Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(deltadu @ 2012 02 15, 21:42)
Sveikutės. Gavau ir aš pagaliau savo biotinus iš užjūrio biggrin.gif Pirkau 5000 biotiną ir tą maxi -hair. Gersiu kasdien po vieną. Žiūrėsim rezultato, nes padėtis tai baisi verysad.gif

Tai semes tau,kad tik padetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 02 15, 21:21)
Tai semes tau,kad tik padetu 4u.gif

Ačiū 4u.gif , bet jau nieko nesitikiu, nes slenka 7 metai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 02 16, 11:33)
Ačiū 4u.gif , bet jau nieko nesitikiu, nes slenka 7 metai verysad.gif

Man irgi 7metai slenka,nuo to laiko,ka susirgau skydliauke unsure.gif O,tu issityrei hormonus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 02 16, 13:17)
Man irgi 7metai slenka,nuo to laiko,ka susirgau skydliauke unsure.gif O,tu issityrei hormonus?  4u.gif

Skydliaukė man nuo mažų dienų. Bet niekada nieko nedariau. dabar jau susiėmiau: Buvau pas Tokį Kazanavičių Kaune, tai funkcija, sakė, normali, tik mazgelių yra didokų. Bet lyg nuo mazgelių plaukai neturėtų slinkti. Tai tokios tokelės.O tau slenka tik dėl šitos priežasties?
Atsakyti
o sakykit, kas geriat biotiną 5000 ir maxi-hair, tai maxi geriat po dvi tabletes? nebus per daug visko?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 02 16, 21:19)
Skydliaukė man nuo mažų dienų. Bet niekada nieko nedariau. dabar jau susiėmiau: Buvau pas Tokį Kazanavičių Kaune, tai funkcija, sakė, normali, tik mazgelių yra didokų. Bet lyg nuo mazgelių plaukai neturėtų slinkti. Tai tokios tokelės.O tau slenka tik dėl šitos priežasties?

As taip manau,kad nuo skydliaukes,nes visus kraujo tyrimus dariausi,viskas gerai,o plaukai slenka blink.gif .Butent reikia pasidaryti skydliaukes hormonu tyrimus.Ar jie normos ribose pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2012 02 16, 23:30)
o sakykit, kas geriat biotiną 5000 ir maxi-hair, tai maxi geriat po dvi tabletes? nebus per daug visko?

Aš tai vieną geriu. O kas sakė, kad reikia dvi? g.gif
QUOTE(Lutinaa @ 2012 02 17, 10:04)
Ar jie normos ribose pas tave?

Nu sakė, kad taip. Nors Kazanav. skyrė tiroksiną mazgeliams mažinti unsure.gif
Atsakyti
Gavau ir aš Biotina 5000 mcg.Pirkau čia,Lietuvoje.Geriu po 1 kaps per diena bei Pantogarą 1 kaps 3 k/d.Ir daug visokiu procedurų prieš ir po plaukų plovimo.Plaukai švelnesni,o ir naujų plaukeliu kas kart vis daugiu atsiranda.
Mano skydliaukė ir nevisai sveika,pas endokrinologe lankausi 1 k/metuose,pati skydliauke su smulkiom cistelėm,o hormonų tyrimai normos ribose.Kol kas jokio gydymo nereikia,tik stebėjimas .
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 02 17, 12:14)
Aš tai vieną geriu. O kas sakė, kad reikia dvi? g.gif

maxi hair anotacijoj rašo, kad po dvi. Bet ir aš jaučiu po vieną gersiu.
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2012 02 16, 23:30)

jei norit gerti abu kartu su biotinu tai po viena .
jei atskirai gersit tai ir maxi hair galima 2 .
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2012 02 17, 13:11)
maxi hair anotacijoj rašo, kad po dvi. Bet ir aš jaučiu po vieną gersiu.

Na, aš iš JAV gavau be jokių anotacijų, tai nieko ir nežinau. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Natalija12 @ 2012 02 17, 12:20)
Gavau ir aš Biotina 5000 mcg.Pirkau čia,Lietuvoje.

O kur pirkote? Vaistinėje? Kiek pas mus kainuoja? Gal nė neverta tada laukti, kol iš JAV parsiųs?>> g.gif
Atsakyti
Pirkau iš čia

http://neringucy.webs.com/apps/contactme/sites/show:

150 kapsuliu po 5 mg kainuoja 55 lt.Nežinau,kiek kainuoja parsisiuntimas iš JAV.Manau,gal pigiau būtu.Užsisakyti iš JAV nemoku,tai pirkausi čia.Užsisakius ,Biotina gavau sekančią dieną,bent jau nereikėjo laukti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija12: 17 vasario 2012 - 13:50