Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

O tai buvo apdengtos levandos ? 4u.gif Merginos ir pavasari karpo, kai matyti, kur nusale, o kur dar zaliuos 4u.gif
Atsakyti
Savo levandų po žiemos dar negenėjau (bet reiks vėliau paformuoti). Labai nudžiugino jos mane, nes toks įpūdis - kokias palikau rudenį, tokias ir atradau. Nenušalo, ir keista (ar taip gali būti?) lapeliai nenudžiuvę. Net apčiupinėjau krūmelius - nugi, atrodo gyvi sidabriški krūmeliai. Žiemai niekuo nedengiau, nes auga jie geroje užuovėjoje.
Atsakyti
Sveikos,
Padygo mano levandos vazonelyje....kokie 4cm jau, ka daryt? Ar jau persodinti kazkur? Ar laukti?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 19, 17:58)
O tai buvo apdengtos levandos ? 4u.gif Merginos ir pavasari karpo, kai matyti, kur nusale, o kur dar zaliuos 4u.gif

Ne nedengiau ziemai, tik durpemis apkaupusi buvau truputi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2012 03 20, 12:44)

Aš irgi nedengiu, jos veliau sprogsta, tai dabar tikrai dar neaišku ar jos nušalę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2012 03 20, 11:44)

Negalima levandų durpėmis apkaupt. Ir toks apkaupimas vis tik yra dengimas, tik tiek, kad žalingas. Šiaip levandas reikia eglišakiais apdėt ar sausais lapais, bet tik ne durpėmis.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 20, 15:25)
Negalima levandų durpėmis apkaupt. Ir toks apkaupimas vis tik yra dengimas, tik tiek, kad žalingas. Šiaip levandas reikia eglišakiais apdėt ar sausais lapais, bet tik ne durpėmis.

As labai nedaug apkaupiau, todel nemanau kad joms galejo pakenkti g.gif , o saknims buvo silciau ziemoti smile.gif
Atsakyti
o tai kiek tas nedaug, kad šaknims šilta, tačiau nekenkia antžeminei daliai? g.gif lotuliukas.gif Dengiamos tik jaunos ir durpės todėl nenaudotinos, nes su sugeria drėgmę iš dirvos, oro ir taip supūdo. Tai tiek wink.gif
Atsakyti
Kada genėsit? Mano krūmeliai po žiemos išsivartę į šonus.
Atsakyti
Pas mane jau kažkur 30 levandų daigelių išdygę biggrin.gif ir dar dygsta biggrin.gif Nemaniau, kad tokios daigios ir kad taip anksti sudygs doh.gif Kad tik neperaugtų iki sodinimo į lauką doh.gif
O jas pikiuoti kai turės kelis tikruosius lapelius? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 21 kovo 2012 - 12:11
Iš pusės maišelio išdygo viena levanda...Vėl įkišau į šaldytuvą maišelį, gal iš kitos pusės sėklų dar viena išdygs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2012 03 21, 12:21)
Iš pusės maišelio išdygo viena levanda...Vėl įkišau į šaldytuvą maišelį, gal iš kitos pusės sėklų dar viena išdygs lotuliukas.gif

Pabandykite sėklas suvynioti į drėgną drobelę ar kažkokią panašią medžiagą, kuri būtų tanki ir nebūtų sunku nukrapštyti tas sėklytes kai sėsite ax.gif Po to į kažkokią mažą dėžutę įdėkite ir į šaldytuvo daržovių skyrelį kokiom keliom dienom, aš taip dariau, tai dygsta kaip šepetys biggrin.gif
Atsakyti