Sveikutes,sejau ir as levandas,pries tai laikiau saldytuve,bet niekaip nedygo,dabar matau,kad gal vienas kazkoks leisgyvis lenda ,todel norejau paklausti,gal kuri Vilniuje turite daugiau daigeliu? Pirkciau arba mainyciau,pvz. i pomidoru,papriku daigus.
QUOTE(ibd @ 2012 04 18, 20:45)
Sveikos merginos,ir as noriu labai levandu daigu,gal kuri is kauno pasiulytu pirkti,nes paciai man jas sudaigint nesisekioja....rasykit i az....
Loretos sodai prekiauja, ji atsiuncia i namus Jos jau siais metais zydes
QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 19, 17:36)
Loretos sodai prekiauja, ji atsiuncia i namus Jos jau siais metais zydes
Buvau ir as i ta puslapi uzejus,manau,kad ir kainos normalios. Tik ar siuncia mazais kiekiais?
P.S. visgi du daigeliai prasikale
Ai,dar .. drauge sake,kad yra kazkokia levandu augintoja LT,kur visas laukas tu levandu.
siandien Maximkoje dar rododendra su 30% nuolaida paemiau
QUOTE(marfa @ 2012 04 20, 11:58)
Buvau ir as i ta puslapi uzejus,manau,kad ir kainos normalios. Tik ar siuncia mazais kiekiais?
Ai,dar .. drauge sake,kad yra kazkokia levandu augintoja LT,kur visas laukas tu levandu.
Levandų kaimas
Va tas kaimas, kažkada per Stilių rodė.
QUOTE(Charlize @ 2012 04 20, 11:08)
Tas pats,nes drauge ir sake,kad pardavines sodinukus tik nuo geguzes menesio.
Aciu
QUOTE(marfa @ 2012 04 20, 11:58)
Bijau sumeluoti, bet as is Loretos sodu pirkau tik 4 levandas ir siunte man, ai, tiesa, dar be to buvau kelis augaliukus paemus, bet galite jau parasyti i pasta, miela moteris, tikrai atsakys O apie levandu kaima nesu girdejusi, teks paskaityti, be to www.daugiametes.lt irgi prekiauja levandomis ir net keliu rusiu, ten prie kvapiu prieskoniu ieskokite (nepykite, aktyvios nuorodos nemoku ideti.... )
Man turguje moterele uz nemazus 5 kelmus paprase tik 10 Lt Bet jos tokios idomios, lapai zali, o ne pilki, ar buna taip ????Kur is Loretos sodu tai lapai pilki ir kvepia levanda, o ten kvepia, bet neypatingai.....
pasirodykit savo levandas visi kas pazuri i manasias sako, kad nupiepusios tokios ideciau ir as bet kazkaip man nesigauna..
Labas rytas,
dalinuosi savo antramečių levandų žiedais
Nuotraukos darytos pernai liepos pabaigoje. Nelabai kokybiškos
Dabartinės foto neturiu. Manau, kad turi atsigauti krūmeliai. Vienas rudenį gerokai nukarpiau, kitas ne. Šį rudenį nekirpsiu, nes kirpimas joms nepadeda greičiau išleisti ūgius pavasarį.
Šiemet nesėjau.
dalinuosi savo antramečių levandų žiedais
Nuotraukos darytos pernai liepos pabaigoje. Nelabai kokybiškos
Dabartinės foto neturiu. Manau, kad turi atsigauti krūmeliai. Vienas rudenį gerokai nukarpiau, kitas ne. Šį rudenį nekirpsiu, nes kirpimas joms nepadeda greičiau išleisti ūgius pavasarį.
Šiemet nesėjau.