Sveikos, kazkodel visai pamirsta temele.... as irgi dabar ypatingai kovoju su plauku slinkimu, isbandziau daug ka, o itariu kad slenka nuo streso. Parasykit ar kam tas darsonvalis padejo?
mergaites, jau kiek as visko isbandziusi bloga man jau nuo to slinkimo, tai mano didzioji viltis yra mezoterapija, treciadieni eisiu darytis ir parasysiu atsiliepima, darysiu is pradziu 3 procedruras ir ziuresiu kaip seksis.
QUOTE(beatka1983 @ 2011 12 05, 15:56)
Jau vel vaistinese pasirod CEMERYCIU VANDUO buvo dinges prekyboje, bet vel pasirode
man jis padeda nuo slinkimo butent, nors anotacijoje raso nuo plauku parazitu
man jis padeda nuo slinkimo butent, nors anotacijoje raso nuo plauku parazitu
nuostabi naujiena, visą udenį nesėkmingai praieškojau jo, tūntą vaistinių apskambinau, bet visų ats.būdavo, kad tiekėjai neturi.
dėkui
QUOTE(saulepili @ 2011 12 25, 22:41)
Sveikos, kazkodel visai pamirsta temele.... as irgi dabar ypatingai kovoju su plauku slinkimu, isbandziau daug ka, o itariu kad slenka nuo streso. Parasykit ar kam tas darsonvalis padejo?
As kaip tik uzsisakiau darsonvali,butu tikrai idomu,ar kam jisai padejo?
QUOTE(Lutinaa @ 2011 12 26, 22:36)
As kaip tik uzsisakiau darsonvali,butu tikrai idomu,ar kam jisai padejo?
Padejo naudoju apie 4 men reguliariai, t.y. kasdien arba kas antra diena, na buna kad ir kas trecia, bet reciau, tai super padejo, ir plius nauju plauku kiek Gera dalyka uzsisaket
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 12 27, 12:07)
Padejo naudoju apie 4 men reguliariai, t.y. kasdien arba kas antra diena, na buna kad ir kas trecia, bet reciau, tai super padejo, ir plius nauju plauku kiek Gera dalyka uzsisaket
O,tai butu gera naujiena
QUOTE(Renatina @ 2011 12 26, 11:48)
nuostabi naujiena, visą udenį nesėkmingai praieškojau jo, tūntą vaistinių apskambinau, bet visų ats.būdavo, kad tiekėjai neturi.
dėkui
dėkui
Nesuprantu kaip jis galejo būti dingęs, kai pirkau jį sėkmingai visą laiką, bet kurioje vaistinėje..
Papildyta:
Ir pradėjau gerti B vitaminą, parašysiu ar padeda ir kaip padeda..
Nes atsiliepimų daug gerų girdėjau
QUOTE(savrina @ 2011 12 29, 10:22)
Nesuprantu kaip jis galejo būti dingęs, kai pirkau jį sėkmingai visą laiką, bet kurioje vaistinėje..
Papildyta:
Papildyta:
''B vitamina'' ? B vitaminu grupe ar kazkuri viena is B grupes?
o gal Biotina?
QUOTE(noraeleo @ 2011 12 30, 02:06)
Dabar tik pažiūrėjau sudėtį, B vitaminų grupė pas mane, kurioje ir biotino yra, nors prašiau konkrečiai tik B vitamino,(ne B1, ar 2 ar dar kokių) bet jei davė ši variantą, tai gal kitokių ir nėra
Būtent norėjau, kad skatintų augimą plaukų, ne nuo stresų, nemigos ar dar ko nors..
QUOTE(savrina @ 2011 12 30, 11:08)
Dabar tik pažiūrėjau sudėtį, B vitaminų grupė pas mane, kurioje ir biotino yra, nors prašiau konkrečiai tik B vitamino,(ne B1, ar 2 ar dar kokių) bet jei davė ši variantą, tai gal kitokių ir nėra
Būtent norėjau, kad skatintų augimą plaukų, ne nuo stresų, nemigos ar dar ko nors..
tada gerai,kompleksiskai pastiprins ir nerviukus ir plaukiukus