Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 11, 21:36)
O kokias sejote, kad taip pasiutusiai dygsta? 4u.gif

Agrofirmos seklas sejau, tikrosios levandos, dar kokias 2 savaite saldytuve laikiau gal tai dar padejo, siandien vakare su visom uodegytem apie 30 suskaiciavau
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 03 11, 23:56)
Agrofirmos seklas sejau, tikrosios levandos, dar kokias 2 savaite saldytuve laikiau gal tai dar padejo, siandien vakare su visom uodegytem apie 30 suskaiciavau

O mazdaug po kiek laikopradejo lyst g.gif Savaite laikau, ar dar laukt ar kitas set g.gif
Atsakyti
Aš savo pasėjau kovo 1 d. tai tik dabar 2 daigeliai išlindo.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2012 03 12, 07:13)
O mazdaug po kiek laikopradejo lyst g.gif Savaite laikau, ar dar laukt ar kitas set g.gif

Dar laukit, mano gal biski daugiau nei po savaites pradejo lysti ir ilgai lenda jau gal dvi savaites praejo o vis dar kisa galveles 4u.gif
Atsakyti
Man išlindo 1 nususęs daigelis unsure.gif Pasėjau 3 dėžutes... Lauksiu dar...
Atsakyti
Labas, nusipirkom nama ir gavome "palikima" - dideli soda, gelynus. Zodziu - tikra parka. Ankstesniu seimininku buvo prisodinta daug levandu palei takelius. Krumai dideli, kokiu 20-30cm. Kiek ziurejau internete tai turetu buti ta pati paprasciausia levanda. Siuo metu jos yra nenukarpytos, matosi sudziuvusios ziedu kekes. Gal kas patartu ka man su jomis dabar reiketu daryti. Nukirpti visai ar tik tuos sudziuvusius ziedus, o gal nieko nedaryti? Busiu labai dekinga uz patarimus pradedanciajai gelininkei biggrin.gif
P.S. gyvenu Danijoje. Cia tikras pavasaris. Sniego jau senai nera.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tifa: 13 kovo 2012 - 17:03
Man taip baltai pavydu pasidare del tos sodybos wub.gif wub.gif wub.gif Noreciau tokios blush2.gif As tai nukirpciau tik senus ziedynus, o kai levandos sprogti prades, tai, manau, matysis, kur negyvi stagareliai, tada ir juos ispjauciau. As pati neturiu levandu, labai noriu, man vis nesiseka uzsiauginti schmoll.gif schmoll.gif Bet truputi zinau, kaip su jomis elgtis 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus. Nubegau paziureti, tai patys stiebeliai nesudziuve. Jie tokios zalsvai pilksvos spalvos. Eisiu tada ziedynus nukirpti. O imanoma juos dauginti? Ta prasme is tu krumu kazkaip atskirti ir pasodinti kitur? Kitame gelyne palei takelius taip pat noreciau pasisodinti.
Atsakyti
Aga senesni kereliai dauginami kero dalimis 4u.gif Man tai juokas ima, pati neturiu, bet kad konsultuoju lotuliukas.gif Aisku, ne siaip lialiakinu, sakau, ka skaiciusi esu 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai, nes pati esu zaliai zalia blush2.gif bet turiu noro priziureti ir auginti.
O jeigu konkreciau, tai is bendro krumo atskirti dali ir ja sodinti?
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2012 03 13, 18:25)
Aciu labai, nes pati esu zaliai zalia  blush2.gif  bet turiu noro priziureti ir auginti.
O jeigu konkreciau, tai is bendro krumo atskirti dali ir ja sodinti?

Taip, jei krumas didelis, tai galima ir kelias dalis atskirti 4u.gif Svarbu, kad kiekvienoje dalyje butu ir saknu, ir stiebeliu 4u.gif Galima dar is seklu pasiseti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti