QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 12, 18:56)
AČIŪ

dar dirbam prie daugybės smulkmenų...
QUOTE(Niam @ 2012 03 12, 19:10)
Norejau pasiteirauti, kur pirkote virtuvini stala
Stalą darėm patys
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 13, 08:32)
Dėkojam abu!
manau, kad greitai ir jūsų namus tyrinėsime, to ir linkiu!
dėl tų detalių tai pakomentuosiu:
-sofa mūsų namuose atsirado dėl šitos formos, spalvos man nepatinka, tai jau esu pasiruošusi siūti užklotą natūralaus storo lininio audinio. Man patinka, kai namuose nėra tokių susireikšminusių daiktų

reikšminę dėmę paskyrėm knygų ir tv lentynoms.
-apie virduliuko privalumus ir trūkumus plačiau esu aprašiusi dienoraštyje.
-knygos stovas buvo jau anam bute, dažnai gamindama pastebėjau, kad knygos labai kenčia. Tai realiai jis nederintas prie nieko.
- mano mielieji sloikiukai

labai smagu buvo, kai parduotuvėje paprašiau 40vnt ir po to dar grįžau papildymo, išpirkau visus, puikus dalykas ir valgomoms dovanoms sudėti. Ilgokai dairiausi prieskonių indelių skyriuose, neradau nieko, kas kabintų, o tie stiklainiai ne iš taupumo, o dėl stiliaus atsirado. Kažkokios retro dvasios įneša (kaip ir arbatinis).
- katinas vardu Princas, tai taip ir elgiasi
- tokios lempos yra ir vonioje, tik raudonos. Iš pradžių buvom įsigiją kitus šviesuvus į koridoriuką, bet tos dar stovi, o pasikabinom, ką matot. Irgi dėl tos daikto dvasios...
-lova atspindi senovinę krosnį

kaip ant pečiaus miegam, kaime dar turėjau progos išbandyti tokį miegojimą vaikystėje. MB įlipimas iš viso nesudaro problemų, jis aukštas, o aš laukiu laiptelio štai tokio, nes jo reikia ir dėl spintos.
http://www.gudragalv...3a035966674.jpg
bet ir be laiptelio puikiai šokinėju

dėl patogumo apskritai, tai lova kiek ilgesnė nei standartas ir iš galų yra nemažai vietos, tai gali išlipti nekliudant kito.
Tai tiek