QUOTE(Inčius @ 2012 01 05, 20:07)
Sveikos ateinu ir as pasipasakoti, kazkada klausiau jusu ar kas bandete naujas tabletes nuo plauku slinkimo Hair Volume, tai nesulaukiau atsakymo, sugalvojau pati isbandyti, aisku nera pigios jos, bet akcija buvo susigundziau, dar nusipirkau nauja sampuna nuo plauku slinkimo naturalu Bio plasis, na ir pradejau bandymus, pradzioj dar pasakysiu kad plaukai slenka jau daug metu aisku ne taip baisiai nes jau turbut plika buciau
bet slenka taip, kad nuolatos buna ploni, nors ir ataugineja eziukas, bet kol atauga vel isploneja i galus zodziu pasaka be galo
anksciau dar bandziau kazka daryti kiek pinigu isleidau jiems, net atsiauginau naturalia splava bet padetis nesikeite, tai jau buvau susitaikius su ta mintim kad taip jau turi buti...
kol nepradejau naudoti auksciau isvardintu priemoniu, naudoju dar tik pusantros savaites, bet pati netikiu jau po trieju dienu pastebejau kad maziau isslenka, bet netikejau maniau vaidenasi
nes buvo parasyta rezultatas po trieju menesiu, tai dabar nezinau nuo ko cia man geriau nuo sampuno ar vitaminu
bet uzuot plaukus rinkusi is sepecio kuokstais dabar iskrenta vos trys plaukai
negaliu patiketi pati
bijau anksti dziaugtis
Tai puiku,kad padejo,bet as galvoju,kad tai per trumpas laikas,cia tikriausiai pries tai vartoti vitaminai pagelbejo
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2012 01 05, 22:31)
O as dabar tepliojuos tirpalu kuri israse Kauno g. klinikoje..jau trecia buteliuka pradejau, iki siol buvo nieko, dabar galva kazkaip pradejo niezet
Vasara28, o tau androgeninis slinkimas ?
Tie plaukai nuo veido dings jei baigsi naudot minoksidili..o jei ne tai teks lazeriu salinti, ar depiliuoti
bet kazin ar neataugines
Merginos, o darsonvali is kur uzsisakot, kokia kaina ? kam ji dar galima naudoti ? man siule Kauno g. proceduras darsonvaliu, viena lyg 10, ar 16 lt, rekomendavo 10 proceduru. Bet turbut apsimoka labiau savo nusipirkti aparata
Kiek zinau darsonvalis gerina kraujotaka,ir galima naudot veidui nuo spuogu,dezinfekuoja.As irgi susigundziau juo ir nusipirkau,pagrinde del plauku,bet dar tik antra diena naudoju,veliau parasysiu,kaip man sekasi
O,uzsisakiau per ebay,kadangi esu ne LT,bet maciau viena mergaite uzsisake LT,gal ji galetu pasakyti kur?