Dygsta mano levandos, matosi kabliukai Sėjau kovo 10
QUOTE(Tifa @ 2012 03 13, 17:25)
Aciu labai, nes pati esu zaliai zalia bet turiu noro priziureti ir auginti.
O jeigu konkreciau, tai is bendro krumo atskirti dali ir ja sodinti?
O jeigu konkreciau, tai is bendro krumo atskirti dali ir ja sodinti?
Jūs žinoma žiūrėkite pagal situaciją, bet aš didelių levandų krūmų nedraskyčiau, geriau pasisėkite iš tų žiedynų, kuriuos nukirpsite, turėsite daug naujų augaliukų, galėsite užsisodinti kur norėsite ir kiek norėsite. Išdraskius seną krūmą galima jo netekti, nes levandų šaknys eina gilyn ir šakniastiebiai būna sumedėję. Pačius krūmus reiktų suformuoti, nukerpant žiedynus ir nereikalingas šakas, galima ir trečdalį krūmo kirpti. Lietuvoje aš kerpu visą krūmą palikdama 10 cm šakeles, tada gražia krūmijasi, kaip yra pas jus Danijoje nežinau, siūlyčiau neskubėti pasitarti kad ir su kaimynais ar tenykščius žurnalus pasiskaityti, gal rasite informacijos kaip prižiūrėti levandas.
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 14, 12:18)
Dygsta mano levandos, matosi kabliukai Sėjau kovo 10
Kaip fainiai, o pas mane nieko Seta kovo 7, cia jau antras bandymas siais metais
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 14, 11:34)
Kaip fainiai, o pas mane nieko Seta kovo 7, cia jau antras bandymas siais metais
O šaldėte sėklytes? mano tai ir firma ne kokia ir sėklų galiojimas pasibaigęs nu gal ne žolės ten dygsta
Saldziau, firma vilmorin ar kazkaip panasiai, dar viena viltis - saldytuve gulintis Nojus Ai nebus nieko, tai nebus, jau is Loretos sodu kelis kelmiukus uzsakiau
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 14, 12:27)
Saldziau, firma vilmorin ar kazkaip panasiai, dar viena viltis - saldytuve gulintis Nojus Ai nebus nieko, tai nebus, jau is Loretos sodu kelis kelmiukus uzsakiau
O pakelį šaldėte ar drėgnas sėklytes? Aš prieš sėją buvau įvyniojusi į drėgną drobytę ir palaikiau kelias dienas daržovių skyriuje Svarbu neprarasti vilties kiek čia skaičiau daug kam nedygsta jos
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 14, 15:20)
O pakelį šaldėte ar drėgnas sėklytes? Aš prieš sėją buvau įvyniojusi į drėgną drobytę ir palaikiau kelias dienas daržovių skyriuje Svarbu neprarasti vilties kiek čia skaičiau daug kam nedygsta jos
Viena karta pokeli saldziau, o kita karta pasejau, tada i saldytuva, o paskui ant sildomu grindu ir ............ O kokios firmos Jusu levandos ?
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 14, 15:33)
Viena karta pokeli saldziau, o kita karta pasejau, tada i saldytuva, o paskui ant sildomu grindu ir ............ O kokios firmos Jusu levandos ?
Nojaus bet daug kas tą firmą peikia
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 14, 16:39)
Nojaus bet daug kas tą firmą peikia
As ir Noju labai peikiau, bet siu metu seklos kazkaip daigios, jau ir hermetiskas pakuotes turi, gal pasitaise, viskas, eisiu Nojaus levandu seti Bus juoko, kai daigeliai pasirodys
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 14, 16:38)
As ir Noju labai peikiau, bet siu metu seklos kazkaip daigios, jau ir hermetiskas pakuotes turi, gal pasitaise, viskas, eisiu Nojaus levandu seti Bus juoko, kai daigeliai pasirodys
Pas mane tai dar senoviška pakuotė buvo Ir kaip sakiau pasibaigęs sėklų galiojimas kažkur prieš metus
Oi kaip apsalo mano levandos , vienas krumas tai isvis nusales matosi , o kada kus nukarpote ir kiek paliekate cm?