o manuju levandu daigeliai vos pora centimetru ugio, ar ir juos pikiuoti i lauka ziemai
QUOTE(matuke @ 2012 08 27, 15:44)
o manuju levandu daigeliai vos pora centimetru ugio, ar ir juos pikiuoti i lauka ziemai
aš buvau palikus dėžutėje kur sėjau žiemą lauke irgi labai mažiukus, nes nespėjo paaugt tais metais - nieko nenutiko, kitais metais pradėjo augt ir išsodinau. bet dabar tai išsodinčiau ir mažus daigiukus, dar iki žiemos prigytų. mano paprastos levandos
QUOTE(zuikis5 @ 2012 08 27, 14:53)
aš buvau palikus dėžutėje kur sėjau žiemą lauke irgi labai mažiukus, nes nespėjo paaugt tais metais - nieko nenutiko, kitais metais pradėjo augt ir išsodinau. bet dabar tai išsodinčiau ir mažus daigiukus, dar iki žiemos prigytų. mano paprastos levandos
aciu
tada bandysiu siltnamyje ispikiuoti, gal nesupyks
QUOTE(matuke @ 2012 08 27, 16:09)
šiltnamy tai nepamirškit jų palaistyt, be to gal tada ir užmesčiau kokią agroplėvelę nes lauke tai ir palaistyti jie būna, ir sniegu užkloti šiltai miega...
QUOTE(zuikis5 @ 2012 08 27, 16:37)
šiltnamy tai nepamirškit jų palaistyt, be to gal tada ir užmesčiau kokią agroplėvelę nes lauke tai ir palaistyti jie būna, ir sniegu užkloti šiltai miega...
dregmes ten tikrai uztenka, juk auga daug darzoviu, o ziema tai gal uzmesiu tada sniego keleta kastuvu
QUOTE(matuke @ 2012 08 27, 17:19)
dregmes ten tikrai uztenka, juk auga daug darzoviu, o ziema tai gal uzmesiu tada sniego keleta kastuvu
būna toks tarpas, kai jau ir daržovės jokios neauga šiltnamiuose ir dar sniego nėra, tai vat tuomet ir reikia vis patikrint, ar netrūksta drėgmės Pernai taip saviškius levandų daigelius ir sudžiovinau, reikėjo dažniau palaistyt nei kas savaitę nuvažiavus. Jei tasai šiltnamis toliau namų, tai geriau jau lauke sėt.
aciu uz patarimus merginos
QUOTE(Gražina30 @ 2012 08 15, 21:48)
Man turbūt į Liurda reikia kreiptis, nes matau, kad ji jau turi patirties augindama levandas. Mano krūmas trejų metų ir tikrai jau labai didelis, gražus, norėčiau kažkaip jį pasmulkinti, bet nežinau ar galima draskyti patį krūmą
Galima, as is atlauztos sakeles krumeli jau auginu.
Manosios jau iskeliavo i lauka , na tikiuosi pavasario visos sulauks ir vasara pakvips bei dziugins savo ziedais
Sveikos levandų puoselėtojos. Šiais metais ir aš pradėjau auginti levandas, bet patirties mažoka... Patarkit, kada reikia apkirpti levandas, kad augtų gražus krūmas?
Maniškės pirktos trimetės
Maniškės pirktos trimetės
Labas.
Levandas dauginti atlaužtomis šakelėmis ar prilenkiant jas
Levandas dauginti atlaužtomis šakelėmis ar prilenkiant jas
aš skaičiau kad reikia prilenkti prie žemės