Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

QUOTE(Ela... @ 2012 03 27, 10:50)
Jau kitoj temoj parasiau, kad jei per daug turesit - paimciau, priglausciau  rolleyes.gif

Žinosiu, jei ką biggrin.gif Nereikės į turgų eit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 27, 11:57)
Žinosiu, jei ką  biggrin.gif Nereikės į turgų eit  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 27, 11:49)
Išpikiavau savo levandėles, turėtų būti 40 daigų jei nebus kokių nelaimių  biggrin.gif Nesu prieš tai turėjusi reikalų su levandomis, tai net nežinau ar levandos žydi antrais ar pirmais metais?  g.gif

Kai as pirmaisiais metais pasisodinau levanda, tai maniske sukrove viena stiebeli ziedeliu!!!! kazkur nupaveiksluota nuotrauka net yra...juk ivykis!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 27, 11:49)
Išpikiavau savo levandėles, turėtų būti 40 daigų jei nebus kokių nelaimių  biggrin.gif Nesu prieš tai turėjusi reikalų su levandomis, tai net nežinau ar levandos žydi antrais ar pirmais metais?  g.gif

sveikos 4u.gif
aš pernai pati sėjau, nedaug sudygo. Bet sudygusias perkėliau į lysveles, tai jos gražiai žydėjo wub.gif Aišku, šiemet tikiuosi žiedelių dar daugiau, nes apžiūrėjau, lyg ir nenušalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2012 03 28, 11:09)
sveikos 4u.gif
aš pernai pati sėjau, nedaug sudygo. Bet sudygusias perkėliau į lysveles, tai jos gražiai žydėjo wub.gif Aišku, šiemet tikiuosi žiedelių dar daugiau, nes apžiūrėjau, lyg ir nenušalo biggrin.gif

smagu!!! gal foto turite? wub.gif
Atsakyti
o kaip reikia pažiūrėt ar jos neišdžiuvo, nes pas mane buvo kambary per visą žiemą..
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau levanda vazonelyje jau su sukrautas ziedais. Gal zinote kiek daznai reikia laistyti?
Atsakyti
QUOTE(jurate04 @ 2012 03 28, 23:02)
Sveikos, nusipirkau levanda vazonelyje jau su sukrautas ziedais. Gal zinote kiek daznai reikia laistyti?

Niekada neturejau levandu tai del laistymo nieko nezinau....O kur pirkote????Man ju labai reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 28, 22:04)
Niekada neturejau levandu tai del laistymo nieko nezinau....O kur pirkote????Man ju labai reikia blush2.gif

Ermitaze pirkau zydincia. Siandien dar nusipirkau viena maximoje vilniuje, bet sita jau be ziedu. Dabar bandau issiaiskinti kaip priziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate04 @ 2012 03 29, 21:01)
Ermitaze pirkau zydincia. Siandien dar nusipirkau viena maximoje vilniuje, bet sita jau be ziedu. Dabar bandau issiaiskinti kaip priziureti  smile.gif

Gaila, kad musu kaime ju nera pirkti...... verysad.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Noreciau jusu pagalbos, Jusu cia daug nusimananciu apie levandas smile.gif
Zodziu, rudeni Lenkijoj pirkom levandas, ziemai mama ikase jas su visais vazoneliais i zeme ir apdenge eglisakiais. Neiseme is vazoneliu, nes pavasari reikes aplinka tvarkyti, uzvezti daug zemiu ir t.t. Problema ta, jog man regis jos neisgyveno verysad.gif Ka jus manot? Niekados pries tai nesam augine levandu tai net nezinau kaip jos turetu atrodyti is po ziemos doh.gif Ka manot unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 03 30, 14:56)
Problema ta, jog man regis jos neisgyveno  verysad.gif Ka jus manot?

Dar per anksti ką nors suprast, nes jų lapeliai dar nedygsta, per anksti. Pas mane dideli kelių metų krūmai, niekad jų nekerpu kol nepradeda nauji pumpurėliai rodytis, tai dabar stovi gražūs sidabriniai kupstai, bet atželdinėt pradeda daug vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti