Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(braskella @ 2012 01 06, 14:40)
Varnalesu aliejaus yra pirkti Droge. Taip ir vadinasi tikras varnalesu aliejus. Man jis buvo super, po keliu kartu nustojo slinkti, o slinko plaukuciai daug metu, bet vis atauginejo nauji, tai galiukai budavo visada isploneje.

parasykite jo sudeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskella @ 2012 01 06, 13:40)
Varnalesu aliejaus yra pirkti Droge. Taip ir vadinasi tikras varnalesu aliejus. Man jis buvo super, po keliu kartu nustojo slinkti, o slinko plaukuciai daug metu, bet vis atauginejo nauji, tai galiukai budavo visada isploneje.

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Siaubas čia pasiskaičius... Atsipeikėkit moterys, merginos... Ne išorę tepti reikia, o vidų. Kas iš to, kad tepat brangiausiomis priemonėm, kurios toli gražu nėra geros, o ką valgot? Kokias arbatas galų gale geriat? Lipton ar dar kokį nuodą? O gal kavą?
O tas varnalėšų aliejus droge parduodamas, nafta ten, tikrai ne aliejus, gal koks procentėlis ir yra vargiai, bet dar klausimas kokia jo kilmė/rafinuotas/kokio spaudimo. Dusinat plauką į valias su tokiom priemonėm. Lorealiai, nu siaubas. Pamirškit apie plaukus. Viską reikia pradėti nuo mitybos, o pabaigti natūraliomis priemonėmis, tikit, kad padeda visokie ekstraktai, bet kažkodėl naudojat brangiausias priemones, kuriose tų ekstraktų ir aliejų vos vienas kitas procentėlis neaiškios kilmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 07 sausio 2012 - 00:46
galiu pasiulyti naturalaus silko pagalves, kas pades kovojant su tokiomis problemomis, i az
Atsakyti
ambicija, pritariu drinks_cheers.gif Neprotinga spresti problema, neissiaiskinus priezasties 4u.gif
Atsakyti
Bet ir issiaiskinus priezasti,sustabdyt neimanoma schmoll.gif ,as pasidariau visokiausius tyrimus,viskas tvarkoje,bet as turiu bedos su skydliauke,atrodo hormonai normoj,nes geriu pastoviai vaistus,o plaukai slenka deja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 01 07, 20:53)
ambicija, pritariu  drinks_cheers.gif Neprotinga spresti problema, neissiaiskinus priezasties  4u.gif

pritarciau ir as jei nebuciau susidurusi su tokia beda.didziausia problema ir yra tokia kad niekas neranda tos problemos..ir tiesiog saltu veidu tau pasako - medicina nepajegi surasti problemos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 01 07, 17:39)
galiu pasiulyti naturalaus silko pagalves, kas pades kovojant su tokiomis problemomis, i az

Na miegu aš ant tokios jau beveik metai. Jokios įtakos slinkimui nepastebėjau.
Reikalai susitvarkė pradėjus gerti vitaminus plaukams, plius biotinas, plius natūralus šampūnas su kauke pirktas šeimos vaistinėj. Žinokit gerokai apmažėjo problema. Jau kelios savaitės nebereikia kasdien darbe kėdės šveisti, kad ne tokia apžėlusi būtų. doh.gif
Atsakyti
as irgi manau , kad jei nera rimtu sveikatos problemu , tai gali padeti tik kompleksinis gydymas: gerti daug vandens, vartoti papildus pvz. biotina, naudoti naturalius sampunus ir ivairias aliejines kaukes, masazuoti galvos oda.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Atejau pasidalinti patirtimi. Po gimdymo ir as buvau beisitraukianti i plinkanciuju sarasus. Man padejo kauke : Alijosiaus sultys su alyvuogiu aliejumi. Kaipmat sustabde 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 01 07, 22:04)
Bet ir issiaiskinus priezasti,sustabdyt neimanoma schmoll.gif ,as pasidariau visokiausius tyrimus,viskas tvarkoje,bet as turiu bedos su skydliauke,atrodo hormonai normoj,nes geriu pastoviai vaistus,o plaukai slenka deja blink.gif

Ar tikrai neimanoma? Slinkimas yra sutrikimas, netvarka, ect.,reiskia butina ji pasalinti, o kad jis pasalinamas nepasalinamas (tas sutrikimas) tai klausimu neturetu kilti. 4u.gif
Beje, o kiek laiko jau gydotes skydlaukes problema? As pati turiu hipotireoze, geriu l-tiroksina, ir del to man slinko plaukai, ir susitvarke tikrai ne po 5 tableciu.
Papildyta:
QUOTE(vasara28 @ 2012 01 07, 22:42)
pritarciau ir as jei nebuciau susidurusi su tokia beda.didziausia problema ir yra tokia kad niekas neranda tos problemos..ir tiesiog saltu veidu tau pasako - medicina nepajegi surasti problemos.. g.gif

Kad niekas neranda priezasties, nereiskia, kad jos abskritai nera. O taip sakyti saltu vedu gali tik tinginys, sorry.. 4u.gif Nuosirdziai siulau nepasiduoti ir ieskoti slinkimo priezasties smile.gif
Atsakyti
Man slinkti plaukai pradejo pries 6m.,tiek metu ir turiu mazgine striuma,autoimunini tiroidita,tiroksina geriu 6m.Kadangi mano plaukai buvo be galo stori,tai as per daug nekreipdavau demesio,isgerdavau vitaminu ir tiek.Per tiek metu is plauku liko tik uodegele :ohTuomet buvau as pas tu gydytoju ir LT ir UK,pasidariau visokiausius kraujo tyrimus,pati pradejau dometis,del ko cia taip,ir nusprendziau,kad tik nuo skydliaukes,nes autoimuninis tiroiditas yra pastovus uzdegimas.O,plaukai slenka,jei yra koks uzdegimas,o tas uzdegimas jau visam gyvenimui doh.gif
Atsakyti