QUOTE(noraeleo @ 2012 01 23, 21:20)
katee pamenu raset, kad biotina emete gerti , kaip rezultatai ?
Aha, geriu jau menesi koki. Gal daugiau. Nu nzn, slenka dar plaukai, bet ne taip masiskai, tikrai. Bet...Jau kokias 3 savaites dar geriu Pantogar... Vienu metu ir vel lyg stipriau pradejo slinkti, bet skaiciau cia, kad gali buti vitaminu vartojimo pradzioj Dabar apmazejo. Zo...kaip slinko baisiai, tai taip jau nera Bet galetu ir geresnis rezultatas buti Nors mazai laiko dar praejo. Beje puse metu naudojau Alpecin sampuna ir losjona. Matyt, mano plaukams jo jau per daug, nes isdziovino plaukus
Dar ka pastebejau...mano plaukai is saves garvanoti, labai. Kaip po cheminio atrode visad. Bet ir apimties uztat daugiau buvo. O dabar beveik issitiese Ir ju automatiskai atrodo dar maziau. Keli siuliukai kaba Tai cia, manau, dar su hormonais kazkas Ar gali nuo sampunu., pvz., issitiesinti plaukas (na, jai isdziovino tarkim)? O isitiesino jie, kai sumasciau is sokoladines briunetes patapti smelio spalvos moterim Gal, sakau sudegino biski man plauka dazai
Papildyta:
QUOTE(Livery @ 2012 01 25, 16:03)
Tai kad daznai taip buna forumuose
Bet kad sampunas padeda nuo slinkimo - tikra nesamone Ypac juokinga, kai kitos paraso, kad jau po pirmo plovimo kazkokiu nuostabiu sampunu plaukai nustojo slinkti Nu durnizmas ir neismanymas visiskas, atsiprasant
Papildyta:
Dar skaiciau kazkur (gal ne sioj temoj), kad kazkam plaukai pradeda slinkti nuo kontraceptiniu tableciu Kazkada man kaip tik jos padejo atauginti tankesnius plaukus, ir ilgesnius tai buvo viena is priezascium, kodel ir vel pradejau jas vartoti po gimdymo Bet gal dabar atvirkstinis poveikis Suprasi cia. Uztat kol buvau nescia, oho ho kaip plaukai atsigavo Bet daznai nesioms taip buna Paskui isslenka