Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

As jas sodinau po 1, tokias vat mazulytes kaip DIA-40, bet jos per 2 metus i didelius grazius kupstus isaugo. Nemanau, kad reikia po kelias sodinti, juk uzaugs smile.gif
Atsakyti
dabar dar jos mazos yra palyginus, negalejau skirstyti pakolkas, nes daug dar mazu pridyge buvo. bet vazonike buvo pilna saknu ir jau pro apacia lindo saknys. gal kaip kupstas suaugs, tada iskasiu ir isskirstysiu. smile.gif
Atsakyti
mano irgi panasaus dydzio - sprindzio dydzio turiu tik 7 , tai sodinsiu po viena prie businmos pavesines. Bet iskilo klausimelis toks man- ta pavesine dar tik statoma, tai negaliu sodinti kol kas- mat didele tikimybe kad istryps, tai ar galiu kur kitoj vietoj jas pasodinti, o po to perkelti???ar geriau namie paauginti?( bet tai gali buti dar du menesius...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 16 gegužės 2012 - 08:11
QUOTE(madmuazele @ 2012 05 16, 08:03)
As jas sodinau po 1, tokias vat mazulytes kaip DIA-40, bet jos per 2 metus i didelius grazius kupstus isaugo. Nemanau, kad reikia po kelias sodinti, juk uzaugs smile.gif

QUOTE(DIA-40 @ 2012 05 16, 09:04)
dabar dar jos mazos yra palyginus, negalejau skirstyti pakolkas, nes daug dar mazu pridyge buvo. bet vazonike buvo pilna saknu ir jau pro apacia lindo saknys. gal kaip kupstas suaugs, tada iskasiu ir isskirstysiu. smile.gif

Aciu, supratau. 4u.gif O kazin kokia zeme jos labiau megsta? Pas mus smelynai...
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 05 16, 09:09)
mano irgi panasaus dydzio  - sprindzio dydzio  turiu tik 7 , tai  sodinsiu po viena prie businmos pavesines. Bet iskilo klausimelis toks man-  ta pavesine dar tik statoma, tai negaliu  sodinti kol kas- mat didele tikimybe kad istryps, tai ar galiu kur kitoj vietoj jas pasodinti, o po to perkelti???ar geriau namie  paauginti?( bet tai gali buti dar du menesius...)

ziurint kiek laiko ta pavesine bius statoma. jei savaitele kita- tai tegu vazone patupi, bet jei pavesine bus ''kazkada"'- tai sodnciau i grunta. pernai man buvo panasiai. negalejau is karto sodinti i nuolatine vieta, tai susodinau tiesiog darze i lisve. sustiprejo, isisaknijo- rudeni perkeliau i numatyta vieta. nei vienas neisalo- bujoja. manau as kisciau geriau i grunta, negu vazone kankinciau- daugiau tupinejimo...laistyt, kad neperdziutu, dabot, kad anksta nebutu...et...
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 05 16, 09:08)
O kazin kokia zeme jos labiau megsta? Pas mus smelynai...

Gal atsakys labiau ismanancios blush2.gif Pas mane kol kas auga netoli pusu, molis, o gal priemolis labiau g.gif Bet bujoja, pernai jau zydejo wub.gif wub.gif Man jos nerealios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 05 16, 10:33)
ziurint kiek laiko ta pavesine bius statoma.  jei savaitele kita- tai tegu vazone patupi, bet jei pavesine bus ''kazkada"'- tai sodnciau i grunta. pernai  man buvo panasiai. negalejau is karto sodinti i nuolatine vieta, tai susodinau tiesiog darze i lisve. sustiprejo, isisaknijo- rudeni perkeliau i numatyta vieta. nei vienas neisalo- bujoja. manau as kisciau geriau i grunta, negu vazone kankinciau- daugiau tupinejimo...laistyt, kad neperdziutu, dabot, kad anksta nebutu...et...

nu tai va ir as mastau mastau - jauciu teks perkelt i lysve kur, lai auga, o rudeniop tada jau i nuolatine vieta... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip grazu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Levandos geriausiai auga atviroje, saulėtoje ir šiltoje vietoje. Jei norite, kad žeidai būtų ryškūs ir aromatingi, būtina ir užuovėja. Šis augalas mėgsta lengvą ir vandeniui pralaidžią dirvą. Neauginkite levandų molingoje, nuolat drėgnoje dirvoje, nes čia jos paprasčiausiai sunyks. Verčiau žemė bus sausa, nei perlieta . radau tokia informacija apie zeme levandoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DIA-40: 16 gegužės 2012 - 12:58
Cia mano mazyles wub.gif
user posted image
Atsakyti
Gizmo, kokie gražūs daigai wub.gif Kokio dydžio išpikiavote po 1? Manosios iš kelių pakartotinų atsėjimų šiaip ne taip sudygo (keli daigai iš viso pakelio), bet auga taip lėtai, kad bijau net lysti prie jų, kad nenumarinčiau.
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 05 16, 16:46)
Cia mano mazyles  wub.gif

bigsmile.gif wub.gif kokie gražūs ax.gif
Atsakyti