Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(vasara28 @ 2012 01 04, 22:13)
Kirkland Minoxidil 5 %.

Jo,tai ne kas tuomet schmoll.gif,ir kiek girdejau ji reikia naudot kiekviena diena visa gyvenima,o jei nustoji,tai nuslenka tie atauge plaukai blink.gif
Atsakyti
as perku is tokio vyro tai labai pigiai parduoda. thumbup.gif bet tai salutinis poveikis..kur tuos kitus plaukus deti? doh.gif ka su jais daryti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 01 04, 22:20)
Jo,tai ne kas tuomet schmoll.gif,ir kiek girdejau ji reikia naudot kiekviena diena visa gyvenima,o jei nustoji,tai nuslenka tie atauge plaukai blink.gif

ar taip gali būti? na tada nieko gero g.gif gal ne visiems taip buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2012 01 04, 22:25)
ar taip gali būti? na tada nieko gero g.gif gal ne visiems taip buna g.gif

gal ir ne visiems.. blush2.gif o kad taip daznai tepti reikia ir visam gyvenimui tai niekis..kai atrandi po septyniu metu ieskojimo kazka kas padeda tai pati laimingiausia buni ir kai pradeda plaukai ant kitur "zelti" tai vel krenti i ta pati nevilties liuna.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 01 04, 14:39)
Man padejo tik varnalesu aliejaus kaukes... Nei sampunai nei kapsules nei velnio neveike  g.gif

O kokį ir iš kur perkate tą aliejų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara28 @ 2012 01 04, 22:49)
gal ir ne visiems.. blush2.gif  o kad taip daznai tepti reikia ir visam gyvenimui tai niekis..kai atrandi po septyniu metu ieskojimo kazka kas padeda tai pati laimingiausia buni ir kai pradeda plaukai ant kitur "zelti" tai vel krenti i ta pati nevilties liuna.. verysad.gif

Ar tau slenka nuo visos galvos,ar zidiniais,dar vadinama alopecija? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ateinu ir as pasipasakoti, kazkada klausiau jusu ar kas bandete naujas tabletes nuo plauku slinkimo Hair Volume, tai nesulaukiau atsakymo, sugalvojau pati isbandyti, aisku nera pigios jos, bet akcija buvo susigundziau, dar nusipirkau nauja sampuna nuo plauku slinkimo naturalu Bio plasis, na ir pradejau bandymus, pradzioj dar pasakysiu kad plaukai slenka jau daug metu aisku ne taip baisiai nes jau turbut plika buciau doh.gif bet slenka taip, kad nuolatos buna ploni, nors ir ataugineja eziukas, bet kol atauga vel isploneja i galus zodziu pasaka be galo doh.gif anksciau dar bandziau kazka daryti kiek pinigu isleidau jiems, net atsiauginau naturalia splava bet padetis nesikeite, tai jau buvau susitaikius su ta mintim kad taip jau turi buti... doh.gif kol nepradejau naudoti auksciau isvardintu priemoniu, naudoju dar tik pusantros savaites, bet pati netikiu jau po trieju dienu pastebejau kad maziau isslenka, bet netikejau maniau vaidenasi biggrin.gif nes buvo parasyta rezultatas po trieju menesiu, tai dabar nezinau nuo ko cia man geriau nuo sampuno ar vitaminu smile.gif bet uzuot plaukus rinkusi is sepecio kuokstais dabar iskrenta vos trys plaukai doh.gif negaliu patiketi pati doh.gif 4u.gif bijau anksti dziaugtis unsure.gif
Atsakyti
O as dabar tepliojuos tirpalu kuri israse Kauno g. klinikoje..jau trecia buteliuka pradejau, iki siol buvo nieko, dabar galva kazkaip pradejo niezet doh.gif

Vasara28, o tau androgeninis slinkimas ? 4u.gif Tie plaukai nuo veido dings jei baigsi naudot minoksidili..o jei ne tai teks lazeriu salinti, ar depiliuoti unsure.gif bet kazin ar neataugines unsure.gif

Merginos, o darsonvali is kur uzsisakot, kokia kaina ? kam ji dar galima naudoti ? man siule Kauno g. proceduras darsonvaliu, viena lyg 10, ar 16 lt, rekomendavo 10 proceduru. Bet turbut apsimoka labiau savo nusipirkti aparata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2012 01 05, 20:07)
Sveikos ateinu ir as pasipasakoti, kazkada klausiau jusu ar kas bandete naujas tabletes nuo plauku slinkimo Hair Volume, tai nesulaukiau atsakymo, sugalvojau pati isbandyti, aisku nera pigios jos, bet akcija buvo susigundziau, dar nusipirkau nauja sampuna nuo plauku slinkimo naturalu Bio plasis, na ir pradejau bandymus, pradzioj dar pasakysiu kad plaukai slenka jau daug metu aisku ne taip baisiai nes jau turbut plika buciau  doh.gif bet slenka taip, kad nuolatos buna ploni, nors ir ataugineja eziukas, bet kol atauga vel isploneja i galus zodziu pasaka be galo  doh.gif anksciau dar bandziau kazka daryti kiek pinigu isleidau jiems, net atsiauginau naturalia splava bet padetis nesikeite, tai jau buvau susitaikius su ta mintim kad taip jau turi buti... doh.gif kol nepradejau naudoti auksciau isvardintu priemoniu, naudoju dar tik pusantros savaites, bet pati netikiu jau po trieju dienu pastebejau kad maziau isslenka, bet netikejau maniau vaidenasi biggrin.gif nes buvo parasyta rezultatas po trieju menesiu, tai dabar nezinau nuo ko cia man geriau nuo sampuno ar vitaminu smile.gif  bet uzuot plaukus rinkusi is sepecio kuokstais dabar iskrenta vos trys plaukai doh.gif  negaliu patiketi pati doh.gif 4u.gif bijau anksti dziaugtis unsure.gif

Tai puiku,kad padejo,bet as galvoju,kad tai per trumpas laikas,cia tikriausiai pries tai vartoti vitaminai pagelbejo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2012 01 05, 22:31)
O as dabar tepliojuos tirpalu kuri israse Kauno g. klinikoje..jau trecia buteliuka pradejau, iki siol buvo nieko, dabar galva kazkaip pradejo niezet  doh.gif

Vasara28, o tau androgeninis slinkimas ?  4u.gif Tie plaukai nuo veido dings jei baigsi naudot minoksidili..o jei ne tai teks lazeriu salinti, ar depiliuoti  unsure.gif bet kazin ar neataugines  unsure.gif

Merginos, o darsonvali is kur uzsisakot, kokia kaina ? kam ji dar galima naudoti ? man siule Kauno g. proceduras darsonvaliu, viena lyg 10, ar 16 lt, rekomendavo 10 proceduru. Bet turbut apsimoka labiau savo nusipirkti aparata  ax.gif

Kiek zinau darsonvalis gerina kraujotaka,ir galima naudot veidui nuo spuogu,dezinfekuoja.As irgi susigundziau juo ir nusipirkau,pagrinde del plauku,bet dar tik antra diena naudoju,veliau parasysiu,kaip man sekasi ax.gif O,uzsisakiau per ebay,kadangi esu ne LT,bet maciau viena mergaite uzsisake LT,gal ji galetu pasakyti kur? blush2.gif
Atsakyti
Kad pries tai nieko nevartojau jau metai kokie 4u.gif gal cia koks sutapimas aisku as irgi nelabai tikiu, kad galejo taip greitai apstoti slinkti, bet yra kaip yra tikekimes situacija tik geres smile.gif ateisiu pasipasakoti dar kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2012 01 06, 14:13)
Kad pries tai nieko nevartojau jau metai kokie 4u.gif gal cia koks sutapimas aisku as irgi nelabai tikiu, kad galejo taip greitai apstoti slinkti, bet yra kaip yra tikekimes situacija tik geres smile.gif  ateisiu pasipasakoti dar kada 4u.gif

Dziaugiuosi,kad tau i gera puse su plaukiukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 01 04, 23:53)
O kokį ir iš kur perkate tą aliejų?  4u.gif

Varnalesu aliejaus yra pirkti Droge. Taip ir vadinasi tikras varnalesu aliejus. Man jis buvo super, po keliu kartu nustojo slinkti, o slinko plaukuciai daug metu, bet vis atauginejo nauji, tai galiukai budavo visada isploneje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskella: 06 sausio 2012 - 13:43