Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Melisa 87 @ 2011 11 13, 20:51)
Nuo plauku slinkimo is patirties rekomenduoju naudoti biciu ziedadulkes.

Išbandysiu. Kaip tik turiu žiedadulkių.

O tuo aparatu sudominot. Galima siųstis per tarpininkes, amazone daug yra, tereikia įrašyti "d'arsonval".
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 11 13, 21:49)
Išbandysiu. Kaip tik turiu žiedadulkių.

O tuo aparatu sudominot. Galima siųstis per tarpininkes, amazone daug yra, tereikia įrašyti "d'arsonval".

Skaiciau apie ta aparata, bet nesupratau jis padeda spuogam, kurie ant galvos odos yra po plaukais ar ant veido? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2011 11 13, 22:19)
Skaiciau apie ta aparata, bet nesupratau jis padeda spuogam, kurie ant galvos odos yra po plaukais ar ant veido?  g.gif

biggrin.gif
Jei spuogu yra galvos odoje, tai zinoma gali padeti, kaip ir spuogams kurie yra veide.
O siaip tai bent jau as ji naudoju nauju plauku augimui skatinti, slinkimui stabdyti, nes jis skatina kraujotaka. O ozonas, kuris susidaro jo veikimo metu, veikia priešuždegimiškai, todėl puikiai tinka spuogams.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 13, 22:34)
biggrin.gif
Jei spuogu yra galvos odoje, tai zinoma gali padeti, kaip ir spuogams kurie yra veide.
O siaip tai bent jau as ji naudoju nauju plauku augimui skatinti, slinkimui stabdyti, nes jis skatina kraujotaka. O ozonas, kuris susidaro jo veikimo metu, veikia priešuždegimiškai, todėl puikiai tinka spuogams.

doh.gif Oi ta technika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2011 11 13, 22:59)
doh.gif  Oi ta technika  doh.gif

ka mes be jos darytume wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
kaip manote, ar toks geras aparatas būtų
http://www.skelbikas...tas-818277.html
1 paveikslėlis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2011 11 14, 18:07)
kaip manote, ar toks geras aparatas būtų
http://www.skelbikas...tas-818277.html
1 paveikslėlis  ax.gif

Zinoma drinks_cheers.gif netgi nereikia tiek daug antgaliu, uztenka to grybuko veidui ir sukyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
bandysiu tada pirkt ax.gif
Atsakyti
Plaukai slinko labaai, bet pradėjau naudot wellwoman ir žuvų taukus, plaukus šviest bioptronu ir ploviau šampūnu su kofeinu tik ir lyg susitvarkė, o taip panikavau ,kad plika liksiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, man irgi plaukai siaubingai slinko, tiesiog kuokštais, iš dabar atauginėjančių plaukų matosi, kiek tų senųjų netekau. Naudojau įvairius šampūnus, kaukes, pantogaro sugėriau gal dvi pakuotes. Tai man asmeniškai nuo jų dar labiau plaukai slinko. Užsisakiau Priorin‘o, bet kol jo laukiau sugėriau dvi pakuotes vitamino e ir a, taip pat nusipirkau varnalėšų, levandų ir dilgėlių mišinio aliejuką ir su juo dariau kaukes. Tiesiog įtrindavau šaknis, suvyniodavau į rankšluostį ir palaikydavau pagal nuotaiką nuo 20-40 min. Aliejų parduotuvėje patarė, kad labai gerai į patį šampūną įlašinti eterinio aliejaus, pvz levandos gerai plaukams. Tai nuo šiol tik su tokiu ir plaunu. Taip pat po visų šitų procedūrų perskalaudavau plaukus su dilgėlių arbata. Taigi naudojau šitą derinuką ir kai jau sulaukiau to Priorin‘o supratau, kad mano plaukai palyginus su tuo kas darėsi praktiškai nebeslenka. Šiuo metu geriu ir priorin‘ą, nežinau kaip dėl plaukų, nes pradėjau gerti, kai jau situacija pagerėjusi buvo, bet užtat pastebėjau, kad mano odai jis patinka  Tai čia toks malonus šalutinis poveikis. O šiaip, kol laukiat šitų aparatų ar šiuo metu nenorite daug išleisti tikrai siūlau pabandyti kaukes su varnalėšom, dilgėles ar pabandyti šampūną pagerinti eteriniais aliejais. Man minėjo ir kitus, kurie tinka slenkantiems plaukams, bet įsiminiau tik levandas.
Atsakyti
As zinau jog svoguno sultys padeda,bet tas kvapas doh.gif dbr nusipirkau ta loreal elvital salpuna juoda,naujove. Jau du sykius ploviau,paplausiu dar ir ziuresiu ar padeda,jei rezultato jokio tada svogunas eis i trasa,nes nebezinau nei ka ir bedaryti sad.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif vat ir as turiu problema su plauku slinkimu.Siaip pas mane plauku slinkimai padaznedavo pavasari ir rudeni,bet si karta nuo pavasario kaip pradejo taip nesustoja.Jau ir MB sako kas tau,tuoj plika busi pfiu pfiu pfiu unsure.gif
tai noriu pabandysi su svogunu sultimis,bet kiek laiko jas isspaudziusar su tarkiais uzsidejus reikia laikyti?ir ar tepti per visa plauku ilgi ar tik saknis?
Atsakyti