Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

QUOTE(egluti @ 2012 06 20, 18:51)
pas mane tie krūmeliai kaip ir po vieną, nėr ko skaidyti  g.gif  panašu prigijo manosios, tik balandžiai pastoviai jų vazone tupinėja doh.gif  vargas man su jais

Ziurekit kad taip nenutiktu, kaip pas mane balkone kadaise https://picasaweb.go...669665443303922 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 06 25, 23:46)
Ziurekit kad taip nenutiktu, kaip pas mane balkone kadaise https://picasaweb.go...669665443303922  lotuliukas.gif

pas mus panašiai buvo nutikę, tik kad ne vazone bent jau lizdą susuko doh.gif du tokius vaikus radom ir niekaip neatsikratom jais, niekas nepadeda doh.gif

LiBo aš šiek tiek irgi paskambyčiau viršūnėles g.gif labai gražios tavosios tamsiosios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 06 25, 17:42)
Levandos, kurias negailėdama gnaibiau, užaugo vešliausios ir gražiausios.

ačiū už padrąsinimą, jei pirmoji nuskabytoji nenumirs, tai ir kitas tris jos seses skabysiu biggrin.gif

QUOTE(kristinkag @ 2012 06 26, 00:46)
Ziurekit kad taip nenutiktu, kaip pas mane balkone kadaise https://picasaweb.go...669665443303922  lotuliukas.gif

Oho. Kol užrašo nepastebėjau, maniau, jog žuvėdriukas. doh.gif
Atsakyti
Sveikos man tai geriausiai auga įšaknydintos, pradžiai auga ilgai ir lėtai, vėliau gan gerai, reikia genėti, kad tankesnė, tik vat nežinau, kaip patamsinti žiedynų spalvą, maniškiai kaip šviesiai violetiniai, o norisi tų tamsių..dėl persodinimų-skaičiau kad labai nemėgsta, ypač tie senesni krūmai.
Atsakyti
o ką jūs turite omenyje įšaknydintos? taip suprantu ne iš sėklų pasodintos? o kaip tą padaryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 06 26, 16:09)
o ką jūs turite omenyje įšaknydintos? taip suprantu ne iš sėklų pasodintos? o kaip tą padaryti?  smile.gif

spėju, kad čia turėjo omenyje atlaužtos šakelės pasodinimą (gal prieš tai palaikius vandenyje kol išleis šaknis). Aš kai netyčia nulaužiu kokią šakelę, įsmeigiu ją į žemę - kartais prigyja, kartais ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Panasiai,anksti pavasari vis tiek stipriai genimos,tad lieka daug sakeliu kurias patrumpinu ir kisu i daigyna po priedanga,vasara jau buna turi sakneles,galima sodinti i nuolatine vieta arbakita pavasari,kai jau grazus kereliai,tik nuolat trumpinti,kad eitu platyn,o ne ilgyn.
TAi kaip su ta dirva-rugstinti ar atvirksciai-kad isgaut kiek tamsesne spalva?
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 06 26, 10:55)
Sveikos man tai geriausiai auga įšaknydintos, pradžiai auga ilgai ir lėtai, vėliau gan gerai, reikia genėti, kad tankesnė, tik vat nežinau, kaip patamsinti žiedynų spalvą, maniškiai kaip šviesiai violetiniai, o norisi tų tamsių..dėl persodinimų-skaičiau kad labai nemėgsta, ypač tie senesni krūmai.

tai, kad senesnius krūmus visada persodinu su dideliu gniužulu žemių. Kaip tik neseniai du levandų krūmus teko perkelti, neužpyko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 26, 18:40)
tai, kad senesnius krūmus visada persodinu su dideliu gniužulu žemių. Kaip tik neseniai du levandų krūmus teko perkelti, neužpyko wink.gif

Labas vakaras, patarkite kur Siauliuose isigyti jau zydinciu levandu? Galbut kas is SM forumieciu parduodate? unsure.gif Man reikia keliom puokstelem zieduku.
Labai labai lauksiu ziniu jei kas galetumete pagelbeti. blush2.gif smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elar @ 2012 05 30, 13:20)
paimciau jei dar turit, parasiau i az  4u.gif

sveiki, galbut dar turite levandu? unsure.gif Paimtume jei dar niekas nepaeme? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 26, 17:40)

Turiu šiuo metu vieną bet tokį dičkį -jau senukas,(virš 10m) išbujojo, šiemet gal daugiau apšalęs buvo, platus , galvojau kad šaknys eina gilyn ir sunkiai pakeltų persodinimą, todėl nerizikuoju, nors labai norėtųsi jį perkelti metru arčiau.
Smagu, kad prigijo pas Gaudvilę.
o Dėl tamsumo žiedų-šiemet nustebino patamsėjo, matyt trąšos patiko, kuriomis rožes tręšiau. Kažkodėl maniau, kad levandų tręšti nė nereikia.
Atsakyti
o kokiom tršąom tręšėte rožes? ir aš orėčiau kad mano levandos patamsėtų smile.gif
Atsakyti
mano levandos kol kas tik tokios, labai prastai auga ... gal kad netrestos g.gif

user posted image
Atsakyti