Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(katee @ 2012 01 29, 14:00)
Giselle, kinju - oho, kaip jums cia keistai su tuo slinkimu. Nes siaip, netumo metu kaip tik plaukai visiskai neslenka, del padidejusio estrogenu kiekio kraujyje. Todel slinkimas prasideda veliau, nes tie plaukai vistiek turi iskristi. Bet, matyt, taisykliu nera. Oragnizmas kiekvieno individualus labai g.gif

jjuratele - na, pas mane vienoj kapsulej 1000mcg biotino, todel galima manyti, kad 5 iskart galit suvartoti, arba padalinti (ryte, diena, vakare). Manau, nebus didelio skirtumo  g.gif Svarbiausia, kad paros norma butu 5000mcg.
Nu as tai nenustoju stebetis. Is baisiai garbanotu plauku turiu dabar tiesius visiskai blink.gif  blink.gif  blink.gif Bet jie nera kokie nusiure ir pan. Kaip tik sveikesni, nei anksciau atrodo. Tik ju dar mazoka biggrin.gif  Gal cia ir Alpecin sampunas su losjonu turejo itakos tam (issitiesinimui) g.gif Ar Pantogar kapsules. Nu kazkur yra priezastis g.gif
Papildyta:

Procapil ampules....Tai ten tik 12 ampuliu. o naudot reikia kiekviena diena, ane? Oho, tai gausis 270lt per menesi...Dar Pantogar 100lt, Biotino ilgiau uztenka. O dar visokie super-duper aliejai, naturalus...Nu zo...O ka daryt...

Katee, reikia pirmaja pakuote (12 ampuliu) po 1/2 ampules naudoti kasdien, toliau galima naudoti kas 2 - 3 dienas, priklausomai nuo slinkimo intensyvumo. Na, as naudoju kasdien, kad sustiprinti ta efekta:-) Pakuotes kaina apie 139 LT, na taip - grozis visada reikalauja auku:-)
Papildyta:
QUOTE(katee @ 2012 01 29, 14:00)
Giselle, kinju - oho, kaip jums cia keistai su tuo slinkimu. Nes siaip, netumo metu kaip tik plaukai visiskai neslenka, del padidejusio estrogenu kiekio kraujyje. Todel slinkimas prasideda veliau, nes tie plaukai vistiek turi iskristi. Bet, matyt, taisykliu nera. Oragnizmas kiekvieno individualus labai g.gif

jjuratele - na, pas mane vienoj kapsulej 1000mcg biotino, todel galima manyti, kad 5 iskart galit suvartoti, arba padalinti (ryte, diena, vakare). Manau, nebus didelio skirtumo  g.gif Svarbiausia, kad paros norma butu 5000mcg.
Nu as tai nenustoju stebetis. Is baisiai garbanotu plauku turiu dabar tiesius visiskai blink.gif  blink.gif  blink.gif Bet jie nera kokie nusiure ir pan. Kaip tik sveikesni, nei anksciau atrodo. Tik ju dar mazoka biggrin.gif  Gal cia ir Alpecin sampunas su losjonu turejo itakos tam (issitiesinimui) g.gif Ar Pantogar kapsules. Nu kazkur yra priezastis g.gif
Papildyta:

Procapil ampules....Tai ten tik 12 ampuliu. o naudot reikia kiekviena diena, ane? Oho, tai gausis 270lt per menesi...Dar Pantogar 100lt, Biotino ilgiau uztenka. O dar visokie super-duper aliejai, naturalus...Nu zo...O ka daryt...
Papildyta:
Ne, 1 PROKAPIL pakuote gausis 24 dienoms (jei naudoti kas diena), nes reikia naudoti po 1/2 ampules, ne po 1 ampule...

Atsakyti
Sveikos merginos.

Gal esate bande ka is sios produkcijos? Galvoju pirktis... tikiuosi, kad pades...
hair force
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2012 01 29, 11:27)
Mezoterapija pas mus Klaipedoj, tai 100 kazkur, yra ir brangiau, bet pasirinkau pigesni varianta, o gal galit placiau apie ta krioterapija ? 4u.gif 

o tada gal gerti man 5 kapsules per diena ? arba visas 5 is karto ? 4u.gif

Krioterapija- tai gydymas šalčiu. Dėl azoto sukeliamo šalčio suaktyvėja galvos odos kraujotaka,taip yra stabdomas slinkimas smile.gif procedūra trunka neilgai,apie 3-5min, minimalus procedūrų skaičius būtų apie 10 procedūrų. Vienos procedūros kaina apytiksliai svyruoja nuo 20lt iki 35lt. Kolkas pati dar nebandžiau krioterapijos,tačiau artimiausiu metu bandysiu darytis 10 procedūrų kursą,telieka apsispręsti kur biggrin.gif
Atsakyti
jeigu bandysit butinai atsiliepimus parasykit, vilioja ir mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2012 01 29, 19:27)
jeigu bandysit butinai atsiliepimus parasykit, vilioja ir mane smile.gif

Tikrai bandysiu,galbūt tik kitą savaitę,kai laisvesnė būsiu smile.gif O atsiliepimais būtinai pasidalinsiu, tikiuosi jie bus kuo geresni biggrin.gif
Atsakyti
[quote=allure,2012 01 28, 16:13]
Nors ne manęs klausėte,tačiau manau ,jog 1000 yra mažokai jei kamuoja tikrai stipresnis plaukų slinkimas, daugelis mergaičių vartoja 5000mcg biotiną smile.gif Na o 1000mcg vartočiau nebent plaukų būklė būtų visai patenkinama,tiesiog bendros būklės pagerinimui.

Norečiau paklausti, esu įsigijusi 5000 mcg biotina, na bet paros norma gaunasi juk 1667%, ar jūs turite omenyje, kad kai kurios geria tą paros normą 5000mcg ? ohmy.gif
Ar tiesiog bendrame kiekyje 5000mcg ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 30, 14:24)
Norečiau paklausti, esu įsigijusi 5000 mcg biotina, na bet paros norma gaunasi juk 1667%, ar jūs turite omenyje, kad kai kurios geria tą paros normą 5000mcg ? ohmy.gif
Ar tiesiog bendrame kiekyje 5000mcg ?  g.gif

Na taip,daugelis išgeria 5000mcg biotino per parą. Iš pradžių ir man atrodė, jog toks kiekis labai didelis ir kaikurios tiek išgerdamos užsiima saviveikla norėdamos kuo greitesnių rezultatų biggrin.gif Bet tarkim čia http://www.iherb.com...-Vcaps/447?at=0 , čia http://www.iherb.com...psules/171?at=0 nurodyta,kad reikia išgerti 1 tabletę biotino per dieną,kurioje jo yra 5000mcg. Tad dabar visai normaliai žiūriu į tokį kiekį,jeigu jau nurodyta ant vitaminų pakuotės,kad tiek gerti,tai tiek ir geriame biggrin.gif
Atsakyti
[quote=savrina,2012 01 30, 14:24]
[quote=allure,2012 01 28, 16:13]
Nors ne manęs klausėte,tačiau manau ,jog 1000 yra mažokai jei kamuoja tikrai stipresnis plaukų slinkimas, daugelis mergaičių vartoja 5000mcg biotiną smile.gif Na o 1000mcg vartočiau nebent plaukų būklė būtų visai patenkinama,tiesiog bendros būklės pagerinimui.

Ar tiesiog bendrame kiekyje 5000mcg ? g.gif
[/quote]

matyt visas gasdina daug nuliuku 5000 mcg smile.gif
tai tik 5 mg biotino vienoje kapsuleje, viskas gerai toks kiekis tinkamas, jei norime , kad nebeslinktu plaukai ar kad tiesiog' pagerinti ju augima ir kokybe'.

Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 30, 18:39)
matyt visas gasdina daug nuliuku 5000 mcg smile.gif
tai tik 5 mg biotino vienoje kapsuleje

Lygiai taip pat norejau parasyti biggrin.gif Nuliuku issigasta zmones lotuliukas.gif

Gintarinese vaistinese Pantogar kapsules ketvirtadieniais galima isigyti su 10% nuolaida. Bet kaina ju ten uzkelta. Eurovaistinej kaina 96lt, su Medaus kortele-91lt su centais. O Gintarinese vaistinese kaina 101lt. Tai su 10% nulaida tik 1lt pigiau gaunasi biggrin.gif Jau kita savaite pirksiu antra pakuote. Ispradziu masciau nusipirkti Maxi-hair vitaminus, vis pigiau (60lt), bet jai jau pradejau Pantogar, tai reikia nesiblaskyti, ko gero g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 30 sausio 2012 - 19:54
QUOTE(allure @ 2012 01 30, 17:10)
Na taip,daugelis išgeria 5000mcg biotino per parą. Iš pradžių ir man atrodė, jog toks kiekis labai didelis ir kaikurios tiek išgerdamos užsiima saviveikla norėdamos kuo greitesnių rezultatų biggrin.gif   Bet tarkim čia http://www.iherb.com...-Vcaps/447?at=0 , čia http://www.iherb.com...psules/171?at=0 nurodyta,kad reikia išgerti 1 tabletę biotino per dieną,kurioje jo yra 5000mcg. Tad dabar visai normaliai žiūriu į tokį kiekį,jeigu jau nurodyta ant vitaminų pakuotės,kad tiek gerti,tai tiek ir geriame  biggrin.gif

Būtent, kad čia parašyta, jog paros norma ir gaunasi 5.0 mg (5,000 mcg), geriant po vieną kapsulę, vieną kartą dienoje..bet dozavime minima jog galima išgerti ir 2..tai jau priklausomai galbūt nuo slinkimo problemos (nežinau)..bet kas geria dar didesnius kiekius, tai čia jau tikrai saviveikla unsure.gif

Papildyta:
[quote=katee,2012 01 30, 20:53]
Lygiai taip pat norejau parasyti biggrin.gif Nuliuku issigasta zmones lotuliukas.gif

Tikrai pradžioje tie nuliukai ir gąsdino doh.gif vėliau aiškinausi kodėl juo neprekiauja LT vaistinės, o tada sekė aiškinimasis ar šis papildas yra tikrintas atitinkamų inspekcijų.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savrina: 31 sausio 2012 - 09:34
QUOTE(savrina @ 2012 01 31, 10:33)
doh.gif vėliau aiškinausi kodėl juo  neprekiauja LT vaistinės, o tada sekė aiškinimasis ar šis papildas yra tikrintas atitinkamų inspekcijų..  biggrin.gif

Ir...? Tai parasykit, o tai toks mislingas tas daugtaskis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(savrina @ 2012 01 31, 10:33)
gaunasi 5.0 mg (5,000 mcg), geriant po vieną kapsulę, vieną kartą dienoje..
bet kas geria dar didesnius kiekius, tai čia jau tikrai saviveikla unsure.gif

Nu tai reikia gerti kaip nurodyta, kam ta doze didinti. Man sake, kad 5mg-tai max paros doze. Ir net minciu nekiltu man gerti daugiau, nei nurodyta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 31 sausio 2012 - 10:06
QUOTE(katee @ 2012 01 31, 10:46)
Ir...? Tai parasykit, o tai toks mislingas tas daugtaskis biggrin.gif
Papildyta:

Nu tai reikia gerti kaip nurodyta, kam ta doze didinti. Man sake, kad 5mg-tai max paros doze. Ir net minciu nekiltu man gerti daugiau, nei nurodyta schmoll.gif

Na kaip draudžiamųjų įvežti papildų - jų paskelbta nebuvo, taigi ir sudėtinės dalys neturėtų gasdinti ar paveikti ka nors netinkamai nail.gif
Čia aš dėl šventos ramybės domėjausi..kadangi šeimoje turiu medikų ax.gif

Dėl paros dozės aš ir nesiginčyju..tik paantrinau smile.gif
Atsakyti