Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Lutinaa @ 2012 01 08, 18:32)
O,plaukai slenka,jei yra koks uzdegimas,o tas uzdegimas jau visam gyvenimui doh.gif

labai gaila 4u.gif
Atsakyti
Kovoju su slinkimu ir aš. Ilgą laiką nepastebėjau slinkimo, nekreipdavau dėmesio, bet nuo tada, kai atkreipiau perskaičiau daug info, bandau atrasti sau tinkamas priemones. Bandžiau Vichy ampules-turbūt vieno kurso buvo per maža, išgėriau Fitoval vitaminų pakuotę-buvau nusiteikusi skeptiškai jų atžvilgiu, todėl po vienos pakuotės įsigyjau Nutricap, sugėriau tris pakuotes kartu su Biotin, tačiau rezultatų pastebėti nespėjau, nes teko nutraukti visų papildų gėrimą dėl antibiotikų. Suvartojau antibiotikus, toks jausmas, kad ėmė slinkti dar labiau, susisteminau visą gautą info, ir nusprendžiau pirkti Pantogar, kompleksinius vitaminus moterims, kad būtų geležies ir cinko (plaukams), tęsti Biotin gėrimą, tepti plaukus prieš plovimą Dzintars aliejuku, po-ampulėm su placenta, naudoti pakaitom šampūną be sls, žiūrėsim po pusmečio kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 01 07, 00:44)
Siaubas čia pasiskaičius... Atsipeikėkit moterys, merginos... Ne išorę tepti reikia, o vidų. Kas iš to, kad tepat brangiausiomis priemonėm, kurios toli gražu nėra geros, o ką valgot? Kokias arbatas galų gale geriat? Lipton ar dar kokį nuodą? O gal kavą?
O tas varnalėšų aliejus droge parduodamas, nafta ten, tikrai ne aliejus, gal koks procentėlis ir yra vargiai, bet dar klausimas kokia jo kilmė/rafinuotas/kokio spaudimo. Dusinat plauką į valias su tokiom priemonėm. Lorealiai, nu siaubas. Pamirškit apie plaukus. Viską reikia pradėti nuo mitybos, o pabaigti natūraliomis priemonėmis, tikit, kad padeda visokie ekstraktai, bet kažkodėl naudojat brangiausias priemones, kuriose tų ekstraktų ir aliejų vos vienas kitas procentėlis neaiškios kilmės.

O kokia mityba Jusu nuomone yra teisinga ir ne? 4u.gif

As jau issityrus irgi viska kas tik imanoma ir ne po viena karta, deja deja, bet daktarai skescioja rankomis ir niekuo padet negali...Man jau slenka 6 metai mazdaug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 01 08, 23:17)
O kokia mityba Jusu nuomone yra teisinga ir ne?  4u.gif

As jau issityrus irgi viska kas tik imanoma ir ne po viena karta, deja deja, bet daktarai skescioja rankomis ir niekuo padet negali...Man jau slenka 6 metai mazdaug  doh.gif

Tikrai situacija ne kokia. doh.gif O, dabar as pastebiu,kad pas mane nebematyti nauju atauganciu,nors geriu pantogar ir klijuoju pleistra.Su svogunais,losijonais nieko nepadejo,tai su tepimu as kazkaip netikiu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 01 08, 22:51)
Tikrai situacija ne kokia. doh.gif O, dabar as pastebiu,kad pas mane nebematyti nauju atauganciu,nors geriu pantogar ir klijuoju pleistra.Su svogunais,losijonais nieko nepadejo,tai su tepimu as kazkaip netikiu. schmoll.gif

O kokius pleistrus klijuoji ? gal Revon Intragen ? 4u.gif
Atsakyti
Jo,intragen pleistrus smile.gif,gal isbandei? 4u.gif
Atsakyti
Taip, klijavau 2 menesius, kaip ten ir patare, tuo metu dar geriau biotina ir pantogara, tai rodos buvo pagerejimas, bet dabar vel banga slinkimo uzejo...galvoju pradet tuos pleistrus dar paklijuot, bet jau taip gaila 250 lt menesiui doh.gif nes as pirkau cia lietuvoi, gal kur nors pigiau isigijai ? 4u.gif o tau ar padeda ? kiek jau klijuoji?
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 01 09, 18:46)
Taip, klijavau 2 menesius, kaip ten ir patare, tuo metu dar geriau biotina ir pantogara, tai rodos buvo pagerejimas, bet dabar vel banga slinkimo uzejo...galvoju pradet tuos pleistrus dar  paklijuot, bet jau taip gaila 250 lt menesiui  doh.gif nes as pirkau cia lietuvoi, gal kur nors pigiau isigijai ?  4u.gif o tau ar padeda ? kiek jau klijuoji?

As klijuoju tik dar 2sav.,as mokejau 35sv.menesiui,nes as esu UK,ir geriu pantogara 2men,kaina susidaro nemaza,bet ka daryti? unsure.gif Regaine kazkaip bijau pradet naudoti blink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Norejau pasiklausti ar kuri nors yra gerusi Silici? mirksiukas.gif Ar padejo? Kokios nuomones? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 01 09, 17:46)
Taip, klijavau 2 menesius, kaip ten ir patare, tuo metu dar geriau biotina ir pantogara, tai rodos buvo pagerejimas, bet dabar vel banga slinkimo uzejo...galvoju pradet tuos pleistrus dar  paklijuot, bet jau taip gaila 250 lt menesiui  doh.gif nes as pirkau cia lietuvoi, gal kur nors pigiau isigijai ?  4u.gif o tau ar padeda ? kiek jau klijuoji?

liuks dalykelis wink.gif susigrazinau savo ilgus plaukus smile.gif po ju naudojimo reikia po pusmecio pakartoti vel smile.gif jai ka az rasyk papasakociau daugiau jai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaud @ 2012 01 13, 21:17)
liuks dalykelis wink.gif susigrazinau savo ilgus plaukus smile.gif po ju naudojimo reikia po pusmecio pakartoti vel smile.gif jai ka az rasyk papasakociau daugiau jai idomu smile.gif

O viešai nesipasakoja? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
o as slenku toliau doh.gif plauku galai kaip peles uodega jau atrodo..liudnas vaizdelis...
patryniau su tuo zibalu,netiko man jis..oda nuejo sasais..o uz ausu toki kieti spuogai iskilo..nei isspausi nei nukrapstysi doh.gif turbut sualergizavo mane nuo to zibalo unsure.gif
paskui lorealio ta sampuna,balzama ir kauke nusipirkau,is pradziu liuks buvo o db plaukai priprato turbut ir vel sudukas unsure.gif
jau viena koja pas kirpeja as verysad.gif kad vel(nes tai jau ne pirmas kartas ,kai pasiduodu slinkimui ir nukerpu plaukus)nukirpt iki ausu ir vsio unsure.gif
gaila labai,bet jau nezinau ka daryt unsure.gif
Atsakyti