Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Mergaites, kur galima nusipirkti Alpecina ?(šampūna, ir losjona) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2012 01 03, 12:12)
Mergaites, kur galima nusipirkti Alpecina ?(šampūna, ir losjona) smile.gif

Vaistinese smile.gif Eurovaistineje tikrai buvo
Atsakyti
as ketinu isbandyt nutricap kapsules , isigijau 2 pakuotes, ir dar priedo isigijau kaaral sampuna nuo slinkimo, ir aktyvaus poveikio lasiukus, na ziuresim ar pades g.gif
Atsakyti
Na,pagaliau siandien sulaukiau savo darsonvalio 4u.gif ,kaip jas mergaites naudojat,kiek min.,ar kiekviena diena?Bijau nepadauginti,instrukcijoj raso 10sekundziu,ar tai tik pirma karta? 4u.gif
Atsakyti
Pirma karta greit perskaiciau,tai nesupratau,kad ant vienos vietos negalima ilgiau laikyt negu 10s.,o daugiau nieko neparasyta kiek ir kaip daznai naudot,idomu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2011 12 30, 15:25)
Na,jeigu tik del augimo,tai as geriu  pantagor,tai man auga,nebespeju dazyt ,o nagai,dar tokiu nesu turejusi thumbup.gif,bet del plaukuciu slinkimo man deja nepadeda schmoll.gif

Nežinau, išgėrusi esu prieš metus, gal du, kursą Pantogar, jokio pastebimo poveikio schmoll.gif
Atsakyti
ar jums padeda kosmetinis zibalas?
Atsakyti
Man padejo tik varnalesu aliejaus kaukes... Nei sampunai nei kapsules nei velnio neveike g.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 04, 09:53)
Nežinau, išgėrusi esu prieš metus, gal du, kursą Pantogar, jokio pastebimo poveikio  schmoll.gif

Papasakosiu ir as savo plauku slinkimo istorija. Plaukai slenka apie septynis metus. Pirmiausia lankiausi pas dermatologus. Liepe naudoti Alpecin ir dar kazkokius kuriu pavadinimo jau nebepamenu. Po to naudojau fitoval priemones, siek tiek padejo bet labai nezenkliai ir trumpam. Po to tepiau BIO system toniku. Siek tiek taip pat apmazejo bet po ilgo naudojimo priprato matomai. Nors visiskai nustoje slink nebuvo net ir tuomet.smile.gif Po to vaziavau i Vilniu (B&B), palikau 1500Lt vienu kartu lotuliukas.gif ir nieko. Po sito naudojau Pantogar. 7 menesius geriau ir visai nulinis poveikis buvo. doh.gif Nors tokiai pazystamai moteriai , kuri praktiskai plika buvo tai labai pagelbejo. Ataugo jau beveik visa plaukuciai..o visa galva sviete, kad ir kiek siausdavo plaukus. Paskutine mano viltis buvo regaine. regaine tirpala nusipirkau vaistineje (vieno buteliuko kaina nei daug nei mazai 150 Lt). Susiradau analoga ir pradejau naudoti labai padejo, vartoju daugiau nei 4 men. praktiskai nustojo slinkti ir ataugo daug plaukuciu, net plike nebesviecia. thumbup.gif Bet...NEPATIKESIT....susiduriau su kita beda..pradejo augti plaukai ant ranku ir veido plaukuotumas padidejo..nebezinau ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(vasara28 @ 2012 01 04, 21:54)
Papasakosiu ir as savo plauku slinkimo istorija. Plaukai slenka apie septynis metus. Pirmiausia lankiausi pas dermatologus. Liepe naudoti Alpecin ir dar kazkokius kuriu pavadinimo jau nebepamenu. Po to naudojau fitoval priemones, siek tiek padejo bet labai nezenkliai ir trumpam. Po to tepiau BIO system toniku. Siek tiek taip pat apmazejo bet po ilgo naudojimo priprato matomai. Nors visiskai nustoje slink nebuvo net ir tuomet.smile.gif Po to vaziavau i Vilniu (B&B), palikau 1500Lt vienu kartu lotuliukas.gif  ir nieko. Po sito naudojau Pantogar. 7 menesius geriau ir visai nulinis poveikis buvo. doh.gif  Nors tokiai pazystamai moteriai , kuri praktiskai plika buvo tai labai pagelbejo. Ataugo jau beveik visa plaukuciai..o visa galva sviete, kad ir kiek siausdavo plaukus. Paskutine mano viltis buvo regaine. regaine tirpala nusipirkau vaistineje (vieno buteliuko kaina nei daug nei mazai 150 Lt). Susiradau analoga ir pradejau naudoti labai padejo, vartoju daugiau nei 4 men. praktiskai nustojo slinkti ir ataugo  daug plaukuciu, net plike nebesviecia. thumbup.gif  Bet...NEPATIKESIT....susiduriau su  kita beda..pradejo augti plaukai ant ranku ir veido plaukuotumas padidejo..nebezinau ka daryti?

o koks čia regaine analogas?
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2012 01 04, 22:00)
o koks čia regaine analogas?

Kirkland Minoxidil 5 %.
Atsakyti
QUOTE(vasara28 @ 2012 01 04, 22:13)
Kirkland Minoxidil 5 %.

Lietuvoje jo nėra verysad.gif
Atsakyti