Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

QUOTE(Mopsyte @ 2013 02 07, 21:47)
Dekui, taip ir bandysiu daryti. Pirmas bandymas man siais metais: su levandomis, prieskoniais ir siltanmiuku bus.... doh.gif

Tai sėkmės tau 4u.gif man kai pirmi metai buvo savarankiškos daržininkystės, sodininkystės ir gėlininkystės, tai ne vieną knygelę ir beveik visus forumus perskaičiau hihihi.gif mirksiukas.gif book.gif
dar ir dabar nesėkmių pasitaiko, bet jei vienas augalėlis nedera kaip norėtum, tai kitas pradžiugina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 02 07, 21:00)
Tai sėkmės tau 4u.gif  man kai pirmi metai buvo savarankiškos daržininkystės, sodininkystės ir gėlininkystės, tai ne vieną knygelę ir beveik visus forumus perskaičiau  hihihi.gif  mirksiukas.gif  book.gif
dar ir dabar nesėkmių pasitaiko, bet jei vienas augalėlis nedera kaip norėtum, tai kitas pradžiugina mirksiukas.gif

Aciu aciu. Darziukas man nera naujiena, bet kai isvaziavau is tevu, tai jau beveik 16 metu zemes nemaciusi lotuliukas.gif , tai vel viska nuo 0 pradedu... smile.gif. Manau visaks bus gerai, skaitau, bandau, atsirenku....kazkas bus, tikrai bus...
Atsakyti

Panašiai ir aš po tokios pertraukos grįžau lotuliukas.gif prie žemės bigsmile.gif drinks_cheers.gif
kuo senyn tuo arčiau žemės traukia tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 vasario 2013 - 22:07
sveikos, pasisejau ir as levandu vakar - ziuresim kaip siemet seksis.... pernai neblogai pasiseke, 4 uzsiauginti, paziuresim tik kaip ziemojo...sad.gif
Atsakyti
Sveikos, levandu myletojos thumbup.gif
pernai pavasari, gal kovo ar balandzio men pasejau,sunkiai kazkaip dygo, augo; po kiek laikoo ispikiavau, dar ugtelejo-persodinau i alpinariuma, ten jos dar siek tiek paaugo. Rudeniui pernesiau jas ziemoti i vidu, persodinusi i vazonelius, nemazai ju gavosi,gal 15vnt? talpinau i indus kokius turejau -ir ka? labai dziaugtis kuo neturiu, bet visos isgyveno ir laukiam pavasario, kol vel jas perkelsiu i alpinariuma. Jos tokios menkokos, yra kelios su gausiau lapijos, toks kaip krumukas.Beje, laikiau jas garaze, netoli lango,ten pakankamai vesu, sviesos nedaug, mazai liejau, gal koki karta? db jas pernesusi i vidu, tai jos eme stiebtis, aiskus sviesos trukumas. Apznaibiau jas, galvoju istremsiu jas vel i garaza, ten vesiau.
Atsakyti
O kodėl nepalikai jų žiemoti, ar čia kažkokia lepi levandų rūšis? Jei tos paprastos, tai peržiemoja be vargo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 08 vasario 2013 - 22:09
Merginos o gal zinote kur galima issigyti dziovintu levandu ?? labai reiketu artejancioms vestuvems ... 4u.gif
Atsakyti
čia bandykite
http://www.lavender-village.com/
Atsakyti
QUOTE(wit@ @ 2013 02 08, 22:47)
Merginos o gal zinote kur galima issigyti dziovintu levandu ?? labai reiketu  artejancioms vestuvems ... 4u.gif

Skonis ir kvapas krautuvėlė dar turėdavo, gal ir šiuo metu būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš blush2.gif savų net nenukarpiau kai nužydėjo,viskas taip ir liko blush2.gif tai labai jau nerimauju ar jos išgyvens ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 02 08, 23:09)
O kodėl nepalikai jų žiemoti, ar čia kažkokia lepi levandų rūšis? Jei tos paprastos, tai peržiemoja be vargo  ax.gif

paprastos, kazkaip pabijojau, kad neisziemos, nes kazkur skaiciau, jog Lietuvoje jas ziemoti reik inesti. Bet siemet jas tikrai paliksiu ziemoti, tiesiog apdengsiu ax.gif
Atsakyti
Esu idėjusi sėklasį šaldytuva, kad stratifikuotųsi, tai vieną išėmiau ir pasėjau pabandymui ir ta viena po kelių dienų jau išdygo doh.gif . nežinau, ką su kitomis daryti, ar dar laikyti šaldytuve, sėti bijau, kad nebūtų per anksti. Ką žinovės patartų? 4u.gif
Atsakyti