Sveikos. Turiu atliekamą dėžutę PANTOGAR 90 kapsulių, galėčiau parduoti už 89lt. Galioja iki 2014m rugpjūčio. Jei kuriai reiktų, brūkštelkit į až.
Esu Vilniuje.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 16, 16:18)
kitiem nieko baisaus ir prakaitu smirdėti, ir vaikšto patenkinti, bet tai nereiškia, kad kitų tas nevimdo. Taip, čia kiekvieno asmeninis reikalas.
Ne visi tokių jautrių nervų, kad nuo svogūno kvapo apsivemtų
Gal kuri yra bandziusi sias priemones man vis norisi isbandyti tik aisku kainyte kadziojasi, mano plaukai labai neauga teisingiai letai auga, ir plonas pats plaukas galvoju ir man reiks uzsisakyti biotina, nes as dabar geriu vitaminius tricologic for woman 5 pakuote kainyte ju didele bet efkto jokio , net nesuprantu kodel. pries tai esu bandziusi ir is amway niekas nepadejo, teks isbandyti biotina, ir dar ta seruma kur reikia itrinti i galvos oda butent kuris skatina augima ir mazina plauku slinkima, ju yra ivairiu stiprumu. kai isbandysiu parasysiu. http://www.labosuiss...a_Base_int.aspx
As siuo metu naudoju REPEINOJE plauku alieju, taip pat geriu zuvu taukus ir vitaminu kompleksa. Plaukai slenka maziau todel dbr nezinau kas padejo.:-)
Jau vel vaistinese pasirod CEMERYCIU VANDUO buvo dinges prekyboje, bet vel pasirode
man jis padeda nuo slinkimo butent, nors anotacijoje raso nuo plauku parazitu
Merginos, o kaip jus naudojat ta čemeryčiu vandeni ir kiek kartu per savaite
QUOTE((almonce) @ 2011 12 06, 10:19)
kiek nori tiek naudoji nekenkia jis gi. Parėjai iš darbo - išsitrink galvą. Paskui už kokios valandos gali išsiplaut.
Merginos, o kosmetinis žibalas jums nesausina plaukų? Jau antra savaitė naudoju žibalą (2 kartus į savaitę po 20 minučių palaikau žibalu išteptas šaknis ir išplaunu), kad slinkimas sumažėjo tai faktas, bet pats plaukas tapo kažkoks sausesnis. Nors jokių kitų priemonių nekeičiau, nei šampūno, nei balzamo nei kaukių, nei aliejuko. Negi nuo žibalo čia taip? Bet kad aš tik šaknis tepu.. Jaučiu teks ieškot kitos išeities nuo slinkimo Kaip jums, pasidalinkit kuri patirtimi?
QUOTE(Zivivi @ 2011 12 09, 12:44)
Merginos, o kosmetinis žibalas jums nesausina plaukų? Jau antra savaitė naudoju žibalą (2 kartus į savaitę po 20 minučių palaikau žibalu išteptas šaknis ir išplaunu), kad slinkimas sumažėjo tai faktas, bet pats plaukas tapo kažkoks sausesnis. Nors jokių kitų priemonių nekeičiau, nei šampūno, nei balzamo nei kaukių, nei aliejuko. Negi nuo žibalo čia taip? Bet kad aš tik šaknis tepu.. Jaučiu teks ieškot kitos išeities nuo slinkimo Kaip jums, pasidalinkit kuri patirtimi?
o tas zibalas negalejo nudegint galvos odos palaikiau vos ne puse valandos uzsikuitusi namu ruosoje ir db ties kaklu plaukuose ant odos daug spuogeliu tokiu kietu ir neisnyksta jau 2sav nenaudoju daugiau to zibalo
QUOTE((almonce) @ 2011 12 06, 12:19)
Kartą i savaitę, kartais i dvi, įtrinti plaukų šaknis, o palikti galima kiek tik norisi, jis neriebalina plaukų
QUOTE(beatka1983 @ 2011 12 05, 14:56)
Jau vel vaistinese pasirod CEMERYCIU VANDUO buvo dinges prekyboje, bet vel pasirode
Ta priemonė man pati pačiausia .
QUOTE(Zivivi @ 2011 12 09, 11:44)
Esu išbandžiusi ir kosmetinį žibalą. Bet aš nuplaudavau ir praskalaudavau vandenuku į kurį įlašindavau truputuką išspaustų citrinų sulčių .