QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 04, 14:18)
Aš ir sėjau Nojaus sėklų levandas, laikiau mėn. šaldytuve ir tris dienas drėgnam skudurėlyje šaldytuve, ačiū jolituxxx už patarimus, sudygo puikiai
, pirmą kart man pavyko ir dėka šios temos, dabar belieka užaugint daugelius, jie tokie mini bloznučiai, bet tikiuos, kad sustiprės. Ir kitoms linkiu sėkmės
Labai smagu, kad pravertė patarimai, sekmės auginant jas toliau
Papildyta:
QUOTE(Ašne @ 2012 04 04, 16:23)
laikiau šaldytuve ant drėgnos medžiagėlės savaitę, pasodinau į smarkiai drėgną daiginimo žemę, į nedidelį indelį, uždengiau plėvele ir po keturių dienų žiūru, kad pelyti pradėjo
kas ne taip?
Sutinku su auksčiau pasisakančiom, taip pat manau, jog per drėgna gal žemelė ir pravėdint gal daugiau reikėjo, aš kasdien viską stengiuos pravėdint, man jau tas įprasta, su visais augalais taip darau, tai gal to nepaminėjau
O jei išvykstu keliom dienom ar ilgiau, tada išvis be plėvelės palieku
Papildyta:
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 04 04, 14:13)
Nusprendžiau nepasiduoti, sukišau sėklas į šaldytuvą pagal
jolityxxx metodiką. Gal taip pavyks...
jei ne, bandysiu kitais metais
Na nevisai čia mano metodika, kažkas panašaus daroma norint susidaigint braškes, tai pritaikiau levandoms tą
Tik va su levandomis iš pirmo karto susitariau, o su braškėm tai jau 3 kartą bandau ir niekaip nesiseka
Turiu tik 2 normalius braškių daigus ir vieną nupiepusį, matomai eisiu studijuot braškių temą