Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(noraeleo @ 2012 01 22, 12:17)
doh.gif  sampuno paskirtis isplauti nesvarumus. naivu tiketis , kad sampunas, kuris ant galvos buna max. minute gali kazkaip paveikti slinkima...

Na, ka padarysi, jei man padejo,o kazkam kazkas kitkas padejo... Naturalu:)

O sampuno paskirtis ne tik isplauti nuo nesvarumu,bet ir pamaitinti plaukus (pvz. aliejais ar kitomis veikliosiomis medziagomis) ir pagydyti...
Jei jums tai atrodo neitiketina,kam tepates visokiom priemonem uz simtus litu, jei tai neveikia?
Atsakyti
kam idomu, dar

apie plaukus. Iš esmės prasta plaukų būklė priklauso nuo netinkamos galvos odos priežiūros. Riebus vaškas, kurį gamina plauko folikulo liaukos (esančios giliau odoje), išilgai padengia visą plauką ir todėl jis atrodo švelnus ir glotnus. Ir atvirkščiai, kai šių riebalų nepakanka - plaukai tampa šiurkštūs ir sausi. Kodėl? Štai, todėl.
Išorinis plaukas (tą kurį matome) susideda iš šimto keratino siūlelių, padengtų mikroskopiniais žvyneliais. Šie žvyneliai dengia vienas kitą tarsi žuvies žvynai. Jei plaukų žvyneliai uždari, prigludę, tai plaukas yra glotnus ir blizgantis. Ir atvirkščiai - jei plaukas yra sausas, jo žvyneliai yra pasišiaušę (dar blogiau atskilę), todėl turime šiurkščius, neglotnius plaukus.
Vadinasi didžiausią dėmesį reikia kreipti į galvos odos priežiūrą (netinkamomis priemonėmis jos neišsausinti, papildomai maitinti ir įvairiomis priemonėmis skatinti natūralių riebalų/sebumo gamybą), taip pat būtina nepamiršti ir plauko stiebo, t.y. išorinių mums matomų plaukų (juos reiktų atitinkamai riebinti, nes tokiu būdu galime priversti plauko žvynelius priglusti).
Paveldimumas, gyvenimo būdas, nevisavertė mityba ir plaukų priežiūros priemonės - tai, kas įtakoja plaukų būklę.
Jeigu kai ko mes pakeisti negalime, tai plaukų priežiūros priemones pakeisti galime bet kada.
Atsakyti
Sveikos merginos, na, dar karta noriu pasidalinti PROKAPIL ampulemis. Jauciu efekta, nes tikrai maziau plauku randu vonioje ir plaukai sutvirtejo. As dar vaistineje isigijau sampuna REGENE SCIAMPO MIRABILE nuo plauku slinkimo. Ji reikia palaikyti apie 5 min., po to tik nuplauti. Jauciams salydmo efektas galvoje. Tikiuosi poveikis bus dar geresnis. Svarbu ir tai, kad drasiai galiu maitinti maziuka, naudodada ampules, nes , kaip sako gydytoja organizmas neisisavina medziagu, jos veikia tik galvos odoje, kas man yra labai svarbu. Taigi, tikria rekomenduoju:-)
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 22, 13:17)
doh.gif  sampuno paskirtis isplauti nesvarumus. naivu tiketis , kad sampunas, kuris ant galvos buna max. minute gali kazkaip paveikti slinkima...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif TIKRAI TAIP!

Man irgi reklama kvepia tongue.gif Kai tiek info dar prideda, kad tik sugundyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 01 23, 14:42)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif TIKRAI TAIP!

Man irgi reklama kvepia tongue.gif Kai tiek info dar prideda, kad tik sugundyti ax.gif

mirksiukas.gif taiva taiva

katee pamenu raset, kad biotina emete gerti , kaip rezultatai ?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 23, 21:20)
mirksiukas.gif taiva taiva

katee pamenu raset, kad biotina emete gerti , kaip rezultatai ?

as naudoju priemone su Biotinu isoriskai, PROKAPIL ampules. Zinau, kad taip pat veiksminga Biotona gerti, bet jo LT nera:-(
Atsakyti
QUOTE(kinju @ 2012 01 23, 22:22)
as naudoju priemone su Biotinu isoriskai, PROKAPIL ampules. Zinau, kad taip pat veiksminga Biotona gerti, bet jo LT nera:-(

o kaip poveikis prokapil ampuliu ?

taip jo nera pirkti Lt , tai uzsisakinejame is Jav arba merginos per skelbimus susiranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 25 sausio 2012 - 11:50
QUOTE(katee @ 2012 01 23, 14:42)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif TIKRAI TAIP!

biggrin.gif As jus "gundau" apsisviesti - ten ne zodzio nera apie koki nors konkretu produkta.
O Kofeinas yra ne viename sampune. Dar radau, kad galima jo ir atskirai nusipirkti ir i savo sampuna isipilti arba kauke pasidaryti.
Bet kad nebutu reklama, nesakysiu kur lotuliukas.gif

Keistos jus merginos tikrai 4u.gif
Atsiprasau,ne visoms taikau,tik kai kurioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Livery @ 2012 01 25, 15:03)
biggrin.gif As jus "gundau" apsisviesti - ten ne zodzio nera apie koki nors konkretu produkta.
O Kofeinas yra ne viename sampune. Dar radau, kad galima jo ir atskirai nusipirkti ir i savo sampuna isipilti arba kauke pasidaryti.
Bet kad nebutu reklama, nesakysiu kur lotuliukas.gif

Keistos jus merginos tikrai  4u.gif
Atsiprasau,ne visoms taikau,tik kai kurioms smile.gif

O jau kaip sunku rasti pacioms biggrin.gif
http://naturela.lt/kofeinas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 25 sausio 2012 - 16:34
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 25, 12:50)
o kaip poveikis prokapil ampuliu ?

taip jo nera pirkti Lt , tai uzsisakinejame is Jav arba merginos per skelbimus susiranda.

jau atsirado PROKAPIL ir Lietuvoje, pasirodo neperseniausiai:-) yra vaistinese Vilniuje, as pirkau Universiteto g. 2 ir Vokieciu g. 9 PHARMACIJA. Poveikis tikrai stulbinantis, nes buvau jau visas viltis praradusi, o plauku svoguneliai jau atgaivinti ir pradeda atzelti plaukai tose vietose, kur buvo isslinke. Labai svarbu, kad yra Biotino, nes jis yra reikalingas plaukams:-)
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Ateinu pasidziaugt savaisiais plaukais thumbup.gif pries pora menesiu beprotiskai slinko... jau kritau i nevilti, bet atradau nerealu dalyka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif specialus plauku sukavimas su ampolem, pas tokia mergaite thumbup.gif kazkas nerealaus, plaukai nustojo slinkt, atsirado labai daug padaigu, ir daug greiciau auga bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu ir aš škitą bėdą, iš tokių storų kasų liko plona sruoga susirišus doh.gif
nežinau,ar tiesiog plaukai nustojo slinkti, bet man padėjo kai pradėjau plauti dilgelėm, ir dėti visokias namines kaukes, na čia iš tos nevilties.. ir kefyru,ir ko tik nedėjau doh.gif unsure.gif
Atsakyti