Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Sena tema : http://www.supermama...howtopic=690313

Labai sudomino tas spirulinas ,kolagenas biggrin.gif kuom jis geras plaukams ?

Ievvva , Jus namie turit Darsonvalio aparatą ? kur įsigijot, kokia kaina ?? 4u.gif Nes man siūlė Kauno g. daryt procedūras su juo..
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 10, 14:20)

Ievvva , Jus namie turit Darsonvalio aparatą ? kur įsigijot, kokia kaina ??  4u.gif  Nes man siūlė Kauno g. daryt procedūras su juo..

Taip, turiu ir turbut cia mano geriausias pirkinys siais metais biggrin.gif wub.gif naudoju pagrinde veidui, labai gerai spuogus-'ragus' naikina
Pardave viena pazistama, tai mokejau gal 4 kartus pigiau, nei iprasta ju kaina, maciau internete mazdaug 200-300 lt kainuoja, bet kai zinau KOKIO gerumo tai daiktas tai tikrai negaileciau ir daugiau pinigeliu thumbup.gif o kai neturejau kazkada kosmetoogijos centre dariausi galvos odos mazasa su juo, tai 1 seansas 20 lt, o reikia min sake 10 kartu tai suma susidaro unsure.gif
Ir dar - as nezinau, ar nuo darsonvalio, bet net antakiai ataugo vesliasni bigsmile.gif nes ir juos pacirskinu biggrin.gif
Atsakyti
As irgi Darsonvali uzsakiau, man kita savaite atves. Darysiu plauku masaza, tikiuosiu grazinti mano plauku tanki . Veliau parasysiu kaip sekasi.
Kiek skaiciau atsiliepimu rusu forumuose merginos labai patenkintos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 11 lapkričio 2011 - 17:14
na norit tikekit, norit ne..bet va sitas dalykas padeda
user posted image
pirkau tik sampuna, jau po pirmo karto tikrai maziau plauku vonioj . perpus maziau. sunku patiket nes iki siol man nei viena elvital priemone netiko .
pirkau su ta mintim ,,blogiau vistiek nebus,,
pastatruosius puse metu plaukai slinko kuokstais, po kiekvieno galvos plovimo budavo pilna vonia plauku
g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 11 11, 21:53)
na norit tikekit, norit ne..bet va sitas dalykas padeda
user posted image
pirkau tik sampuna, jau po pirmo karto tikrai maziau plauku vonioj . perpus maziau. sunku patiket nes iki siol man nei viena elvital priemone netiko .
pirkau su ta mintim ,,blogiau vistiek nebus,,
pastatruosius puse metu plaukai slinko kuokstais, po kiekvieno galvos plovimo budavo pilna vonia plauku
g.gif

as apie sita va ir klausiau nuomones,gal yra daugiau isbandziusiu?
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 11 11, 17:05)
As irgi Darsonvali uzsakiau, man kita savaite atves. Darysiu plauku masaza, tikiuosiu grazinti mano plauku tanki . Veliau parasysiu kaip sekasi.
Kiek skaiciau atsiliepimu rusu forumuose merginos labai patenkintos

kur uzsisaket?gal galima placiau apie ji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2011 11 12, 10:21)
kur uzsisaket?gal galima placiau apie ji? 4u.gif

Man atves dabar Baltarusijos gamybos. O Veliua dra noresiu isbandyti Ukrainos gamybos _Korona
Atsakyti
gal galite pasakyti iš kur užsisakote Darsonvalio aparatą, ir kokia jo kaina? Mačiau skelbiu.lt kaina apie 400 lt ir jis iš Vokietijos berods unsure.gif kiek kainuoja iš Baltarusijos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2011 11 12, 12:38)
gal galite pasakyti iš kur užsisakote Darsonvalio aparatą, ir kokia jo kaina? Mačiau skelbiu.lt kaina apie 400 lt ir jis iš Vokietijos berods unsure.gif  kiek kainuoja iš Baltarusijos? ax.gif

Maciau nemazai skelbinu iv portaluose merginos savo pardavinejo, tai patogiau butu, manau, nei siustis 4u.gif
Atsakyti
Na, pasakykite man tundrai kas tai per aparatas, ir kaip ji naudoti? doh.gif blush2.gif Kur galima ji nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(IZABELĖ.. @ 2011 11 13, 00:41)
Na, pasakykite man tundrai kas tai per aparatas, ir kaip ji naudoti? doh.gif  blush2.gif  Kur galima ji nusipirkti?

pirkau sita http://www.proco.lt/...&id=9&detal=639
naudoju plaukams, kai prisiruosiu, nuo slinkimo ir kai koks spuogelis iskyla, 'tai pabirbinu ir dingsta spuogai:)
Atsakyti
Nuo plauku slinkimo is patirties rekomenduoju naudoti biciu ziedadulkes. Ju pirkti galima turguje, kur medaus produktai,kainuoja iki 10 lt. O darau as taip: i bokala (galima didesni puoduka naudoti) idedu arbat. sauksteli ziedadulkiu, uzpilu verdanciu vandeniu, uzdengiu ir palaukau kol praves. Issiplovusi galva sampunu uzpilu paruosta tirpala ir masazuoju, truputi palaikau ir nuskalauju vandeniu. Naudoju beveik kas karta ir plaukai zvilga, labai sustiprejo 4u.gif Rekomenduoju!
Atsakyti