Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(gwidita @ 2012 01 13, 23:27)
sveikutes 4u.gif
o as slenku toliau doh.gif plauku galai kaip peles uodega jau atrodo..liudnas vaizdelis...
patryniau su tuo zibalu,netiko man jis..oda nuejo sasais..o uz ausu toki kieti spuogai iskilo..nei isspausi nei nukrapstysi doh.gif turbut sualergizavo mane nuo to zibalo unsure.gif
paskui lorealio ta sampuna,balzama ir kauke nusipirkau,is pradziu liuks buvo o db plaukai priprato turbut ir vel sudukas unsure.gif
jau viena koja pas kirpeja as verysad.gif kad vel(nes tai jau ne pirmas kartas ,kai pasiduodu slinkimui ir nukerpu plaukus)nukirpt iki ausu ir vsio unsure.gif
gaila labai,bet jau nezinau ka daryt unsure.gif

O kam jus trynet su zibalu? Kiek teko girdeti tai zibalas blizgesi suteikia, bet kad nuo slinkimo g.gif Trinkit su svogunu sultim, garantuotai padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 01 13, 23:30)
O kam jus trynet su zibalu? Kiek teko girdeti tai zibalas blizgesi suteikia, bet kad nuo slinkimo  g.gif Trinkit su svogunu sultim, garantuotai padeda  thumbup.gif

nuejau y vaistine,sakau pirksiu brangius kokius vitaminus..bet nudraude tokia moteraite,sako tik zibalas ir dilgeliu nuoviras pades doh.gif bet kaip visada kas tinka vienam ne visada tiks ir kitam unsure.gif
o kiek laikyt svoguna?ar pirktinis gerai?gal naminio reikia..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 01 13, 23:44)
nuejau y vaistine,sakau pirksiu brangius kokius vitaminus..bet nudraude tokia moteraite,sako tik zibalas ir dilgeliu nuoviras pades doh.gif bet kaip visada kas tinka vienam ne visada tiks ir kitam unsure.gif

Na aisku gal naminis ir geriau jei toks yra, bet as perku is turgaus arba parduotuves. Reikia daryti toki 2 men kursa, paimi svoguna ispaudi sultis, su tom sultim reikia itrinti i plauku saknis, dar galima ilasinti eteriniu alieju kaip pvz rozmarino, kad sustiprinti efekta, as naudoju Jamaikos juoduju ricinu alieju smile.gif Ir taip pora kartu per savaite, laikyti apie valanda geriau pora, apvyniojus su kokiu celofanu ir ant virsaus rankluosciu, kad butu siltai ir taip menesi laiko, veliau daryti 2 sav pertrauka ir po to vel menesi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik aisku reikia netingeti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 13 sausio 2012 - 23:01
Nereikia taip drąsiai rekomenduoti svogūno, kai kurioms laaabai ilgai tas kvapas išlieka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2012 01 14, 00:13)
Nereikia taip drąsiai rekomenduoti svogūno, kai kurioms laaabai ilgai tas kvapas išlieka unsure.gif

Tai kvapa galima susilpninti su eteriniais aliejais, be to man asmeniskai neislieka jokio kvapo arba as pati jo nejauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
na nepabandzius nesuzinosiu ar man tas kvapas greitai isgaruoja ar ne rolleyes.gif o prarast jau neturiu ko..nes plaukai keli belike unsure.gif matosi kad auga..smilkiniuose ir ant kaklo yra auganciu..bet kiekio jie nedaugina unsure.gif
aciu giselle uz patarima 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir taip,svarbiausiai netingeti rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 01 13, 23:16)
Tai kvapa galima susilpninti su eteriniais aliejais, be to man asmeniskai neislieka jokio kvapo arba as pati jo nejauciu  lotuliukas.gif

Čia gal numanyti galima, ar ilgam išliks-mano plaukai laaabai sugeria kvapus, užtat greit parašiau. Aišku, jei rimta slinkimo problema, tai geriau lai laikosi tas kvapas, nei nuplikusi galva 4u.gif romarinų eterinis gerai šiaip, galima arba kaip rašėt-juo papilldyti arba naudoti atskirai thumbup.gif pati dar praktikuoju atskiestas 3 devynerias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 01 13, 23:30)
O kam jus trynet su zibalu? Kiek teko girdeti tai zibalas blizgesi suteikia, bet kad nuo slinkimo  g.gif Trinkit su svogunu sultim, garantuotai padeda  thumbup.gif

Man tai svoguno sultys nepasdejo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2012 01 13, 23:44)

Dilgeliu nuovira bandziau,man tiek issausino plaukus,paliko kaip siaudai doh.gif
Atsakyti
Kazkada buvo diskusija apie Pantogar kapsules-vaistai tai ar vitaminai. Tai vis delto tai yra vaistai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ir aš jungiuosi į "slenkančiųjų" būrį. ax.gif Problema ši jau maždaug 7 metus kamuoja. Plaukų vos vos belikę. Daug priemonių išbandyta, bet.. verysad.gif
Noriu siųstis Biotoną. Kiek buteliukų reikėtų užsisakyti? Ką patartumėt? Kiek jas maždaug vartoti reikėtų?
Sakysiuosi Šitą http://http://www.dr...761?catid=98034

Dėl Pantogar. Jie veiksmingi , kol naudoji. Tada tikrai plaukeliai auga. Tačiau slinkimo jis nesustabdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 14 sausio 2012 - 22:48
Dėl Pantogar. Jie veiksmingi , kol naudoji. Tada tikrai plaukeliai auga. Tačiau slinkimo jis nesustabdo.

kiekvienam skirtingai, man kaip tik susilpnino slinkima, bet nauji auga sunkiai unsure.gif o jus jeigu tiek metu su slinkimu kovojat, manau reiktu ieskot sveikatos bedu ir turbut cia ne tik vitaminu trukumas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minute_: 15 sausio 2012 - 12:40
QUOTE(deltadu @ 2012 01 14, 23:45)
1. Kiek buteliukų reikėtų užsisakyti? Ką patartumėt? Kiek jas maždaug vartoti reikėtų?
Sakysiuosi Šitą http://http://www.dr...761?catid=98034

2. Dėl Pantogar. Jie veiksmingi , kol naudoji. Tada tikrai plaukeliai auga. Tačiau slinkimo jis nesustabdo.

1. Man jusu nuorodos neatidaro. Jai sakysites 5mg biotina (butens si ir rekomenduociau, nes jis stipriausias), tada vieno buteliuko 4 men uzteks. nes ten 120 kapsuliu, o gert reik po 1/1 k.dienoj.
2. Na, as ji neseniai tik pradejau vartoti, kokias 2 savaites. tai dar nieko negaliu pasakyti biggrin.gif Bet tikiuosi sumazins slinkima ir plaukiuku nauju priaugs (tik ant galvos hihihi.gif ).
Papildyta:

As jau kokius puse metu be pertraukos naudoju Alpecin sampuna ir losjona. Plaukai gerokai paaugo, bet slinkimas nedaug sumazejo...
Atsakyti