Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 05 01, 09:31)
maniškės irgi nupiepusios,prieš savaitę daryta foto,dabar šiek tiek ūgtelėjo per tas
karštas dienas
user posted image

maniškių irgi toks pats vaizdelis ax.gif
Atsakyti
Užvakar išpikiavau savo daigelius, apie 30, kitas išmečiau kur smulkesnės, tai merginos nepergyvenkit, ir maniškės iš pradžių tokios mizernos buvo, bet paūgės.
Atsakyti
O kaip pavyko tiek daug vienu metu sudaiginti?

QUOTE(pavilonyte @ 2012 05 01, 15:01)
Užvakar išpikiavau savo daigelius, apie 30, kitas išmečiau kur smulkesnės, tai merginos nepergyvenkit, ir maniškės iš pradžių tokios mizernos buvo, bet paūgės.

Atsakyti
QUOTE(Teracota @ 2012 05 01, 15:47)
O kaip pavyko tiek daug vienu metu sudaiginti?

Pasinaudojau forumiečių patirtimi mirksiukas.gif Mėnesį laikiau šaldytuve, tada kelias dienas drėgnam skudurėly vėl šaldytuve, manau, kad sudygo vos ne 100 proc. Dar kartą dėkui merginoms už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi saviškes išpikiavau. Dėl įdomumo nuėjau suskaičiuoti. 60 vnt. Plantaciją galima veisti. Jei visos išgyvens, tai turėsiu tikrai lyšnų.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif šiemet užsimaniau lavandų ir pasisėjau, dabar paskaičiau apie sėjimą biggrin.gif ir spėkit, nei aš šaldžiau, nei nieko, tiesiog susėjau ir vsio, tai nedygsta doh.gif ot, gal kas parduoda lavandų daigelius, arba žinot kur internetu būna pirkti? rolleyes.gif
Atsakyti
Geras daiginimo metodas bigsmile.gif O kada padėjote į šaldytuvą? Turiu omenyje mėnesė - vasarį, kovą ...
Kitą met ir aš taip darysiu. Noriu praplėsti jų plantaciją pas save mirksiukas.gif

QUOTE(pavilonyte @ 2012 05 01, 21:28)
Pasinaudojau forumiečių patirtimi  mirksiukas.gif Mėnesį laikiau šaldytuve, tada kelias dienas drėgnam skudurėly vėl šaldytuve, manau, kad sudygo vos ne 100 proc. Dar kartą dėkui merginoms už patarimus  4u.gif

Atsakyti
O aš kaip turejau du daigus, taip ir turiu du...Is viso pokucio... smile.gif
Atsakyti
As rozines levandos turiu tik 1 daigeli is viso pokucio irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(JuzTea @ 2012 05 01, 22:17)
Sveikos 4u.gif šiemet užsimaniau lavandų ir pasisėjau, dabar paskaičiau apie sėjimą biggrin.gif ir spėkit, nei aš šaldžiau, nei nieko, tiesiog susėjau ir vsio, tai nedygsta doh.gif ot, gal kas parduoda lavandų daigelius, arba žinot kur internetu būna pirkti? rolleyes.gif

O kada sejai? Jos ilgai dygsta smile.gif Kantrybes reik su jomis mirksiukas.gif
Atsakyti
o as irgi is pradziu pasejau, o poto sugalvojau pasiskaityti kaip seti reikejo, bet mano didziai nuostabos jos sudygo, tik truputi daigeliai isstypo, nu ziuresim gal pauges ir galesiu pasidziaugti jomis ax.gif

Papildyta:
štai smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teracota @ 2012 05 01, 08:39)
Labas rytas,
dalinuosi savo antramečių levandų žiedais smile.gif
Nuotraukos darytos pernai liepos pabaigoje. Nelabai kokybiškos  ax.gif

thumbup.gif wub.gif nerealus vaizdas.
O tu ziedus susidziovini?

QUOTE(zujka @ 2012 05 01, 22:03)
Aš irgi saviškes išpikiavau. Dėl įdomumo nuėjau suskaičiuoti. 60 vnt. Plantaciją galima veisti. Jei visos išgyvens, tai turėsiu tikrai lyšnų.

thumbup.gif Ogo,tai jau jeigu liks lysnu,prasome pranesti bigsmile.gif
QUOTE(Meda-1 @ 2012 05 03, 20:31)
O aš kaip turejau du daigus, taip ir turiu du...Is viso pokucio... smile.gif

4u.gif Pas mane irgi tik 3,tai juokiuosi,kad vienas man,kitas draugei,o kitas dar kitai lotuliukas.gif Nes per laida "Buk mano meile",pasake,kad levandos kelia vyrams nora lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man iš kovo mėn. sėjimo iš viso pakelio sudygo tik 2 - bet.... 1 pavirto į petražolę doh.gif , o kitas paaugo kokius 2 cm ir numiro verysad.gif

Pasėjau vėl iš naujo balandžio pradžioje, pašaldžiau savaitę šaldytuve, išdygo kokie 5 mizerni daigeliai, kurie stovi vietoje, visai neauga... Liūdnai atrodo, turbūt negyvens... verysad.gif

Pasiduot nežadu, kitais metais vėl bandysiu, šaldysiu visą mėnesį, nes levandų labai noriu, o gatavų krūmelių nepirksiu iš principo, nes čia būtų pasidavimas biggrin.gif
Atsakyti