Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

Dygsta mano levandos, matosi kabliukai bigsmile.gif Sėjau kovo 10 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2012 03 13, 17:25)
Aciu labai, nes pati esu zaliai zalia  blush2.gif  bet turiu noro priziureti ir auginti.
O jeigu konkreciau, tai is bendro krumo atskirti dali ir ja sodinti?

Jūs žinoma žiūrėkite pagal situaciją, bet aš didelių levandų krūmų nedraskyčiau, geriau pasisėkite iš tų žiedynų, kuriuos nukirpsite, turėsite daug naujų augaliukų, galėsite užsisodinti kur norėsite ir kiek norėsite. Išdraskius seną krūmą galima jo netekti, nes levandų šaknys eina gilyn ir šakniastiebiai būna sumedėję. Pačius krūmus reiktų suformuoti, nukerpant žiedynus ir nereikalingas šakas, galima ir trečdalį krūmo kirpti. Lietuvoje aš kerpu visą krūmą palikdama 10 cm šakeles, tada gražia krūmijasi, kaip yra pas jus Danijoje nežinau, siūlyčiau neskubėti pasitarti kad ir su kaimynais ar tenykščius žurnalus pasiskaityti, gal rasite informacijos kaip prižiūrėti levandas.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 14, 12:18)
Dygsta mano levandos, matosi kabliukai  bigsmile.gif Sėjau kovo 10  biggrin.gif

Kaip fainiai, o pas mane nieko schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Seta kovo 7, cia jau antras bandymas siais metais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 14, 11:34)
Kaip fainiai, o pas mane nieko schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Seta kovo 7, cia jau antras bandymas siais metais verysad.gif

O šaldėte sėklytes? mano tai ir firma ne kokia ir sėklų galiojimas pasibaigęs doh.gif nu gal ne žolės ten dygsta doh.gif
Atsakyti
Saldziau, firma vilmorin ar kazkaip panasiai, dar viena viltis - saldytuve gulintis Nojus rolleyes.gif Ai nebus nieko, tai nebus, jau is Loretos sodu kelis kelmiukus uzsakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 14, 12:27)
Saldziau, firma vilmorin ar kazkaip panasiai, dar viena viltis - saldytuve gulintis Nojus rolleyes.gif Ai nebus nieko, tai nebus, jau is Loretos sodu kelis kelmiukus uzsakiau 4u.gif

O pakelį šaldėte ar drėgnas sėklytes? Aš prieš sėją buvau įvyniojusi į drėgną drobytę ir palaikiau kelias dienas daržovių skyriuje ax.gif Svarbu neprarasti vilties 4u.gif kiek čia skaičiau daug kam nedygsta jos unsure.gif
Atsakyti
o as nesaldau seklyciu, o sudygsta puikiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 14, 15:20)
O pakelį šaldėte ar drėgnas sėklytes? Aš prieš sėją buvau įvyniojusi į drėgną drobytę ir palaikiau kelias dienas daržovių skyriuje  ax.gif Svarbu neprarasti vilties  4u.gif kiek čia skaičiau daug kam nedygsta jos  unsure.gif

Viena karta pokeli saldziau, o kita karta pasejau, tada i saldytuva, o paskui ant sildomu grindu ir ............ verysad.gif O kokios firmos Jusu levandos ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 14, 15:33)
Viena karta pokeli saldziau, o kita karta pasejau, tada i saldytuva, o paskui ant sildomu grindu ir ............ verysad.gif O kokios firmos Jusu levandos ? 4u.gif

Nojaus biggrin.gif bet daug kas tą firmą peikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 14, 16:39)
Nojaus  biggrin.gif bet daug kas tą firmą peikia  biggrin.gif

As ir Noju labai peikiau, bet siu metu seklos kazkaip daigios, jau ir hermetiskas pakuotes turi, gal pasitaise, viskas, eisiu Nojaus levandu seti lotuliukas.gif Bus juoko, kai daigeliai pasirodys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 14, 16:38)
As ir Noju labai peikiau, bet siu metu seklos kazkaip daigios, jau ir hermetiskas pakuotes turi, gal pasitaise, viskas, eisiu Nojaus levandu seti lotuliukas.gif Bus juoko, kai daigeliai pasirodys lotuliukas.gif

Pas mane tai dar senoviška pakuotė buvo biggrin.gif Ir kaip sakiau pasibaigęs sėklų galiojimas kažkur prieš metus doh.gif
Atsakyti
Oi kaip apsalo mano levandos cool.gif , vienas krumas tai isvis nusales matosi g.gif , o kada kus nukarpote ir kiek paliekate cm?
Atsakyti