Pas mane irgi tik 3,tai juokiuosi,kad vienas man,kitas draugei,o kitas dar kitai Nes per laida "Buk mano meile",pasake,kad levandos kelia vyrams nora
[/quote]
Antradienį išpikiuotos, apskabytos. Žiūrėsim kaip jos toliau elgsis. Tikrai pasidalinsiu, jei tik neužsiožiuos. O tai gaila vyro... vistik 60 levandų
QUOTE(zujka @ 2012 05 04, 13:42)
Antradienį išpikiuotos, apskabytos. Žiūrėsim kaip jos toliau elgsis. Tikrai pasidalinsiu, jei tik neužsiožiuos. O tai gaila vyro... vistik 60 levandų
parodykit mums tą stebuklą karts nuo karto, kad žinotumėm kaip turi atrodyt
QUOTE(JuzTea @ 2012 05 01, 23:17)
Sveikos šiemet užsimaniau lavandų ir pasisėjau, dabar paskaičiau apie sėjimą ir spėkit, nei aš šaldžiau, nei nieko, tiesiog susėjau ir vsio, tai nedygsta ot, gal kas parduoda lavandų daigelius, arba žinot kur internetu būna pirkti?
Sveikos, va čia nebrangios ir net kelių spalvų levandos http://www.daugiametes.lt/ , o aš iš draugės parsinešiau du suaugusius augalus ir pasisodinau prie rožių Tai mano 30 daigelių kaip bluselės atrodo, kada tokių sulauksiu gal per pora metų.
Mano levandos iš 90 , rodos, ar 100 , nebepamenu, išdygo 5 . Pirmą kartą per kokius 3 metus. Tai jau pasiekimas
Dabar esam tokios gražuolės
Dabar esam tokios gražuolės
QUOTE(Teracota @ 2012 05 01, 09:39)
Labas rytas,
dalinuosi savo antramečių levandų žiedais
Nuotraukos darytos pernai liepos pabaigoje. Nelabai kokybiškos
dalinuosi savo antramečių levandų žiedais
Nuotraukos darytos pernai liepos pabaigoje. Nelabai kokybiškos
o jau grozis levandu... As pora pakeliu susejau, bet kol kas tik pora mazyciu daigeliu matau... o jau trys geros savaites praejo...
Taip džiovinau. Paskui gėrėm arbatas ir vonioje pasidėjus esu
Papildyta:
Ačiū
Jos ilgai dygsta
QUOTE(marfa @ 2012 05 04, 11:19)
nerealus vaizdas.
O tu ziedus susidziovini?
O tu ziedus susidziovini?
Papildyta:
Ačiū
Jos ilgai dygsta
QUOTE(@Deborah@ @ 2012 05 04, 22:51)
o jau grozis levandu... As pora pakeliu susejau, bet kol kas tik pora mazyciu daigeliu matau... o jau trys geros savaites praejo...
Zujka,kaip tavo levandos? Dar nera lysnu?
Kol kas nieko neprognozuoju. nes vakar isverčiau kelis vazoniukus su džiūvėsėliais. Tad žiūrėsiu kas bus toliau.
QUOTE(zujka @ 2012 05 10, 14:34)
Kol kas nieko neprognozuoju. nes vakar isverčiau kelis vazoniukus su džiūvėsėliais. Tad žiūrėsiu kas bus toliau.
Pas mane irgi is 3ju daigu liko vienas Per kvaila galva buvau isnesus i siltnami,o ten matomai sudziuvo.
as pernai gruodzio menesi suberiau seklytes tiesiai i grunta ir zinot ka - SUDYGO
zinant kokio dydzio krumai is vienos sekliukes isauga, tai levandu po poros metu turesiu daug
zinant kokio dydzio krumai is vienos sekliukes isauga, tai levandu po poros metu turesiu daug
jei kas pamena - gyriausi kad daug isdygo levandu, tai ka jus manot - pasirodo as ten katzole matyt busiu pasejus, o ne levandas.( is lapeliu speju)
tai, vadinasi, beliko mano pirmosios setos ir tik 6 levandos.....
tai, vadinasi, beliko mano pirmosios setos ir tik 6 levandos.....
As persoinau savo levandas tai 25 krumiukus turiu mamai biski nuvesiu