Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2012 02 04, 02:55)
Pabandziau, pamaciau, ir kitom nuosirdziai patariu - BIOTINAS, sutvarke problema per nepilna menesi thumbup.gif

o kiek mcg biotino geriat?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 02 04, 12:13)
Neberia nuo biotino? Bijau pradet gert, jau esu atsisiuntus  g.gif

Ne, bent jau manes. Nepradekit nuo dideles dozes gert, as geriau po 600 mcg pirmas dvi savaites, tada padidinau iki 1200 mcg kitas tri savaites, dabar gersiu po 1500-2000 mcg menesy ar pusantro ir turbut pradesiu vartoti tiamina ar pantotenine rugsty vietoj biotino - pakaitaliosiu. Plaukai auga tikrai greiciau, antakiu isvis nespeju raut blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau vis apie tą biotiną, iš kur Jūs jį siunčiatės? g.gif Gal galima kokią nuorodą? 4u.gif
Atsakyti
as tai is iherb.com
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2012 02 04, 18:11)
Skaitau vis apie tą biotiną, iš kur Jūs jį siunčiatės?  g.gif Gal galima kokią nuorodą?  4u.gif

As siunciuosi 5mg biotina per tarpininke Kaune. 50lt su siuntimu. Gal ir brangiau, nei siustis is uzsienio, bet man greiciau. Per 2 dienas jau turiu. Ir vargo nera. Paskambinu ir turiu ax.gif Ir uztenka 4 menesiams vieno buteliuko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 04 vasario 2012 - 19:25
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 04, 13:11)
Ne, bent jau manes. Nepradekit nuo dideles dozes gert, as geriau po 600 mcg pirmas dvi savaites, tada padidinau iki 1200 mcg kitas tri savaites, dabar gersiu po 1500-2000 mcg menesy ar pusantro ir turbut pradesiu vartoti tiamina ar pantotenine rugsty vietoj biotino - pakaitaliosiu. Plaukai auga tikrai greiciau, antakiu isvis nespeju raut blink.gif  biggrin.gif

Egliuk, o kaip man ta kapsule padalint, jei ji milteline? gersiu po 5,000 mcg bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2012 01 04, 22:17)
Lietuvoje jo nėra  verysad.gif

Yra:)
Cia apie kirkland minoxidil .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IRMELE: 05 vasario 2012 - 19:36
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 02 05, 12:37)
Egliuk, o kaip man ta kapsule padalint, jei ji milteline? gersiu po 5,000 mcg  bigsmile.gif  4u.gif

kapsuliu negalima dalinti, normalus tiekis 5000 mcg,gerkit nebijodama, gi biotino negalima perdozuoti, jis pasisalina su slapimu.
Atsakyti
Norejau pasiteirauti kurios turite darsonvalio aparata ar nebaisu jums juo naudotis? Esu bandzius pries metus veidui, tai tas kvapas baugiai atrode... O kaip galvos odai, ar lengva paciai naudotis? Ar nieko blogo nenutiks paciai naudojantis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2012 02 11, 12:20)
Norejau pasiteirauti kurios turite darsonvalio aparata ar nebaisu jums juo naudotis? Esu bandzius pries metus veidui, tai tas kvapas baugiai atrode... O kaip galvos odai, ar lengva paciai naudotis? Ar nieko blogo nenutiks paciai naudojantis? 4u.gif

biggrin.gif nebaisu 4u.gif
Atsakyti

Įstoju ir aš į jūsų gretas. Plaukai pamažu slenka jau metai laiko.Nelabai kreipiau į tai dėmesį.Ploviau galvą paprastu šampunu,dažiau ir toliau džiovinau fenu,kartais pasukdavau galus karštom žnyplėm.Tai pastaruoju metu plaukai tapo sausi,elektrinasi,neblizga,o ir apimtis gerokai sumažėjo. Nuo prigimties mano plaukai ploni,ir jų nėra labai daug,ilgis iki pečiu.Tai jau mėnesį laiko užsiemiau jų gydymu.Geriu Pantogarą,įsitrinu galvą čemeričių vandeniu,o plaukus varnalešų aliejum,po nakties išsiplaunu ,ir į galvos odą įtrinu Vichi ampules. Tai šioks toks efektas jau atsiranda-plaukai kaip šilkiniai,slidus,minkšti,blizga.Lyg ir slenka mažiau,ir naujų plaukeliu atsiranda.O šiandien ir pirmo komplimento susilaukiai-sakė,kad gražiai plaukai atrodo,blizga,gal kokiu blizgikliu pasipurškiau. Tai jau smagumelis.O beje ir veido oda pagražėjo,nustojo berti(man jau 35 ,o tie spuogai baigie nukankinti mane),tai Pantogar deka,ir nagai tvirtėja.

Tai dabar tokiu pat tempu gydysiu savo plaukus ir toliau.Nors niekad netikėjau,kad bus efektas.Dabar užsimaniau ir Biotiną nusipirkti.

Ačiū visoms už patarimus,forumas ištiesu padėjo.
Atsakyti
Sveikutės. Gavau ir aš pagaliau savo biotinus iš užjūrio biggrin.gif Pirkau 5000 biotiną ir tą maxi -hair. Gersiu kasdien po vieną. Žiūrėsim rezultato, nes padėtis tai baisi verysad.gif
Atsakyti