Mane į neviltį varo plaukų slinkimas,ką bedaryčiau vistiek kuokštais slenka. Tad sugalvojau pasidaryti ir aš skydliaukės hormonų tyrimus. Bet tyrimai normos ribose,tik gydytojas sakė,kad pati skydliaukė didoka,tačiau pasak jo tai neturi įtakoti plaukų slinkimo. Gal galėtumėte parašyti koks Jūsų tiroksino kiekis? Mano 12,6,šiektiek ant normos ribos jau,bet į rėmus dar telpu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2012 02 17, 23:16)
Mane į neviltį varo plaukų slinkimas,ką bedaryčiau vistiek kuokštais slenka. Tad sugalvojau pasidaryti ir aš skydliaukės hormonų tyrimus. Bet tyrimai normos ribose,tik gydytojas sakė,kad pati skydliaukė didoka,tačiau pasak jo tai neturi įtakoti plaukų slinkimo. Gal galėtumėte parašyti koks Jūsų tiroksino kiekis? Mano 12,6,šiektiek ant normos ribos jau,bet į rėmus dar telpu  biggrin.gif

Pabandkykite panaudoti PROKAPIL ampules su biotinu nuo intensyvaus plauku slinkimo, labai veiksmingas preparatas:
http://www.vaistai.l...o-5-ml-n12.html

Linkiu sekmes
Atsakyti
[quote=allure,2012 02 17, 23:16]
Mane į neviltį varo plaukų slinkimas,ką bedaryčiau vistiek kuokštais slenka. Tad sugalvojau pasidaryti ir aš skydliaukės hormonų tyrimus. Bet tyrimai normos ribose,tik gydytojas sakė,kad pati skydliaukė didoka,tačiau pasak jo tai neturi įtakoti plaukų slinkimo. Gal galėtumėte parašyti koks Jūsų tiroksino kiekis? Mano 12,6,šiektiek ant normos ribos jau,bet į rėmus dar telpu biggrin.gif
[/quoteN
Tiroksinas yra tabletes,as geriu 75mg per diena. Nelabai suprantu ka parasei parasyk konkreciai ko 12,6.tuomet su malonumu pakomentuosiu. 4u.gif
Atsakyti
Tiroksinas yra tabletes,as geriu 75mg per diena. Nelabai suprantu ka parasei parasyk konkreciai ko 12,6.tuomet su malonumu pakomentuosiu. 4u.gif

Atsiprašau,tikrai neaiškiai parašiau doh.gif turėjau omenyje koks Jūsų tiroksino kiekis kraujyje pagal tyrimų rezultatus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allure: 18 vasario 2012 - 15:47
QUOTE(allure @ 2012 02 18, 16:42)
Atsiprašau,tikrai neaiškiai parašiau doh.gif  turėjau omenyje koks Jūsų tiroksino kiekis kraujyje pagal tyrimų rezultatus?

Parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinju @ 2012 02 18, 11:45)
Pabandkykite panaudoti PROKAPIL ampules su biotinu nuo intensyvaus plauku slinkimo, labai veiksmingas preparatas:
http://www.vaistai.l...o-5-ml-n12.html

Linkiu sekmes

Nu brungiai, brač, gaunas g.gif Kas esate tas ampules naudoję?? 24 dienom tik. Bet jei padėtų, tai ryžčiausi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 18 vasario 2012 - 22:13
Sveikos visos, man taip pat pradejo slinkti labai plaukai, nors ju visad kazkiek iskrisdavo, bet per paskutinius kelis menesius slenka nezmoniskai, jau vietomis vos ne plike svieciasi.. sad.gif Nusipirkau Pantogar, trinu galvos oda du kartus savaiteje su ricinos aliejum, dar tik antra savaite gydymosi, kolkas efekto nematyti.. Norejau paklausti ka naudojate po galvos plovimo?
Tiesa, as dar uzsirasiau pas gydytojus, eisiu tikrintis, labai jau bijau ligu visokiu.. Skydliauke tikrinausi pries 2,5 metu, tada viskas buvo be priekaistu, atejo laikas vel pasitikrint.. biggrin.gif
Atsakyti
O,as geriu tik visokius vitaminus,tepu aliejumi ir darausi namines kaukes.O,jei panaudoju koki losjona,ar ampoles,tai dar padaugina slinkima,kol dar buvo plauku bandziau,o dabar bijau bebandyt,nes tuoj pakausis prades sviestis. doh.gif
Atsakyti