O kokios gražutės. Greit sakyk kada pikiavai, ar skabei ir visa kita
maniškės kažko nepatenkintos skabymu ir persodinimu. Tai sėdi, medituoja, kitos ir pasimyriot spėjo.
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 05 17, 11:08)
Gizmo, kokie gražūs daigai Kokio dydžio išpikiavote po 1? Manosios iš kelių pakartotinų atsėjimų šiaip ne taip sudygo (keli daigai iš viso pakelio), bet auga taip lėtai, kad bijau net lysti prie jų, kad nenumarinčiau.
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 05 17, 11:41)
kokie gražūs
QUOTE(zujka @ 2012 05 17, 11:42)
O kokios gražutės. Greit sakyk kada pikiavai, ar skabei ir visa kita
maniškės kažko nepatenkintos skabymu ir persodinimu. Tai sėdi, medituoja, kitos ir pasimyriot spėjo.
Aciu Pikiavau labai greitai, na gal jau kai turejo po pirma pora tikruju lapuku, kai kurios kokius keturis, nes jos man pradejo labai stybti i virsu ir kai kuriu net koteliai neatlaike ir nuluzinejo. Indas kuriame jos buvo susodintos per gilus buvo ir matyt joms truko sviesos. Tai pikiuodama net giliau turejau jas sukisti, sodinau i zemes maisytas su zvyru beveik lygiom dalim. O po kiek laiko as jas gerokai (tikra ta zodzio prasme gerokai) nuskabiau ir tada jos i krumelius formuotis pradejo Auga jos letai ir pas mane, tik dabar po skabymo jos man sparciau pradejo augti. O gal dar del to, jog grazios, sauletos dienos metu isnesu jas i lauka ir tik vakare parsinesu, gal grynas oras patiko
Beje indo kuriame sejau levandas po pikiavimo neismeciau o uzdejau maisiuka ir toliau laikiau, tai dar ir dabar vis islenda po kokia viena kita uzsimiegojusia
Radau, kad levandas rekomenduojama persodinti po viena, kai pasiekia 5-6 cm ugi.
QUOTE(Alezee @ 2012 05 17, 22:55)
Radau, kad levandas rekomenduojama persodinti po viena, kai pasiekia 5-6 cm ugi.
maniškės tokį ūgį gal tik po metų pasieks, jei tokiais tempais augs, kaip dabar
Papildyta:
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 05 17, 17:01)
Beje indo kuriame sejau levandas po pikiavimo neismeciau o uzdejau maisiuka ir toliau laikiau, tai dar ir dabar vis islenda po kokia viena kita uzsimiegojusia
ačiū už išsamų aprašymą, pasinaudosim patarimais
Sveikos, priminkit po kelinto lapu eile reikia nuskinti levandas. Manau jau maniskems laikas ta padaryti. Tik nebepamenu kaip.
QUOTE(DIA-40 @ 2012 05 16, 13:54)
Levandos geriausiai auga atviroje, saulėtoje ir šiltoje vietoje. Jei norite, kad žeidai būtų ryškūs ir aromatingi, būtina ir užuovėja. Šis augalas mėgsta lengvą ir vandeniui pralaidžią dirvą. Neauginkite levandų molingoje, nuolat drėgnoje dirvoje, nes čia jos paprasčiausiai sunyks. Verčiau žemė bus sausa, nei perlieta . radau tokia informacija apie zeme levandoms
kazkaip labai abejoju kad žiedu aromatas priklauso nuo užuovėjos Manau nuo rusies
nusipirkau maximoj-balkoniniu levandu(kazkodel taip pavadintos)toks nemazas pundelis...
sakykit jas galima auginti vazonelyje???
ar reikia jas ispikuoti po viena???
esu visiskai zalia ju auginime....ryt ryte sesiu skaityt visa tema....
sakykit jas galima auginti vazonelyje???
ar reikia jas ispikuoti po viena???
esu visiskai zalia ju auginime....ryt ryte sesiu skaityt visa tema....
QUOTE(jalka @ 2012 05 23, 23:30)
nusipirkau maximoj-balkoniniu levandu(kazkodel taip pavadintos)toks nemazas pundelis...
o kiek kainavo jei ne paslaptis. Mūsų max-ej nėra.
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 05 24, 16:49)
o kiek kainavo jei ne paslaptis. Mūsų max-ej nėra.
va ka tik is maxe grixzau - 30proc akcija lauko gelems, levanda maciau 16lt kainuoja...
QUOTE(užsklanda @ 2012 05 24, 17:54)
va ka tik is maxe grixzau - 30proc akcija lauko gelems, levanda maciau 16lt kainuoja...
Tik kazin ar jos bus kvepiancios?
Drauge pernai maximoj pirko tai buvo visiskai bekvapes net prie pat prikisus nosi nieko nesijaute
O as taip noreciau kvepianciuju
QUOTE(užsklanda @ 2012 05 24, 17:54)
o tai čia jau su akcija tokia kaina?