Nu jau gazdinat su tuo Pantogaru Nu jai po jo slenka taip pat-tai dar niekis Koks skirtumas, juk plauku man reikia dabar, o ne kai 70 metu bus Bet jai po jo naudojimo plaukai pradeda slinkti dar labiau, nei pries jo naudojima, tada nekas
Žinau turbūt, kad 100 kartų rašyta, patarinėta, bet labai prašau pagalbos, nes sėdžiu visiškoje nevyltyje...
Jau apie 3 mėn kaip nenaudoju nei plaukų džiovintuvo, nei tiesintuvo. Plaukai pradėjo baisiai slinkti. pradžioje galvojau dėl sezono, bet man taip niekada nebuvo... Visą laiką gėriau vitaminus plaukam ir odai. Mėnesį laiko tryniau plaukus čemeryčių vandeniu, kirpėja patarė nuo slinkimo. Nepadėjo, slinkimas nesumažėjo. Draugė patarė šampūną "suplacenta" pradėjau jį naudoti, plius ampoles nusipirkau įtrinimui tokias pat nuo slinkimo, efektui padidinti. Na nežinau šis atrodo lyg padėjo, dabar turbūt trigubai mažiau slenka... Užsisakiau plaukų kaukę, pažystamos sakė atgaivinimui jom labai padėjo... Mano plaukai ploni ir jų dabar žiauriai mažai, plius likę atrodo labai sausi ir lyg negyvi... tikiuosi kaukė atgaivins esančius...
Padėkit, nebežinau jau ką ir naudoti... Reikia geros priemonės plaukam atgaivinti ir sustiprinti, su slinkimu lyg susitvarkiau...
Jau apie 3 mėn kaip nenaudoju nei plaukų džiovintuvo, nei tiesintuvo. Plaukai pradėjo baisiai slinkti. pradžioje galvojau dėl sezono, bet man taip niekada nebuvo... Visą laiką gėriau vitaminus plaukam ir odai. Mėnesį laiko tryniau plaukus čemeryčių vandeniu, kirpėja patarė nuo slinkimo. Nepadėjo, slinkimas nesumažėjo. Draugė patarė šampūną "suplacenta" pradėjau jį naudoti, plius ampoles nusipirkau įtrinimui tokias pat nuo slinkimo, efektui padidinti. Na nežinau šis atrodo lyg padėjo, dabar turbūt trigubai mažiau slenka... Užsisakiau plaukų kaukę, pažystamos sakė atgaivinimui jom labai padėjo... Mano plaukai ploni ir jų dabar žiauriai mažai, plius likę atrodo labai sausi ir lyg negyvi... tikiuosi kaukė atgaivins esančius...
Padėkit, nebežinau jau ką ir naudoti... Reikia geros priemonės plaukam atgaivinti ir sustiprinti, su slinkimu lyg susitvarkiau...
QUOTE(Eve... @ 2012 02 03, 13:04)
Žinau turbūt, kad 100 kartų rašyta, patarinėta, bet labai prašau pagalbos, nes sėdžiu visiškoje nevyltyje...
o ar sveikata tyretes, krauja: hemoglobio kieki, feritino kieki ir skydliauke?
Kraują tyriausi viskas gerai sakė, net labai pagyrė, kad viskas pagal visas normas...
Skydliaukę žiūrėjo daktarė bet apčiupino tik sakė gerai viskas, tyrimo jokio nedariau...
Skydliaukę žiūrėjo daktarė bet apčiupino tik sakė gerai viskas, tyrimo jokio nedariau...
Man nuo dazu chna plaukai pasidare kai negyvi, kaip siaudiniai,jokio blizgesio.Bandziau iskritusius plaukus patraukinet,tai net isigandau tik biski patrauki ir truksta.Tai nutraukiau as tuos dazus ir dabar pries plovima apie 2val.istepu visus su aliejum,tai issiplovus graziai blizga,tik perplaunu 2kart su sampunu.Dar man patinka naturalaus jogurto kauke irgi apie2val.palaikau,plaukai buna labai svelnus.
Pas mane plaukai natūralūs tai tas atkrenta...
QUOTE(Eve... @ 2012 02 03, 13:50)
Pas mane plaukai natūralūs tai tas atkrenta...
tai tada gaivinkite ivairiu naturaliu, nerafinuotu alieju kaukemis: kokosu , argano, avpkado, makadamios, jobobos ir t.t.
sia info rasite kituose temuose
QUOTE(Eve... @ 2012 02 03, 14:04)
Manau, kad butent visos tos priemones teptos nuo slinkimo plaukus ir issausino. man buvo lygiai taip pat, ploviau alpecin sampunu, kuris ziauriai sausina, tepiau visokius spirituotus antpilus, po kuriu mano plaukai pasidare lygiai tokie patys kaip jusu aprasyti, beto irgi labai ploni ir ju nedaug:oh dabar geriu tik vitaminus ir jokiu priemoniu nuo slinkimo ant galvos nebetepu. atradau tinkanti sampuna, balzama po kuriu mano plaukai vel normaliai atrodo. kokius 2 kartus i savaite tepu plaukus naturaliu aliejumi. na, o kokosu aliejus mano plaukams labai netiko, gavosi attvirkstinis poveikis, turejo atgaivinti, o dar labiau issausino.
Pabandziau, pamaciau, ir kitom nuosirdziai patariu - BIOTINAS, sutvarke problema per nepilna menesi
Ačiū labai, mėginsiu pasinaudoti jūsų patarimais
QUOTE(Eve... @ 2012 02 04, 10:45)
Ačiū labai, mėginsiu pasinaudoti jūsų patarimais
as Jums patarciau panaudoti atstatomasias REGENE plauku priemones sampuna ir kauke, labai gerai atstato plauku struktura:
Sampunas: http://www.vaistai.l...ante-250ml.html
Kauke: http://www.vaistai.l...ante-150ml.html
Plaukai visai kitaip atrodo man po keleto menesiu naudojimo: zvilga, nuo pat saknu matosi visai kitokie plaukai atauge, sveiki plaukai, lengva juos tvarkytis