Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

matyt ne tame Skandinavijos regione gyvenau ir kiek kitokias užuolaidas mačiau biggrin.gif
Beje, yra sunkesnio stiliaus audiniai ne taip kietai krentantys. Imituojančius gobelenus Celestinoj mačiau, tik šiuo atveju patalpa kiek per maža. O bet tačiau, užuolaidas bet kada galima pakeist, maža čia bėda.

Lachese, jei negausi vandenį ir nešvarumus 'atstumiančio' audinio dušui, tai galima pabandyt namų sąlygomis impregnuoti ( kad ir kokią susidevėjusią paklodę). Tiesiog audinį pamirkyti ūkinio m. pamuilėse, nenuskalavus išdžiovint ir karštu lygintuvu išlyginti. Čia mus kitam tikslui mokino, bet gal pasiteisintu ir duše wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 02 gruodžio 2011 - 13:25
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 12 02, 14:12)
matyt ne tame Skandinavijos regione gyvenau ir kiek kitokias užuolaidas mačiau  biggrin.gif
Beje, yra sunkesnio stiliaus audiniai ne taip kietai krentantys. Imituojančius gobelenus Celestinoj mačiau, tik šiuo atveju patalpa kiek per maža. O bet tačiau, užuolaidas bet kada galima pakeist, maža čia bėda.

daugumoje nuotrauku ju is viso nera, nededa, tik kokios romanetes rolleyes.gif
tai taip, bet kada galima jas pakeisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 02, 14:59)
tai viskas gi tvarkoje, nesiteisink rolleyes.gif bet is kitos puses, kodel tureciau rinktis tai, kas man nepatinka? arba palikti tai, kas man patinka, taip sakant, uz borto? smile.gif na noriu as tu uzuolaidu sunkesnio stiliaus, ka man dabar, kentet? rolleyes.gif na jeigu viska susipirkus, apstacius matysiu, kad per daug apkroviau, gi pakeisiu, ne beda mirksiukas.gif nors del blizgumo, tai turiu sutikti rolleyes.gif galbut cia to nereikejo, galbut reikejo matines imti rolleyes.gif

O as as sakau, kad TURI daryti ? biggrin.gif Tiesiog tema tokia, ir uzuolaidos iskrenta is konteksto. Butu smagu pamatyti galutini rezultata su baldais blush2.gif Sunkiai isivaizduoju baldus, kurie galetu taip stipriai pakreipti viska atgal link skandinavisko stiliaus, labai jau ryskus tas uzuolaidu dominavimas g.gif Labai idomu, kaip jums pavyks. Na, blogiausiu atveju bus ne skandinaviskas, bet jums labai mielas kambarys, tiesa mirksiukas.gif 4u.gif Aciu uz nuotraukas, kaip jau sakiau - smagu stebeti permainas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Gaudvile, labai labai ačiū!

Kaip mums baisu, kartais atrodo, kad gausis kažkas panašaus, kaip tam filmuke - "gaidys ir spalvos" biggrin.gif Tai bus visokiausių atspalvių balta ir minimaliai kitų spalvų, akcentu parinkom raudoną ir juodą (neišvengiamai). Šiaip labai įdomu stebėti, kaip gimsta ir kitų namučiai wub.gif įdomu, kaip jūs kūriate savo namų vizijas, - braižot, modeliuojat, maketuojat, ar viskas galvoje susidėlioja?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 12 02, 23:32)
įdomu, kaip  jūs kūriate savo namų vizijas, - braižot, modeliuojat, maketuojat, ar viskas galvoje susidėlioja?

Aš galvoje viską... gan ilgai galvoju, gyvenu su rastom idėjom... su kažkuo susigyveni, kažko atsisakau... gal reikėtų pasibraižyti, bet laiko gaila... Va ką norėčiau, tai atsirinkti spalvas, ir jas paderinti (sakiau, gal užsakyti šią paslaugą kur) balduose, aksesuaruose, užuolaidose ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 12 03, 00:32)
kaip  jūs kūriate savo namų vizijas, - braižot, modeliuojat, maketuojat, ar viskas galvoje susidėlioja?

as galvoje viska delioju, rolleyes.gif
bet,miargos, jus man kompleksa ivaret su tom uzuolaidom doh.gif biggrin.gif nebepatinka jos man lotuliukas.gif dabar jau noriu sviesiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
vis paskaitinėju Jūsų temą ax.gif
žiūrėkit kokį stalą SM pardavinėja va wub.gif
Atsakyti
Merginos, ar galite patarti, ar pavyzdziais parodyti kaip apipavidalinti kolidoriu antrame aukste. g.gif Pas mane jis keturkampis apie 15 kvadratu, daug tusciu sienu. Visaip mastau, bet nieko doro nesugalvoju. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal dar atsimenat mane ax.gif Kazkada pries kelis men. buvau idejus nuotraukas su senais baldeliais, dabar biski pasikeite musu svetaine. Rodau ir laukiu jusu kritikos bei komentaru. Taip pat reikia patarimo, kokio kilimas ir kokios spalvos kavos staliukas tiks. Dabar svetainei ''poilsio erdveje'' (nes sujungta su virtuve) vien balti baldeliai... Ar ne bus per balta jei uzsakysiu dar ir balta staliuka g.gif g.gif Ir dilema man del kilimo spalvos, jei imsiu sviesu, tai tik paryskinsiu savo raudonmedzio grindu spalva doh.gif (rasiau seniau, kad labai, labai man nepatinka grindys, bet dabar keisti galimybes nera... todel reikia kazkaip graziai suzaisti su spalvom, kad ta grindu spava neisrysketu dar labiau doh.gif doh.gif )
As mastau apie juoda ilgo plauko kilima... bet tada netiks baltas staliukas ant jo, bus per didelis spalvu kontrastas... kaip manot? Ivedineti dar viena spalva? Imti juoda ar balta staliuka? ... lauksiu jusu patarimu.

Atleiskit uz nuotrauku kokybe, sugalvojau 1 val. nakties pafotkinti doh.gif o ir fotoaparatui mano jau i pensija laikas lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 06, 02:02)
Sveikos,

gal dar atsimenat mane  ax.gif  Kazkada pries kelis men. buvau idejus nuotraukas su senais baldeliais, dabar biski pasikeite musu svetaine. Rodau ir laukiu jusu kritikos bei komentaru. Taip pat reikia patarimo, kokio kilimas ir kokios spalvos kavos staliukas tiks. Dabar svetainei ''poilsio erdveje'' (nes sujungta su virtuve) vien balti baldeliai... Ar ne bus per balta jei uzsakysiu dar

4u.gif man jūsų grindys nuostabios ax.gif jei dar tikro raudonmedžio,tai jūs tik rodykit jas. Matau mėgstat Ikea,ar klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 06, 00:02)
Sveikos,
gal dar atsimenat mane  ax.gif  Kazkada pries kelis men. buvau idejus nuotraukas su senais baldeliais, dabar biski pasikeite musu svetaine. Rodau ir laukiu jusu kritikos bei komentaru. Taip pat reikia patarimo, kokio kilimas ir kokios spalvos kavos staliukas tiks.

Pamenu vaizdą, pasikeitimas iš tiesų fantastiškas - visai kitas vaizdas thumbup.gif

O dėl kilimo, aš kaip tik dėčiau šviesų, kad būtų kontrastas ir kilimas atitrauktų dėmesį nuo grindų. Staliuką dėčiau tamsų. Beje, gal net ne staliuką, o pintą ar medinę skrynią, kaip mėgsta skandinavai blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 06, 03:02)

pamenu pamenu Jus rolleyes.gif viskastikrailabai pasikeite rolleyes.gif
tikturiu toki pastebejima,nuimciau nuotraukias nuo sienos salia televizoriaus, jos ten kaip sasas koks blush2.gif o ten valgomasis stalas keistas,ar dar tik keisit? nes man jo norisi arba balto,arba tada kedziu stalo spalvos ax.gif o kilima imciau sviesu, tamsus ant tamsiu grindu nesiziures rolleyes.gif labai faina komoda, man ir tokios reikia biggrin.gif
Atsakyti