Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(savrina @ 2012 01 31, 12:06)
Na kaip draudžiamųjų įvežti papildų -  jų paskelbta nebuvo, taigi ir sudėtinės dalys neturėtų gasdinti ar paveikti ka nors netinkamai  nail.gif

karsta.gif biggrin.gif

Nu, zinokit, kazkoks stebuklas biggrin.gif Dar praeita savaite rasiau, kad kazkiek dar slenka plaukai, o dabar jau 3 diena plaunu galva ir neslenka (na, pora plaukeliu neskaiciuoju, nes ir turi iskristi keleta) thumbup.gif Ir toks rezultatas po menesio Pantogar naudojimo (na, is Biotino 5 savaites naudojimo) bigsmile.gif thumbup.gif Dziaugiuosi, kad man jis tiko thumbup.gif Nes yra ir nusivylusiu juo g.gif As irgi vos nenusivyliau biggrin.gif Nes po 2-ju savaiciu naudojimo, padetis pablogejo unsure.gif Jau issigandus buvau. Ir bukle plauku dabar tikrai pagerejo, na as matau tiesiog thumbup.gif Blizga ir ne sausi tokie thumbup.gif Tik tiek, kad po masinio slinkimo ju mazokai liko (o dar gi ir issitiese biggrin.gif ). Bet nieko, ataugs, jai slinkimas baigsis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 31 sausio 2012 - 13:05
QUOTE(katee @ 2012 01 31, 13:59)
karsta.gif  biggrin.gif

Nu, zinokit, kazkoks stebuklas biggrin.gif Dar praeita savaite rasiau, kad kazkiek dar slenka plaukai, o dabar jau 3 diena plaunu galva ir neslenka (na, pora plaukeliu neskaiciuoju, nes ir turi iskristi keleta) thumbup.gif Ir toks rezultatas po menesio Pantogar naudojimo (na, is Biotino 5 savaites naudojimo) bigsmile.gif  thumbup.gif  Dziaugiuosi, kad man jis tiko thumbup.gif Nes yra ir nusivylusiu juo g.gif As irgi vos nenusivyliau biggrin.gif Nes po 2-ju savaiciu naudojimo, padetis pablogejo unsure.gif Jau issigandus buvau. Ir bukle plauku dabar tikrai pagerejo, na as matau tiesiog thumbup.gif Blizga ir ne sausi tokie thumbup.gif Tik tiek, kad po masinio slinkimo ju mazokai liko (o dar gi ir issitiese biggrin.gif ). Bet nieko, ataugs, jai slinkimas baigsis thumbup.gif

aš Pantogar esu kursą išbandžiusi, bet gerokai anksčiau, gal ir keletą metų prieš, nebuvo didelės problemos slinkimo, bet ir slinkdavo daugiau nei keleta, tai aš pabijojau Pantogar pirkti šį kartą ir pradėjau biotiną vartoti kartu su visu B kompleksu..o paprasto B vitamino komplekso pora lapelių sugėriau dar priš biotiną, tai rezultatas buvo matyti ir po šio kiekio..po biotino, dar nieko negaliu pasakyti..bet laiko praėjo labai mažai, gal ir nėra ko tikėtis dar bigsmile.gif Jums pablogėjo po dviejų savaičių Pantogar ? o tada kaip suprantu buvo pagerėjimas ? g.gif
Įdomu ar labai jau reikia bijoti to paprasčiausio sezoninio slinkimo unsure.gif

Gal kas bandė ir gali pasakyti ar Biotiną geriant reikia pertraukų (nes kompleksa B geriant reikia)..
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 31, 14:44)
Jums pablogėjo po dviejų savaičių Pantogar ? o tada kaip suprantu buvo pagerėjimas ? g.gif

Taip, mazdaug po 1,5-2 savaiciu Pantogar naudojimo, pradejo lyg dar labiau slinkti plaukai blink.gif Issigandau doh.gif Paskui cia perskaiciau, kad taip gali buti ir laukiau. Nu, zinokit, tikrai 3 savaite maziau slinko plaukai, o 4 savaite-neslenka (vos keli iskrenta , kai plaunu galva) thumbup.gif Budavo suimu i uodega plaukus, perbraukiu ir pilna sauja plauku, dabar kokie 2 plaukeliai thumbup.gif Jegaaa! Dziaugiuosi nerealiai yahoo.gif Tikiuosi taip ir toliau bus g.gif
Atsakyti
o as dabar geriu kartu biotina 5000 mcg ir dar tuos maxi-hair vitaminus, kuriuose yra taip pat 2000 mcg biotino. kazin ar ne per daug man tu 7000 mcg biotino. gal reikia pradeti atskirai juos gerti g.gif
o vat nuo Pantogar mane berti buvo labai pradeje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aikštingoji: 31 sausio 2012 - 15:15
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 01 31, 15:14)
o as dabar geriu kartu biotina 5000 mcg ir dar tuos maxi-hair vitaminus, kuriuose yra taip pat 2000 mcg biotino. kazin ar ne per daug man tu 7000 mcg biotino. gal reikia pradeti atskirai juos gerti g.gif
o vat nuo Pantogar mane berti buvo labai pradeje doh.gif

as siuo metu geriu ta pati ka ir jus ax.gif siaip anksciau geriau isvis po 10 mg ( viena tablete dienoj) biotino, man taip buvo paskyrusi daktare rolleyes.gif tai buvo labai didele doze...tikiuosi niekam nepakenke doh.gif dar plius pantogara...tai tuo metu buvo apmazejes slinkimas...
Atsakyti
Kam aktualu...Nuo siandien Eurovaistinese Pantogar kapsulem nuolaida. Kaina su nuolaida 87lt. 10lt beveik nuolaida. Galios 1 menesi.
Pati siandien antra pakuote pirkau ir dar spesiu viena nupirkti pries akcijos pabaiga...
Atsakyti
As geriu 4 tabletes po 300 mcg biotino per diena - po 2 men. tikrai matau rezultata thumbup.gif Ir manau doze nedidele, bet man pakanka, nors slinkimas buvo stiprus. Plius galvos masazas. Pastebejau, kad po plauku dazymo padideja slinkimas, tai pakeiciau ir dazus y svelnesnius. Nezinau, man keistai isrodo tos dozes po 5000mcg, kiek laiko vartojat ir kas kiek laiko darote pertraukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 01, 16:54)
As geriu 4 tabletes po 300 mcg biotino per diena - po 2 men. Nezinau, man keistai isrodo tos dozes po 5000mcg, kiek laiko vartojat ir kas kiek laiko darote pertraukas? g.gif

Tai kazkam ir jusu doze (1200mcg gaunasi) atrodo keistai (t.y. daug) biggrin.gif Bet ka reiskia atrodo? Jai yra parasyta, kad 50000mcg-max paros norma.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 02 01, 22:47)
Tai kazkam ir jusu doze (1200mcg gaunasi) atrodo keistai (t.y. daug) biggrin.gif Bet ka reiskia atrodo? Jai yra parasyta, kad 50000mcg-max paros norma.

Tai jeigu jus pagooglinsit, kiekvienam psl. vos ne skirtingai paros norma parasyta smile.gif Taip kad 5000 mcg nera 1200 mcg smile.gif Man tik ydomu, kiek laiko tokias dozes vartojate, kas kiek laiko darote pertraukas, ar yra kokiu salutiniu poveikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 02, 00:02)
Tai jeigu jus pagooglinsit, kiekvienam psl. vos ne skirtingai paros norma parasyta smile.gif Taip kad 5000 mcg nera 1200 mcg smile.gif Man tik ydomu, kiek laiko tokias dozes vartojate, kas kiek laiko darote pertraukas, ar yra kokiu salutiniu poveikiu smile.gif

pagal GPP graziu plauku paslaptys
Jeigu mūsų organizmui trūksta kokios nors medžiagos, pirmiausia tai pajus plaukai.
Kai pradėsime vartoti maisto papildą, kol organizmas nepripildys
medžiaga visų kitų organų, plaukai jos negaus. Todėl vartoti maisto
papildus, skirtus plaukams, reikia ne mažiau kaip 6 mėnesius.
Atsakyti
su pantogaru man taip: kol geriu, lyg ir nieko, nustoju, vėl slenka sad.gif tai vis po pora lapukų dasipirkinėju ir vis tikiuos, kad gal jau nebereikės.

Beje, pastaruoju metu ne tik slinko, bet ir vėlėsi, tad plaukų neatrodė mažai. Bet kai dabar pagaliau atsitaikiau šampūną, tai nors kauk gun_rifle.gif kiek jų mažai. Bet bent po valandą po juos nereikia rakinėtis ir po plaukiuką išpyninėt ir išpešinėt...
Atsakyti
PROKAPIL anotacijoje rasoma, kad produktas nesukelia pripratimo sindromo, t.y. issigydzius plauku slinkima prie produkto naudojimo galima benegrizti ir problema neatsinaujina. Tas manau labai svarbu.
Atsakyti