Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

man irgi patinka balti, juodi arba mediniai remai, name darysiu vienodus remus, o cia dabartiniai remai - mediniai sendinti, sidabriniai, balti ir juodi su auksine juostele, siokia tokia makalyne, kaip ir ant lentynos blush2.gif bet name to nebus biggrin.gif
galit mokytis is klaidu biggrin.gif
user posted image

ir prasau nekreipti demesio i netiesius remelius, visad nukraipau valydama dulkes doh.gif
Papildyta:
perziurejau savo archyvus, radau neblogai atrodoanti derinuka - balta, juoda, pilka
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 28 lapkričio 2011 - 15:34
neryte bigsmile.gif ale jau grazumas kampo namu bigsmile.gif

del remeliu, tai daryciau juodus, baltus, pilkus ir gal kelis spalvotus imesciau del zaismingumo smile.gif arba kokius juodus medinius bet raizytus smile.gif as remeliu fanatike man jie visur grazu ir visokie beveik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 11 28, 15:43)
neryte  bigsmile.gif  ale jau grazumas kampo  namu  bigsmile.gif

del remeliu, tai daryciau juodus, baltus, pilkus ir gal kelis spalvotus imesciau del zaismingumo  smile.gif arba kokius juodus medinius bet raizytus  smile.gif  as remeliu fanatike man jie visur grazu ir visokie beveik  biggrin.gif

aciu, dejau kuo mazesne foto, kad bardako nesimatytu blush-anim-cl.gif

as irgi remu fanatike thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 28 lapkričio 2011 - 15:46
QUOTE(Nerytė @ 2011 11 10, 13:29)

man ši foto su rėmeliais vis užkliūna smile.gif)) labai gražu man čia wub.gif

man dar tooooooooooolo iki rėmelių, bet man patinka lyg skirtingi.. sakot, geriau maždaug vienodus???? g.gif
Atsakyti
as tai sakyciau jei turit gera aki ir puiku skoni arba tiesiog kiek daugiau laiko - idomu kokie senoviniai, skirtingi wub.gif dar jei namai biski su vintage prieskoniu
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 11 28, 15:48)
man ši foto su rėmeliais vis užkliūna smile.gif)) labai gražu man čia  wub.gif

man dar tooooooooooolo iki rėmelių, bet man patinka lyg skirtingi.. sakot, geriau maždaug vienodus????  g.gif

man irgi si foto labai grazi, silta, namine, ten lyg megzta viena pagalvele wub.gif
o del remeliu, jei artimos spalvos tai man grazu, bet jei raudona, zalia, melyna, ruda, juoda ir pan tai jau makalyne gaunasi, bet jei artimos, pasteliskai derancios tai man grazu rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 11 28, 16:40)
man irgi patinka balti, juodi arba mediniai remai, name darysiu vienodus remus, o cia dabartiniai remai - mediniai sendinti, sidabriniai, balti ir juodi su auksine juostele, siokia tokia makalyne, kaip ir ant lentynos blush2.gif bet name to nebus biggrin.gif
galit mokytis is klaidu biggrin.gif

ir prasau nekreipti demesio i netiesius remelius, visad nukraipau valydama dulkes doh.gif
Papildyta:
perziurejau savo archyvus, radau neblogai atrodoanti derinuka - balta, juoda, pilka
[

man ir dabartiniai tavo remeliai patinka,tik kai kurie kreivai "stovi" ax.gif

na laiko tai as turiu, bet noriu iki Naujuju susitvarkyti svetaine iki paskutiniosios kruopelytes ax.gif man grazu spalvoti,bet as galvoju, kad prie sodraus pilko kazin kaip deres g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 11 28, 15:40)

vis galvojau, ar man patinka ar ne... man trūksta čia dydžio, suspausta labai į tuos rėmelius... patys rėmeliai tai ok, bet va reikėjo ir pasportus didesniu kažkur ir pan. ax.gif

user posted image
Pranc. namų interjeras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 28 lapkričio 2011 - 20:58
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 28, 20:31)
man ir dabartiniai tavo remeliai patinka,tik kai kurie kreivai "stovi" ax.gif

na laiko tai as turiu, bet noriu iki Naujuju susitvarkyti svetaine iki paskutiniosios kruopelytes ax.gif man grazu spalvoti,bet as galvoju, kad prie sodraus pilko kazin kaip deres g.gif

sakiau, kad i remeliu kreivuma nekreipti demesio blush2.gif

QUOTE(Ninin @ 2011 11 28, 20:57)
vis galvojau, ar man patinka ar ne... man trūksta čia dydžio, suspausta labai į tuos rėmelius... patys rėmeliai tai ok, bet va reikėjo ir pasportus didesniu kažkur ir pan.  ax.gif

remeliai nedideli, nes cia trumpa siena, nebutu grazu dideli ir remeliai nebuvo kabinami vienu kartu, todel terpai nevienodi ax.gif
Atsakyti
šio to su paveiksliukais ir remais pas save radau

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
dar čiut tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
man grazu ir skirtingi remai, viskas priklauso kur jie ir kokiam interjere wub.gif
Atsakyti