Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Simona82 @ 2011 11 15, 19:49)

tai noriu pabandysi su svogunu sultimis,bet kiek laiko jas isspaudziusar su tarkiais uzsidejus reikia laikyti?ir ar tepti per visa plauku ilgi ar tik saknis?

kai dariausi tai laikydavau galvą apsukusi su maišeliu ir rankšluoščiu kuo ilgiau. Tik aš ne su tarkiais šaknis įtrindavau, bet iš jų sultis per merlę išspausdavau. Mama mija kaip verkdavau kol sutarkuodavau, išspausdavau ir įrindavau doh.gif šeil\p labai geras dalykas, jausdavosi kaip šyla galvos oda, vienas minusas - kvapas, kurį aš jausdavau min 2 savaites doh.gif aš dabar kosmetinį žibalą naudoju, man labiau patinka ir kvapo nelieka po to smile.gif
Atsakyti
Rekomenduoju: pabandykit su biciu ziedadulkem!
Jau rasiau praeitam psl apie tai. 4u.gif gossip.gif
Atsakyti
Padekit prasau Pantogar perkusios,kur ieskoti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos kuriosturite problemu del plaukuciu imesiu nuorodele kur nurodyta pagal koki paluku isslinkimo lygi rekomenduojamos ampules del paluku netekimo viskas vokiskai gal su google verteju issiversite manau kad uzsisakyti galite is tos internetines svetaines arba paga pavadinima pasiieskokite kitur .
http://www.apohelp.c...;category_id=49

as pati galvoju jas isbandyti pagal pirmji paveiksleli . smile.gif
Papildyta:
QUOTE(city @ 2011 11 16, 01:50)
Sveikos visos kuriosturite problemu del plaukuciu imesiu nuorodele kur nurodyta pagal koki paluku isslinkimo lygi rekomenduojamos ampules del paluku netekimo viskas vokiskai gal su google verteju issiversite manau kad uzsisakyti galite is tos internetines svetaines arba paga pavadinima pasiieskokite kitur .

Atskirų klasių yra išsamiai paaiškinta!

Dozę

CRESCINA 100 ir 200: Rekomenduojama lengvas daug plaukų slinkimas. (Klasė 1)

CRESCINA 300 ir 500: Rekomenduojama sunkių plaukų slinkimas į prasidedančio nuplikimas. (2 laipsnio)

CRESCINA 700: Rekomenduojama plačiai prasidedančio nuplikimas. (Klasė 3)
Papildyta:
QUOTE(city @ 2011 11 16, 01:59)
pigesnes kainos
http://www.preisfuer...acaf0c8d980450c

Papildyta:

Atskirų klasių yra išsamiai paaiškinta!

Dozę

CRESCINA 100 ir 200: Rekomenduojama lengvas daug plaukų slinkimas. (Klasė 1)

CRESCINA 300 ir 500: Rekomenduojama sunkių plaukų slinkimas į prasidedančio nuplikimas. (2 laipsnio)

CRESCINA 700: Rekomenduojama plačiai prasidedančio nuplikimas. (Klasė 3)

Papildyta:
Kiek issiaiskinau , kad ji plaukai slenka gali trukti organizem biotino , cinko ir vitamino B,. Kiek skaiciau vokiskuose forumuose kas labai cia raso kad PRIORIN super, ten nuomones issiskiria siaip esme tame kad kiekvienam zmgui gali trukti skirtingu vitaminu ar medziagu tad ne visoms tas pats votaminas padeda. Sekmes auginam ar atsiauginant plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Simona82 @ 2011 11 15, 18:4y9)
sveikos merginos smile.gif vat ir as turiu problema su plauku slinkimu.Siaip pas mane plauku slinkimai padaznedavo pavasari ir rudeni,bet si karta nuo pavasario kaip pradejo taip nesustoja.Jau ir MB sako kas tau,tuoj plika busi pfiu pfiu pfiu unsure.gif
tai noriu pabandysi su svogunu sultimis,bet kiek laiko jas isspaudziusar su tarkiais uzsidejus reikia laikyti?ir ar tepti per visa plauku ilgi ar tik saknis?

Na as sultos itrindavau i galvos oda, tada isukdavau plaukus i maiseli,po to i ranksluosti ir laikydavau kiek laiko turedavau. Kvapas jauciamas tik kai dregni plaukai.
Atsakyti
QUOTE(Love* @ 2011 11 16, 02:34)
Na as sultos itrindavau i  galvos oda, tada isukdavau plaukus i maiseli,po to i  ranksluosti ir laikydavau kiek laiko turedavau. Kvapas jauciamas tik kai dregni plaukai.

Esu bandziusi sia kauke, as negalejau buti su ja tas svogunu kvapas tai bjaurus kai sudreksta plaukai, bet man tas kvapas buvo nepakenciams, o mano mama sake jai padejo ir ji dar daugiau siu kaukiu, na keiivienam savo. smile.gif
Atsakyti
Apie svogunu sultys...Tikrai padeda, pati isbandziau. Na ir kas, kad kvapas yra. Tai rinkites: arba nuplikti, arba svogunu kvapas. Be to jis tikrai nera astrus, ir jauciasi kai sudreksta plaukai.
O kad neverkti, nereikia ji tarkuoti. Juk tai labai ilgai. As suplenderiuoju poduke ir super. Per puse miniutes pasigamina.

Kazkas rase apie Eteriniu alieju lasinima i sampuna... tai tikrai zinau, kad tinka ne tik levandu, bet labai gerai ir Rozmarinu. O jai riebus plaukai, tada arbatmedzio EA galima ilasinti...
Atsakyti
QUOTE(Simona82 @ 2011 11 15, 18:49)
sveikos merginos smile.gif vat ir as turiu problema su plauku slinkimu.Siaip pas mane plauku slinkimai padaznedavo pavasari ir rudeni,bet si karta nuo pavasario kaip pradejo taip nesustoja.Jau ir MB sako kas tau,tuoj plika busi pfiu pfiu pfiu unsure.gif

Tai gal pradziai bandykit juodojo ridiko tarkuoti? nera nei tokio klaikaus kvapo, kaip kad su svogunais, o poveikis, kas rase, kad labai zymus.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2011 11 16, 13:14)
Apie svogunu sultys...Tikrai padeda, pati isbandziau. Na ir kas, kad kvapas yra. Tai rinkites: arba nuplikti, arba svogunu kvapas. Be to jis tikrai nera astrus, ir jauciasi kai sudreksta plaukai.
O kad neverkti, nereikia ji tarkuoti. Juk tai labai ilgai. As suplenderiuoju poduke ir super. Per puse miniutes pasigamina.
Kazkas rase apie Eteriniu alieju lasinima i sampuna... tai tikrai zinau, kad tinka ne tik levandu, bet labai gerai ir Rozmarinu. O jai riebus plaukai, tada arbatmedzio EA galima ilasinti...

tai nuo slinkimo jūsų nuomone tik vienintelis svogūnas tepadeda, nes kaip rašot arba vaikštai nuplikus, arba smirdanti svogūnu? Galiu pasakyti, kad yra daugybė kitų priemonių, efektingų ir veiksmingų, jei gaila pinigų tam, ir labiau priimtina smirdančiai vaikščiot tai prašau. Bet manau geriau investuoti į normalias priemones, nei kelti šleikštulį sau ir kitiems. Ir niekam nerekomenduoju svogūno. schmoll.gif
Atsakyti
o zinokit as esu isbandziusi galybe tu tariamu kosmetikos priemoniu nuo slinkimo ir nieko, tik begale pinigu isleidau veltui schmoll.gif

O siaip bandziau ir svogunu sultis. Man asmeniskai padejo sustiprinti ir tai yra liaudiska priemone, patikrinta simtus metu atgal....as uz tokias priemones siaip jau, bet cia kiekvieno asmeninis reikalas.....na, smirdejo dregni plaukai apie kelis menesius, bet nieko baisaus bent jau man smile.gif

Atsakyti
kitiem nieko baisaus ir prakaitu smirdėti, ir vaikšto patenkinti, bet tai nereiškia, kad kitų tas nevimdo. Taip, čia kiekvieno asmeninis reikalas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 11 16, 13:57)
o zinokit as esu isbandziusi galybe tu tariamu kosmetikos priemoniu nuo slinkimo ir nieko, tik begale pinigu isleidau veltui  schmoll.gif

O siaip bandziau ir svogunu sultis. Man asmeniskai padejo sustiprinti ir tai yra liaudiska priemone, patikrinta simtus metu atgal....as uz tokias priemones siaip jau, bet cia kiekvieno asmeninis reikalas.....na, smirdejo dregni plaukai apie kelis menesius, bet nieko baisaus bent jau man smile.gif

pilnai jums pritariu mirksiukas.gif kas liaudies jau isbandyta,tas patvirtinta.As nei veidui,nei kunui,nei plaukams pirktiniu kaukiu nenaudoju.Viena kaina,kita kokybe dar esu uz naturaluma.Ryt bandysiu ir pranesiu,kaip su tuo kvepeliu ax.gif Anksciau naudojau alyvuogiu aliejus su isspaustu cesnaku,bet man labai jau galvos oda skaudedavo po to,sakau gal svogunas nenues tiek. g.gif
Atsakyti