Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(beatka1983 @ 2011 12 05, 16:56)
Jau vel vaistinese pasirod CEMERYCIU VANDUO bigsmile.gif  buvo dinges prekyboje, bet vel pasirode bigsmile.gif
man jis padeda nuo slinkimo butent, nors anotacijoje raso nuo plauku parazitu tongue.gif

Man šis vanduo sumažina slinkimą ypatingai greitai ir pastebimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dermotologe nuo slinkimo israse toki vaistinej pagaminama skysti.Sudetis: sulfur 4.0,camphora 4.0, sp.vini 70%-50.0,aq.destill-50.0.Sake issitepti saknis. Gal kas bandet?
Atsakyti
Nežinau, kaip kosmetinis, bet aviacinis žibalas, kurį aš naudoju, ne tik, kad nesausina, nedegina, bet, atvirkščiai, man net gi aliejuko naudoti po jo nesinori, nes plaukučiai tokie glotnūs ir lengvai iššukuojami tampa thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 12 10, 15:59)
Nežinau, kaip kosmetinis, bet aviacinis žibalas, kurį aš naudoju, ne tik, kad nesausina, nedegina, bet, atvirkščiai, man net gi aliejuko naudoti po jo nesinori, nes plaukučiai tokie glotnūs ir lengvai iššukuojami tampa thumbup.gif .

Iš kur gauni jo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 12 09, 14:23)
Man šis vanduo sumažina slinkimą ypatingai greitai ir pastebimai  drinks_cheers.gif
O koks jo kvapas? Tinka visų spalvų plaukams, nedažo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Figūringa @ 2011 12 11, 02:20)
Iš kur gauni jo? mirksiukas.gif

Pagal idėją turėtų būti ūkinių prekių parduotuvėse ir degalinėse. O man jo davė kolegė, tai, kadangi tereikia vos poros lašų vienam kartui, vis dar sėkmingai naudoju krienų stiklainiuko kiekį.
Atsakyti
na man nuo plauku slinkimo labai padejo Pantogar vitaminai thumbup.gif tikrai slinkt apstojo plaukai mirksiukas.gif naudoju jau 4menesiai ax.gif bei rozmarinu eterinis aliejus,kuri tiesiog pora lasu i sampuna ilasindavau ir truputi daugiau nei iprastai plaunant galva, pamasazuodavau thumbup.gif
dabar is iherbo uzsisakiau Biotin papildo, ir pabaigus Pantogara gersiu biotina, jis daug pigesnis ir kiek atsiliepimu girdejau-visu labai giriamas, tikiuosi dabar kad plaukai sustipres, nes slinkt nustojo, bet labai ju mazai liko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 12 09, 15:23)
Man šis vanduo sumažina slinkimą ypatingai greitai ir pastebimai  drinks_cheers.gif

o kur jo galima isigyti? Nes kazkada seniai (kai dar nebuvo aktualu) jau girdejau apie tokias to skyscio savybes..dar sovietu laikais..
Atsakyti
man jau antra karta padejo kauke is molekulines kosmetikos, vadinasi Mirra, padeda po pirmo naudojimo. kainuoja apie 50lt, nedidelis buteliukas, bet ji ipusejus plaukai nustojo visiskai slinkti.

man atrodo jie turi savo puslapi mirra.lt
Atsakyti
QUOTE(Ella75 @ 2011 12 13, 01:47)
o kur jo galima isigyti? Nes kazkada seniai (kai dar nebuvo aktualu) jau girdejau apie tokias to skyscio savybes..dar sovietu laikais..

Bet kurioje vaistinėje smile.gif
Atsakyti
Jeigu plaukai slenka ilga laika,patarciau issitirt skydliaukes hormonus,dauguma net neitaria,kad turi sutrikimu,o svogunais nelabai as tikiu,tepiau ilga laika,nulis rezultatu,ir man kirpeja pasake,kad plaukas yra tusciaviduris,ir jis sugeria visus kvapus,o kvapas dingsta jam ataugant,t.y pakirpinejant,tikrai ne dvi savaites.As jau ta kvapa istverciau,kad tik plaukai neslinktu,bet man nepadejo unsure.gif Dabar menesi jau geriu pantogar,dar aisku per anksti laukti rezultatu ax.gif
Atsakyti
Dar pamirsau parasyti,kad naudoju nerafinuota,salto spaudimo semenu alieju,ryte ir vakare po didiji sauksta,raso,kad gerai plaukams.Semenu aliejuje yra dvigubai daugiau naudingu medziagu,negu zuvu taukuose. ax.gif Ir kaina normali ir ne kokios tabletes,o naturalus produktas smile.gif
Atsakyti