Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

O kiek LT Drasonvalis kainuoja? ir kur uzsakote?
Atsakyti
As uzsisakiau per Ebay,tai 50svaru,bet tos artejancios sventes,tai nesulaukiau dar,teks laukt po Nauju g.gif Ir skaiciau,kad ne tik galvos masazui,bet ir veidui,nuo spuogu gerai.Butinai parasysiu,kai ismeginsiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutinaa @ 2011 12 30, 18:46)
As uzsisakiau per Ebay,tai 50svaru,bet tos artejancios sventes,tai nesulaukiau dar,teks laukt po Nauju g.gif Ir skaiciau,kad ne tik galvos masazui,bet ir veidui,nuo spuogu gerai.Butinai parasysiu,kai ismeginsiu 4u.gif

Ir dar,neparasiau,kad as ne Lt,tai sakiausi per Ebay,o kur uzsisakyt Lt,nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2011 12 30, 17:51)
Papildyta:

Ir dar,neparasiau,kad as ne Lt,tai sakiausi per Ebay,o kur uzsisakyt Lt,nezinau blush2.gif

as issigandau per ebay pirkti,nes sako, jie greit genda, todel pirkau sita,
http://www.proco.lt/...&id=9&detal=639, gal truputi brangiau, bet su garantija ax.gif
Atsakyti
O,kur tu ji pirkai?Jei sugestu man,as jau susirupinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2011 12 14, 18:56)
Dar pamirsau parasyti,kad naudoju nerafinuota,salto spaudimo semenu alieju,ryte ir vakare po didiji sauksta,raso,kad gerai plaukams.Semenu aliejuje yra dvigubai daugiau naudingu medziagu,negu zuvu taukuose. ax.gif Ir kaina normali ir ne kokios tabletes,o naturalus produktas smile.gif

ištepi tik šaknis ar per visą plaukų ilgį? 4u.gif ir kaip suprantu šio aliejaus naudojimas yra kaip aliejukas, ištrini plaukus, bet nenuplauni. taip suprantu? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2012 01 01, 21:43)
ištepi tik šaknis ar per visą plaukų ilgį?  4u.gif ir kaip suprantu šio aliejaus naudojimas yra kaip aliejukas, ištrini plaukus, bet nenuplauni. taip suprantu? g.gif  blush2.gif

Man atrodo Lutinaa alieju vartoja i vidu ax.gif
Atsakyti
Teisingai suprato ievvvvaa,as naudoju i vidu ax.gif ,bet man atrodo ir galima patept plauku galiukus,butu dvigubas efektas blush2.gif
Papildyta:
Ir dar,galiukus patept ir laikyt apie 2val.,po to nuplaut su sampunu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 01 01, 22:22)
Man atrodo Lutinaa alieju vartoja i vidu  ax.gif

lotuliukas.gif sakinį ne iki galo perskaičiau lotuliukas.gif kažkaip sugebėjau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 04, 14:35)
I kova su slinkimu.. Tikiuosi sulaukti teigiamu rezultatu thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Baigiu sunaudoti sias priemones + dermatologes israsyta spiritini tepaliuka ir plaukai nebeslenka 4u.gif Tik idomu ar kuri nors priemone padejo, ar ir patys savaime butu nustoje slinkti pasibaigus sezonui biggrin.gif Tikiuosi pavasari neprades vel sitaip baisiai slinkti unsure.gif
Atsakyti
Man vienintelis sampunas padejo nuo plauku slinkimo, tai battaglia. Su slinkimu turiu bedu apie 7 metus, kuokstai slenka plaukai, viena karta buvo nustoje ir laaabai greitai augti pradejo, kai laukiausi, turbut nuo geriamu vitaminu, o po meteliu vel prasidejo ta pati beda, ir dabar naudojant 3 menesius si sampuna, rezultatas akivaizdus. Naudojau daug priemoniu, vitaminu, niekas nepaddejo.
Atsakyti
Dziugu, kad jums padejo sampunas, bet as visgi skeptiskai ziuriu i galima sampuno poveiki slinkimui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 01 02, 22:46)
Dziugu, kad jums padejo sampunas, bet as visgi skeptiskai ziuriu i galima sampuno poveiki slinkimui.  4u.gif

As irgi, kiek skaiciau rimtesniu straipsniu, visur parasyta, kad sampuno paskirtis tik plauti plaukus, kitos funkcijos jis neatlieka
Atsakyti