Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

Sveikos mergaites,
taip uzsimaniau levandu, net spirgu biggrin.gif
Ieskosiu seklu parduotuvese, bet gal kas gali parekomenduoti kur pirkote Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 02 15, 15:27)
Sveikos mergaites,
taip uzsimaniau levandu, net spirgu biggrin.gif
Ieskosiu seklu parduotuvese, bet gal kas gali parekomenduoti kur pirkote Kaune?

Vat aš ir nematau niekur g.gif

Ačiū, Para 4u.gif Aš daug puslapių perskaičiau, akys išvarvėjo ir susipainiojo viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2013 02 15, 17:57)
Vat aš ir nematau niekur  g.gif

Ačiū, Para  4u.gif Aš daug puslapių perskaičiau, akys išvarvėjo ir susipainiojo viskas  doh.gif

Na ir man taip būna lotuliukas.gif Liurdos labai geri pamokymai ir apie atstumus ten jos yra. Lygtai su foto
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2013 02 15, 15:57)
Vat aš ir nematau niekur  g.gif

Ačiū, Para  4u.gif Aš daug puslapių perskaičiau, akys išvarvėjo ir susipainiojo viskas  doh.gif

as ana savaite pirkau Draugystes g. senukuose. buvo tu paprastu levandu seklu. siaip visur ju buna ieskokit prie prieskoniniu seklu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš savo dideliame kaime ieškojau kitokios spalvos levandų doh.gif , niekas neturi kitos spalvos, tik tos "tradicinės" spalvos. Sakė pardavėja ŽS, kad pernai buvo atvežę baltų levandų sodinukų. Šiemet lauksiu atvežant, reikės įsigyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 vasario 2013 - 17:27
QUOTE(Para @ 2013 02 15, 17:25)
Aš savo dideliame kaime ieškojau kitokios spalvos levandų  doh.gif , niekas neturi kitos spalvos, tik tos "tradicinės" spalvos. Sakė pardavėja ŽS, kad pernai buvo atvežę baltų levandų sodinukų. Šiemet lauksiu atvežant, reikės įsigyti.

Vazonėliuose ir kitokios spalvos būna: daugiametes.lt, vyšniauskų gėlės ir dar kažkur mačiau. Lotynišką pavadinimą reikia į paiešką įrašyt ir dar daugiau atsiras. Be to kovo pabaigoj ar balandžio pradžioj turėtų būti mugėj ( vadinamoje Žemkėje) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 15, 22:30)
Vazonėliuose ir kitokios spalvos būna: daugiametes.lt, vyšniauskų gėlės ir dar kažkur mačiau. Lotynišką pavadinimą reikia į paiešką įrašyt ir dar daugiau atsiras. Be to kovo pabaigoj ar balandžio pradžioj turėtų būti mugėj ( vadinamoje Žemkėje)  mirksiukas.gif

Taip reikės ir padaryti, nes sėklų tai nerasiu, o jei randu, tai nelabai galima suprasti, kas per vienos. Visur vienas ir tas pats pavadinimas. Kol per visą miestą išmaišau iškodama levandų sėklų, daugiau kuro išdeginu, negu gatavą augalą nusipirčiau

Man žemkė netinka schmoll.gif mirksiukas.gif tolokai mirksiukas.gif , koks 100 km mažiausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 vasario 2013 - 20:41
QUOTE(Para @ 2013 02 15, 21:38)
Taip reikės ir padaryti, nes sėklų tai nerasiu, o jei randu, tai nelabai galima suprasti, kas per vienos. Visur vienas ir tas pats pavadinimas. Kol per visą miestą išmaišau iškodama levandų sėklų, daugiau kuro išdeginu, negu gatavą augalą nusipirčiau

Man žemkė netinka  schmoll.gif  mirksiukas.gif tolokai  mirksiukas.gif , koks 100 km mažiausiai lotuliukas.gif

Kazkaip skaiciau, kad su seklom labai zaist reikia... Saldyt 2 men., bet paskui vis vien sunkiai dygsta. Nesaldytos isvis nenori dygt. Bet. Pasiryzau eksperimentui ir pries kelias dienas seklas imeciau i saldytuva. O va pati krumeli sakelem daugint labai lengva. As uzpernai nugeneta sukisau i vazonelius ir laisciau. Isleido saknis, pasodinau. Puikia auga. Tad sakyciau geriausia nusipirkt viena krumeli ir karpyt - daugint ax.gif
Atsakyti
user posted image

Nauja levandų tema ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 vasario 2013 - 21:46
Na, nuotraukos su levandom internetinės - nerealios, jau tos spalvos spalvelės , visoms galvas susuka doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti