Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(noraeleo @ 2012 01 23, 21:20)
katee pamenu raset, kad biotina emete gerti , kaip rezultatai ?

Aha, geriu jau menesi koki. Gal daugiau. Nu nzn, slenka dar plaukai, bet ne taip masiskai, tikrai. Bet...Jau kokias 3 savaites dar geriu Pantogar... Vienu metu ir vel lyg stipriau pradejo slinkti, bet skaiciau cia, kad gali buti vitaminu vartojimo pradzioj g.gif Dabar apmazejo. Zo...kaip slinko baisiai, tai taip jau nera schmoll.gif Bet galetu ir geresnis rezultatas buti doh.gif Nors mazai laiko dar praejo. Beje puse metu naudojau Alpecin sampuna ir losjona. Matyt, mano plaukams jo jau per daug, nes isdziovino plaukus doh.gif
Dar ka pastebejau...mano plaukai is saves garvanoti, labai. Kaip po cheminio atrode visad. Bet ir apimties uztat daugiau buvo. O dabar beveik issitiese blink.gif Ir ju automatiskai atrodo dar maziau. Keli siuliukai kaba doh.gif Tai cia, manau, dar su hormonais kazkas g.gif doh.gif Ar gali nuo sampunu., pvz., issitiesinti plaukas (na, jai isdziovino tarkim)? O isitiesino jie, kai sumasciau is sokoladines briunetes patapti smelio spalvos moterim lotuliukas.gif Gal, sakau sudegino biski man plauka dazai doh.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Livery @ 2012 01 25, 16:03)
Keistos jus merginos tikrai  4u.gif
Atsiprasau,ne visoms taikau,tik kai kurioms smile.gif

Tai kad daznai taip buna forumuose tongue.gif

Bet kad sampunas padeda nuo slinkimo - tikra nesamone schmoll.gif Ypac juokinga, kai kitos paraso, kad jau po pirmo plovimo kazkokiu nuostabiu sampunu plaukai nustojo slinkti doh.gif Nu durnizmas ir neismanymas visiskas, atsiprasant doh.gif

Papildyta:

Dar skaiciau kazkur (gal ne sioj temoj), kad kazkam plaukai pradeda slinkti nuo kontraceptiniu tableciu g.gif Kazkada man kaip tik jos padejo atauginti tankesnius plaukus, ir ilgesnius thumbup.gif tai buvo viena is priezascium, kodel ir vel pradejau jas vartoti po gimdymo blush2.gif Bet gal dabar atvirkstinis poveikis g.gif Suprasi cia. Uztat kol buvau nescia, oho ho kaip plaukai atsigavo thumbup.gif Bet daznai nesioms taip buna ax.gif Paskui isslenka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 27 sausio 2012 - 23:02
Sveiki smile.gif

Jau mėnesį kovoju su plaukų slinkimu,jie slenka sruogomis, o daugiausiai nuo pakaušio. Nors atrodo dar neilgai jie man krenta,tačiau jau galima pastebėti praplikusias vietas,o baisiausia, kad net mano brolis pradėjo laidyti komentarus,kad tuo liksiu plika... doh.gif Ir mama pamačiusi kaip man slenka plaukai kitą dieną pripirko Pantogaro ir žuvų taukų biggrin.gif Tai gi,bandysiu gerti šiuos vitaminus ir galbūt dar biotiną,bet mane labai domina krioterapija,gal žinote grožio salonus Vilniuje kur šią procedūrą atlieka pigiau? Kiek domėjausi vienos procedūros kaina 30lt,norėtusi rasti kažkur pigiau ax.gif
Atsakyti
Na, jei slinkimas susijes dar ir su hormonu kaita - tai tikrai rekomenduoju PROKAPIL ampules su biotinu (man po gimdymo labai pradejo slinkti), nes ten raso, kad butent ir stabdo hormonu kaita tiek vyrams, tiek moterims:

http://www.vaistai.l...o-5-ml-n12.html

Vokieciu vaistineje 2 yra pigiau nei kitose vaitinese.
Atsakyti
QUOTE(kinju @ 2012 01 28, 12:54)
Na, jei slinkimas susijes dar ir su hormonu kaita - tai tikrai rekomenduoju PROKAPIL ampules su biotinu (man po gimdymo labai pradejo slinkti), nes ten raso, kad butent ir stabdo hormonu kaita tiek vyrams, tiek moterims:

http://www.vaistai.l...o-5-ml-n12.html

Vokieciu vaistineje 2 yra pigiau nei kitose vaitinese.

O kiek jus mokejot uz tas ampules? kazin kur Klaipedoj Vikieciu vaistine? g.gif A ne prie Sodros, centre? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 01 28, 14:03)
O kiek jus mokejot uz tas ampules? kazin kur Klaipedoj Vikieciu vaistine? g.gif A ne prie Sodros, centre? g.gif

Mane taip pat domina kur Klp ju yra g.gif
Atsakyti

o kokio biotina geriat? as parsisiunciau 1000, jauciu mazai? nors ant pakuotes uzrasyta , kad viena per diena reikia gerti.
Dar dariausi mezoterapija, jau du kartus buvau, neskausminga procedura, bet man nieko nepadejo, atrodo dar labiau pradejo slinkti, bet galvoju, kad gali buti del biotino.
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2012 01 28, 14:11)
o kokio biotina geriat? as parsisiunciau 1000, jauciu mazai? nors ant pakuotes uzrasyta , kad viena per diena reikia gerti.
Dar dariausi mezoterapija, jau du kartus buvau, neskausminga procedura, bet man nieko nepadejo,  atrodo dar labiau pradejo slinkti, bet galvoju, kad gali buti del biotino.

Nors ne manęs klausėte,tačiau manau ,jog 1000 yra mažokai jei kamuoja tikrai stipresnis plaukų slinkimas, daugelis mergaičių vartoja 5000mcg biotiną smile.gif Na o 1000mcg vartočiau nebent plaukų būklė būtų visai patenkinama,tiesiog bendros būklės pagerinimui.
Taip pat norėčiau Jūsų paklausti kur darėtės mezoterapijos procedūras ir kokios kainytės? Nes šiek tiek "mėtausi" tarp mezoterapijos ir krioterapijos.. Nebežinau ko griebtis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allure: 28 sausio 2012 - 15:14
QUOTE(allure @ 2012 01 28, 15:13)
Nors ne manęs klausėte,tačiau manau ,jog 1000 yra mažokai jei kamuoja tikrai stipresnis plaukų slinkimas, daugelis mergaičių vartoja 5000mcg biotiną  smile.gif  Na o 1000mcg vartočiau nebent plaukų būklė būtų visai patenkinama,tiesiog bendros būklės pagerinimui.
Taip pat norėčiau Jūsų paklausti kur darėtės mezoterapijos procedūras ir kokios kainytės? Nes šiek tiek "mėtausi" tarp mezoterapijos ir krioterapijos.. Nebežinau ko griebtis  doh.gif

as dariau mezoterapija. ilgokai dariau..is praziu po 1 karta i saviate, paskui reciau. Mokejau 100 lt uz karta. dariau homepatijos kliikoje..bet cia dar pigiai mokejau, nes siaip kainos po 150 t doh.gif del veiksmingumo tai nezinau, bet blogiau tikrai nepadare..gal kuriam laikui buvo sumazejes slinkimas...siaip aisku, jei pinigine leidzia, galima ir pabandyt 4u.gif krioterapijos nedariau. bet jau buvau pasiryzus daryti, atejau i procedura, ir mane pacia atkalbejo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Visos temos neskaiciau,gal pasikartosiu, bet pabandykit. Negyvos juros druskos(tikros, be priemaisu ar kvapu) as imu 2arb.saukst., ilasinu 4lasiukus rozmarinu aliejaus ir truputi vandens. Su ta kosele masazuoju galvos oda pries plovima, o kartais einu ir miegoti, issiplaunu tik ryte. Po tos proceduros plaunant galva plaku iskrenta vos vienas kitas. Galima is juros druskos ir perskalavumui pasidaryti vandenuka(litrui dedu koki desertini sauksteli).
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 01 28, 15:23)
as dariau mezoterapija. ilgokai dariau..is praziu po 1 karta i saviate, paskui reciau. Mokejau 100 lt uz karta. dariau homepatijos kliikoje..bet cia dar pigiai mokejau, nes siaip kainos po 150 t  doh.gif  del veiksmingumo tai nezinau, bet blogiau tikrai nepadare..gal kuriam laikui buvo sumazejes slinkimas...siaip aisku, jei pinigine leidzia, galima ir pabandyt  4u.gif krioterapijos nedariau. bet jau buvau pasiryzus daryti, atejau i procedura, ir mane pacia atkalbejo  biggrin.gif

Na 100lt dar visai padori kaina,nes ir aš kiek domėjausi visur kainos 150-180 už procedūrą doh.gif Leistų man ta piniginė mezoterapiją darytis jei žinočiau,kad tai tikrai veiksminga,o dabar iš įvairių atsiliepimų sprendžiant tai nėra kažkokio super poveikio... O kodėl Jus atkalbėjo nuo krioterapijos? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allure: 28 sausio 2012 - 16:44

Mokejau 135 Litus uz 12 ampuliu. Vokieciu vaistine yra Vilniuje:-) Bet kiek zinau galima jas uzsakyti vaistinese ir Klaipedoje: Taikos pr. 101, Taikos pr. 76, Liepojos g. 41. Vaistinems reikia pavadinimo PROKAPIL ampules ir jie gali pristatyti
Papildyta:

Kiek zinau galima jas uzsakyti vaistinese ir Klaipedoje: Taikos pr. 101, Taikos pr. 76, Liepojos g. 41. Vaistinems reikia pavadinimo PROKAPIL ampules ir jie gali pristatyti
Atsakyti
Kinju , po kiek laiko vartojimo pasijuto poveikis? Ydomu maitinanciai mamai galima jas vartoti?
Atsakyti