Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(*MŽ @ 2012 01 28, 15:11)
o kokio biotina geriat?

As geriu 5000mcg 4u.gif Sakyciau, 1000mcg-tikrai mazoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2012 01 28, 16:13)
Nors ne manęs klausėte,tačiau manau ,jog 1000 yra mažokai jei kamuoja tikrai stipresnis plaukų slinkimas, daugelis mergaičių vartoja 5000mcg biotiną  smile.gif  Na o 1000mcg vartočiau nebent plaukų būklė būtų visai patenkinama,tiesiog bendros būklės pagerinimui.
Taip pat norėčiau Jūsų paklausti kur darėtės mezoterapijos procedūras ir kokios kainytės? Nes šiek tiek "mėtausi" tarp mezoterapijos ir krioterapijos.. Nebežinau ko griebtis  doh.gif

5000? blink.gif Kai paros norma 30-100, mjoo
Atsakyti
Dar as i savaite karta itrinu i saknys Ricinu alieju (gryna). Palaikau ir nplaunu. Taip pat darausi gryno kokosu aliejaus kaukes plaukams.

Ir viena karta bandziau tokia kauke:

Kaukė nuo plaukų slinkimo: 1 šaukštas varnalėšų aliejaus (tinka ir Ricinu), 1 šaukštas žibalo plaukams, 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštas medaus=. keli lasai Rozmarinu aliejaus. Viską sumaišyti. Mišiniu prieš plovimą ištepti plaukų šaknis ir plaukus, susukti šiltai į rankšluostį ir palaikyti 30 min. Po to gerai išplauti galvą.
Kazkur rase, kad kaukė efektyviai stabdo plaukų slinkimą. Tik pradejau darytis, tai ziuresim g.gif
Papildyta:
QUOTE(ambicija @ 2012 01 28, 20:05)
5000? blink.gif  Kai paros norma 30-100, mjoo

5000mcg=5g. Tai yra max paros norma, esant probleminiam slinkimui ax.gif Nesistebekit tongue.gif Jusu parasyta paros norma (jai tem mcg) yra nebent profilaktiskai geriama, kai nera didelios problemos schmoll.gif Ir tai, skaitosi, kad profilaktiskai reiketu 1000mcg biotino. O jusu skaiciai isvis juokingi ax.gif Kur cia perskaitet? g.gif o gal nuliuka pamirsot dadeti? Tada jau kazkas panasaus butu i paros norma biggrin.gif Nebent, tai kazkoks maisto papildas su Biotino dulkemis lotuliukas.gif (skaiciau apie toki geri doh.gif ). Tik kazin ar efektyvus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 sausio 2012 - 19:17
QUOTE(Giselle @ 2012 01 28, 18:50)
Kinju , po kiek laiko vartojimo pasijuto poveikis? Ydomu maitinanciai mamai galima jas vartoti?

pasijuto greitai, nes vartoju kasdien po 1/2 ampules, jau mazdaug po savaites pajutau, kad vonioje zymiai maziau plauku ir jauciu, kad saknys tvirtesnes pasidare. Raso ant pakuotes, kad rezutatas atsiranda po 3 menesiu ir gydytoja sake, kad 3 pakuotes reikia sunaudoti, kad visiskai issigydyti. Maitinancioms moterims galima, nes sis preparatas veikia tik galvos odoje, niekur kitur i organizma nepatenka, nes man tai irgi aktualu labai:-)
Atsakyti
QUOTE(kinju @ 2012 01 28, 22:41)
pasijuto greitai, nes vartoju kasdien po 1/2 ampules, jau mazdaug po savaites pajutau, kad vonioje zymiai maziau plauku ir jauciu, kad saknys tvirtesnes pasidare. Raso ant pakuotes, kad rezutatas atsiranda po 3 menesiu ir gydytoja sake, kad 3 pakuotes reikia sunaudoti, kad visiskai issigydyti. Maitinancioms moterims galima, nes sis preparatas veikia tik galvos odoje, niekur kitur i organizma nepatenka, nes man tai irgi aktualu labai:-)

Hmm, o instrukcijoje raso ka nors apie tai (nestumo ir zindymo laikotarpi)? Ar gydytojos klauset? Nes bijau kazkokius cheminius preparatus naudot, kad po to nepatektu i piena, o ir praplikti baisiai bijau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 01 28, 23:13)
Hmm, o instrukcijoje raso ka nors apie tai (nestumo ir zindymo laikotarpi)? Ar gydytojos klauset? Nes bijau kazkokius cheminius preparatus naudot, kad po to nepatektu i piena, o ir praplikti baisiai bijau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

man pati gydytoja patare ir uztikrino, kad galima naudoti ir nestumo, ir zindymo metu, nes i organizma nepatenka, nes juk reikia trinti i galvos oda, cia juk gerti nereikia:-) + veikliosios medziagos yra naturalios. Tiktai saugu ir veiksminga.
Atsakyti
Giselle - o kiek vaikuciui laiko jau? Siaip, nemanau, kad prapliksit. Tai, ko gero, laikinas slinkimas. Nes juk po gimdymo visiems mamoms slenka plaukai. Man pradejo slinkti, kai dvyniams jau buvo kokie 5 menesiai. O siaip, man visada daugiau maziau slinkdavo plaukai doh.gif Todel ir po gimdyvinis slinkimas tesiasi iki siol. nes tiesiog mano plaukai linke slinkti doh.gif Kartais atsigauna, be tpaskui vistiek pradeda slinkti. Siaip, reiketu hormonu tyrimus pasidaryti man g.gif

Na, reiks pabandyti tas Procapil ampules. Taip ar taip plaukams simtais isleidziu per menesi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 29 sausio 2012 - 10:08
QUOTE(katee @ 2012 01 29, 11:06)
Giselle - o kiek vaikuciui laiko jau? Siaip, nemanau, kad prapliksit. Tai, ko gero, laikinas slinkimas. Nes juk po gimdymo visiems mamoms slenka plaukai. Man pradejo slinkti, kai dvyniams jau buvo kokie 5 menesiai. O siaip, man visada daugiau maziau slinkdavo plaukai doh.gif Todel ir po gimdyvinis slinkimas tesiasi iki siol. nes tiesiog mano plaukai linke slinkti doh.gif Kartais atsigauna, be tpaskui vistiek pradeda slinkti. Siaip, reiketu hormonu tyrimus pasidaryti man g.gif

Na, reiks pabandyti tas Procapil ampules. Taip ar taip plaukams simtais isleidziu per menesi doh.gif

Mano vaikuciui beveik 8 men., man plaukai slenka istisus metus, bet i tai rimtai niekada nekreipiau demesio, nes tu plauku visada budavo daug, o dabar ziuriu kone kasa pasidare per puse tiek kiek buvo, o po gimdymo slinkimas dar sustiprejo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 01 29, 11:17)
Mano vaikuciui beveik 8 men., man plaukai slenka istisus metus, bet i tai rimtai niekada nekreipiau demesio, nes tu plauku visada budavo daug, o dabar ziuriu kone kasa pasidare per puse tiek kiek buvo, o po gimdymo slinkimas dar sustiprejo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lygiai ts pats ir man buvo, net nestumo metu pradejo labai slinkti, o po gimdymo ejo plaukai kuokstais... taigi, bandziau daug priemoniu, bet nelabai kas man tepadejo:-9 labai dziaugiuosi, kad mano dermatologe parekomendavo Prokapil kalpuses - tai tikrai atradimas mums mamoms, ir te tik:) tai vadinama hormonu kaita, del to plaukuciai ir slenka...
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2012 01 28, 16:13)

Mezoterapija pas mus Klaipedoj, tai 100 kazkur, yra ir brangiau, bet pasirinkau pigesni varianta, o gal galit placiau apie ta krioterapija ? 4u.gif
QUOTE(katee @ 2012 01 28, 19:18)
As geriu 5000mcg 4u.gif  Sakyciau, 1000mcg-tikrai mazoka ax.gif

o tada gal gerti man 5 kapsules per diena ? arba visas 5 is karto ? 4u.gif
Atsakyti
Man vis dėl to padėjo ampuolės su placenta.
Atsakyti
Giselle, kinju - oho, kaip jums cia keistai su tuo slinkimu. Nes siaip, netumo metu kaip tik plaukai visiskai neslenka, del padidejusio estrogenu kiekio kraujyje. Todel slinkimas prasideda veliau, nes tie plaukai vistiek turi iskristi. Bet, matyt, taisykliu nera. Oragnizmas kiekvieno individualus labai g.gif

jjuratele - na, pas mane vienoj kapsulej 1000mcg biotino, todel galima manyti, kad 5 iskart galit suvartoti, arba padalinti (ryte, diena, vakare). Manau, nebus didelio skirtumo g.gif Svarbiausia, kad paros norma butu 5000mcg.

Nu as tai nenustoju stebetis. Is baisiai garbanotu plauku turiu dabar tiesius visiskai blink.gif blink.gif blink.gif Bet jie nera kokie nusiure ir pan. Kaip tik sveikesni, nei anksciau atrodo. Tik ju dar mazoka biggrin.gif Gal cia ir Alpecin sampunas su losjonu turejo itakos tam (issitiesinimui) g.gif Ar Pantogar kapsules. Nu kazkur yra priezastis g.gif
Papildyta:

Procapil ampules....Tai ten tik 12 ampuliu. o naudot reikia kiekviena diena, ane? Oho, tai gausis 270lt per menesi...Dar Pantogar 100lt, Biotino ilgiau uztenka. O dar visokie super-duper aliejai, naturalus...Nu zo...O ka daryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 29 sausio 2012 - 12:59