Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Na,as siandien nusipirkau Alpecin liquid,ir jau isbandziau,tai isitepus galva jauciasi toks saltukas,ziuresiu kaip bus toliau blink.gif,nes sampuno pabugau pirkt ,nes panasu turejau irgi vokieciu gamybos plantur 39 su kofeinu,tai po pirmo plovimo,plauku 3kart daugiau isslinko doh.gif Praejus menesiui vel pabandziau,ir ka,vel ta pati daina,tai ta sampuna ismeciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 01 19, 18:32)
sito nebandziau..teta buvo parvezus is vokietijos sampuna ir kazkoky tonika ar kazka panasaus plaukams..efektas buvo labai geras..deja sampunas baigesi o teta daugiau neparveza doh.gif  verysad.gif
http://www.vaistine....s...8&ID=340976
pakuote buvo biskuty kitokia..
Papildyta:
va sita tepiau po sampuno,ir palikdavau bigsmile.gif
http://www.vaistine....n...9&ID=340975
netikejau kad lt ju yra bigsmile.gif jau db tikrai situs uzsisakysiu thumbup.gif buciau zinojus kad ir cia juos galiu gaut buciau senai uzsisakius doh.gif
Papildyta:
va sampunas buvo sitas bigsmile.gif
http://www.vaistine....l...8&ID=341067

hmmm... matau, kad bandymams galimybės neribotos rolleyes.gif
o šitas kažin ar veiksmingas? Skamba patraukliai ax.gif

http://www.buksveika...phytolium/phyto
Papildyta:
QUOTE(Lutinaa @ 2012 01 19, 18:46)
nes sampuno pabugau pirkt ,nes panasu turejau irgi vokieciu gamybos plantur 39 su kofeinu,tai po pirmo plovimo,plauku 3kart daugiau isslinko doh.gif Praejus menesiui vel pabandziau,ir ka,vel ta pati daina,tai ta sampuna ismeciau  verysad.gif

o siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 01 19, 18:46)
Na,as siandien nusipirkau Alpecin liquid,ir jau isbandziau,tai isitepus galva jauciasi toks saltukas,ziuresiu kaip bus toliau blink.gif,nes sampuno pabugau pirkt ,nes panasu turejau irgi vokieciu gamybos plantur 39 su kofeinu,tai po pirmo plovimo,plauku 3kart daugiau isslinko doh.gif Praejus menesiui vel pabandziau,ir ka,vel ta pati daina,tai ta sampuna ismeciau  verysad.gif

matot kiekviena turim atrast savo..man sitas liquidas(melynas buteliukas
)ir sampunas raudoname buteliuke labai tiko thumbup.gif vis pergyvenau,kad jo lt nera doh.gif o pasirodo tik pirk biggrin.gif
jo bigsmile.gif tas losjonas turi toky astrokaa spiritiny kvapa(jei nemasau su kitais) doh.gif ir saldo taip ydomiai biggrin.gif bet priprasit mirksiukas.gif
ti va ka pastebejau,ta kur gavus buvau is vokietijos sampuna raudonam buteliukyje,tai ant jo parasyta "Doppel Effekt"o cia kur lietuvoje pardavineja ant tokio paties sampuno"Double Effect" g.gif blink.gif skiriasi tik kelios raides,bet...ka tai galetu reikst g.gif gal ten originalas o cia kaip ir viskas padielkos?! blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 19 sausio 2012 - 18:58
Na,as Uk maciau ant sampuno buteliuko parasyta double effects,gal importavimui,speceliai anglu kalba uzraso? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutinaa @ 2012 01 19, 20:21)
Na,as Uk maciau ant sampuno buteliuko parasyta double effects,gal importavimui,speceliai anglu kalba uzraso? ax.gif

Dar pamirsau parasyti,kad to sampuno gamintojas Vokietija.
Atsakyti
Galiu patarti, kad yra labai veiksminga nauja priemone PROKAPIL ampules. Man rekomendavo mano odos gydytoja ir tikrai isitikinau, kad ampules man padeda. Butent svarbu, kad sias ampules galima naudoti ir nestumo ir zindymo metu, nes veikliuju medziagu neisisavina organizmas, taigi kudikiui jokio paveikio nebus. Isigijau Universiteto vaistineje. Sekmes ir Jums
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 01 16, 12:25)
ar sitokio sampuno niekas nebandet?
http://www.manokraut...a/plaukams.html

man sis sampunas tikrai padejo.
Slinko plaukai po gimdymo ir po pirmos savaites gerokai maziau rasdavau vonioj,o svarbiausia, kad nebesibarste po visus namus:)
Po 3 sav galiu patvirtinti, kad plaukai tikrai greiciau auga ir ruosiuos zingsniuot i kirpykla, nors neseniai buvau smile.gif

Kad kazkam netiko koks sampunas su kofeinu, tai cia manau ne kofeinas kaltas, o kitos sudedamosios sampuno dalys (svarbu, kad sampune butu alieju,kurie plaukus pamaitina,tada ir nebus kaip stagarai).

Va cia siek tiek apie kofeina:
Dermatologinis ir alergologinis tyrimų departamentas, esantis Jenos Universitete Vokietijoje, atliko bandymus ir tyrė kofeino ir testosterono poveikį plaukų folikulų mėginiams dirbtinėmis sąlygomis.

Tyrimų tikslas buvo nustatyti jų poveikį ir įtaką gydant paveldimą hormoninį plaukų slinkimą (androgenetic alopecija) ar kitaip AGA.

Dėl šios būklės kenčia net 50% vyrų, sulaukusių 50 metų amžiaus ir dabartiniu metu iš jų pelnosi milžiniška pramonės šaka, įskaitant chirurgiją ir išorinį gydymą.

Tyrimai nustatė, kad kofeino taikymas paskatino plaukų augimą, tuo tarpu testosteronas aiškiai trukdė augimui.

Plaukų folikulai nuo 14 biopsijos buvo paimti iš pacientų vyrų galvos ir mėginiai buvo tiriami nuo 120 iki 192 valandų, kasdien matuojant plaukų pailgėjimą iki pat bandymo laikotarpio pabaigos.

Rezultatai parodė didelį plaukų folikuluose augimo slopinimą, gydytuose su 5 mikro gramais mililitre. Buvo skaičiuojama pagal kofeino koncentraciją 0,0001 procento ir 0,005 procento.

Mokslininkai teigia, kad kitu bandymo atveju kofeinas žymiai padidino plaukų folikulų augimą. Mokslininkai priėjo išvadą, kad kofeinas yra plaukų augimo stimuliatorius ir "gali turėti svarbų klinikinį poveikį gydant AGA (paveldimą hormoninį plaukų slinkimą)".
Atsakyti
QUOTE(Livery @ 2012 01 21, 22:47)
Slinko plaukai po gimdymo ir po pirmos savaites gerokai maziau rasdavau vonioj,o svarbiausia, kad nebesibarste po visus namus:)

Va cia siek tiek apie kofeina:
Dermatologinis  ir alergologinis tyrimų departamentas, esantis Jenos Universitete Vokietijoje,  atliko bandymus ir tyrė kofeino ir testosterono poveikį plaukų folikulų mėginiams dirbtinėmis sąlygomis.

Nu man čia kažkokia reklama kvepia. Atsiprašau, jei klystu, bet šitos parduotuvės produktai per visus kanalus grūdami..
Atsakyti
QUOTE(Livery @ 2012 01 21, 22:47)

doh.gif sampuno paskirtis isplauti nesvarumus. naivu tiketis , kad sampunas, kuris ant galvos buna max. minute gali kazkaip paveikti slinkima...
Atsakyti
Pradejau gerti vitaminus Silica Futura nuo plauku slinkimo, skirtus plaukams, odai ir veidui, taciau veida pradejo berti alerginiais spuogeliais. Norejau paklausti, gal ir Jus kas nors vartotoje siuos vitaminus ir susidurete su veido berimu? O gal man netinka sie vitaminai? sad.gif
Atsakyti
Man taip pat atrodo, kad reklama mirksiukas.gif nes i AZ kazkokia nare ne vienai rase kad kaip padejo ir bla bla bla biggrin.gif
Atsakyti
Užklydau į šią temą, nes turiu tokią pačią problemą- slenka plaukai. Priežastys yra visokios pradedant nuolat juntamu stresu baigiant padidėjusiu kiekiu vyr. hormonu doh.gif
Prieš porą savaičių Lietuvos ryte radau reklamą lazerio, kuris skatina plaukų atsinaujinimą, domintų ar čia yra jį išbandžiusių?
APRAŠYMAS labai vilioja, bet ir kainuoja didelius pinigus, kažin ar tikrai jis toks veiksmingas ar viso labo tai tik reklama? g.gif

O stebuklingais šampūnais irgi netikiu schmoll.gif
Atsakyti
Perkant amazonej, tos sukos kainuoja 349sv,iseina biski pigiau.Aisku,kad padetu butu negaila,bet jei ne blink.gif
Atsakyti