Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

4u.gif Sveikutes,sejau ir as levandas,pries tai laikiau saldytuve,bet niekaip nedygo,dabar matau,kad gal vienas kazkoks leisgyvis lenda ,todel norejau paklausti,gal kuri Vilniuje turite daugiau daigeliu? Pirkciau arba mainyciau,pvz. i pomidoru,papriku daigus. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,ir as noriu labai levandu daigu,gal kuri is kauno pasiulytu pirkti,nes paciai man jas sudaigint nesisekioja....rasykit i az.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ibd @ 2012 04 18, 20:45)
Sveikos merginos,ir as noriu labai levandu daigu,gal kuri is kauno pasiulytu pirkti,nes paciai man jas sudaigint nesisekioja....rasykit i az.... 4u.gif

Loretos sodai prekiauja, ji atsiuncia i namus mirksiukas.gif Jos jau siais metais zydes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 19, 17:36)
Loretos sodai prekiauja, ji atsiuncia i namus mirksiukas.gif Jos jau siais metais zydes 4u.gif

4u.gif Buvau ir as i ta puslapi uzejus,manau,kad ir kainos normalios. Tik ar siuncia mazais kiekiais? g.gif
P.S. visgi du daigeliai prasikale lotuliukas.gif
Ai,dar .. drauge sake,kad yra kazkokia levandu augintoja LT,kur visas laukas tu levandu. g.gif

siandien Maximkoje dar rododendra su 30% nuolaida paemiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2012 04 20, 11:58)
4u.gif Buvau ir as i ta puslapi uzejus,manau,kad ir kainos normalios. Tik ar siuncia mazais kiekiais?  g.gif
P.S. visgi du daigeliai prasikale  lotuliukas.gif
Ai,dar .. drauge sake,kad yra kazkokia levandu augintoja LT,kur visas laukas tu levandu.  g.gif

siandien Maximkoje dar rododendra su 30% nuolaida paemiau  doh.gif  blush2.gif

Levandų kaimas

Va tas kaimas, kažkada per Stilių rodė.
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2012 04 20, 11:08)
Levandų kaimas

Va tas kaimas, kažkada per Stilių rodė.

4u.gif Tas pats,nes drauge ir sake,kad pardavines sodinukus tik nuo geguzes menesio.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2012 04 20, 11:58)
4u.gif Buvau ir as i ta puslapi uzejus,manau,kad ir kainos normalios. Tik ar siuncia mazais kiekiais?  g.gif
P.S. visgi du daigeliai prasikale  lotuliukas.gif
Ai,dar .. drauge sake,kad yra kazkokia levandu augintoja LT,kur visas laukas tu levandu.  g.gif

siandien Maximkoje dar rododendra su 30% nuolaida paemiau  doh.gif  blush2.gif

Bijau sumeluoti, bet as is Loretos sodu pirkau tik 4 levandas ir siunte man, ai, tiesa, dar be to buvau kelis augaliukus paemus, bet galite jau parasyti i pasta, miela moteris, tikrai atsakys 4u.gif O apie levandu kaima nesu girdejusi, teks paskaityti, be to www.daugiametes.lt irgi prekiauja levandomis ir net keliu rusiu, ten prie kvapiu prieskoniu ieskokite (nepykite, aktyvios nuorodos nemoku ideti.... blush2.gif )
Atsakyti
Aciu labai uz daiginimo receptuka. Savaite pragulejo saldytuve ir dabar dygsta puikiai smile.gif
Atsakyti
Man turguje moterele uz nemazus 5 kelmus paprase tik 10 Lt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet jos tokios idomios, lapai zali, o ne pilki, ar buna taip ????Kur is Loretos sodu tai lapai pilki ir kvepia levanda, o ten kvepia, bet neypatingai.....
Atsakyti
pasirodykit savo levandas ax.gif visi kas pazuri i manasias sako, kad nupiepusios tokios verysad.gif ideciau ir as bet kazkaip man nesigauna..
Atsakyti
maniškės irgi nupiepusios,prieš savaitę daryta foto,dabar šiek tiek ūgtelėjo per tas
karštas dienas
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

dalinuosi savo antramečių levandų žiedais smile.gif
Nuotraukos darytos pernai liepos pabaigoje. Nelabai kokybiškos ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Dabartinės foto neturiu. Manau, kad turi atsigauti krūmeliai. Vienas rudenį gerokai nukarpiau, kitas ne. Šį rudenį nekirpsiu, nes kirpimas joms nepadeda greičiau išleisti ūgius pavasarį.
Šiemet nesėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teracota: 01 gegužės 2012 - 08:40