Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Lachese, žavūs Jūsų namai, kažkuo primena mūsiškius. Tik deja, jie dviems - o mūsų jau keturi, tad erdvės prasme - dusina ne tik daiktai, bet ir gana maža erdvė...

Man patiko, arba geros idėjos ir žavintys dalykai Jūsų namuose:

- smagi sofa, turiu galvoj ne sterili, o ganėtinai linksma ir spalvų deriniais primenanti švedų tekstilę

- "labai jūriškas" virdulys, kažką panašaus tik žalio mačiau pas senelius. Sentimentai smile.gif

- knygą prilaikantis stovas, bent jau knygos lieka "sveikos" smile.gif

- indeliai prieskoniams - pasirodo visai nereikia daug išlaidauti, jei turi fantazijos drinks_cheers.gif

- superinis manekenas juodasis namų gyventojas (ką jau ką, o pozuoti tai tikrai moka)

- lempos koridoriuje, kažką panašaus jau buvau siūliusi savo vyrui, kadangi jos tikrai nedaug kainuoja ir originaliai atrodo

- lova - funkcionali, tik ar patogu laipioti tam, kuris miega prie sienos?.. Bet, jei norėtųsi uogienės ar mišrainės, bent toli eit nereiktų. thumbup.gif

Tai toks trumpas reziumė iš Jūsų namų cool.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 13 kovo 2012 - 08:32
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 12, 18:56)

AČIŪ wub.gif dar dirbam prie daugybės smulkmenų...

QUOTE(Niam @ 2012 03 12, 19:10)
Norejau pasiteirauti, kur pirkote virtuvini stala ax.gif

Stalą darėm patys smile.gif

QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 13, 08:32)

Dėkojam abu!

manau, kad greitai ir jūsų namus tyrinėsime, to ir linkiu!

dėl tų detalių tai pakomentuosiu:

-sofa mūsų namuose atsirado dėl šitos formos, spalvos man nepatinka, tai jau esu pasiruošusi siūti užklotą natūralaus storo lininio audinio. Man patinka, kai namuose nėra tokių susireikšminusių daiktų smile.gif reikšminę dėmę paskyrėm knygų ir tv lentynoms.

-apie virduliuko privalumus ir trūkumus plačiau esu aprašiusi dienoraštyje.

-knygos stovas buvo jau anam bute, dažnai gamindama pastebėjau, kad knygos labai kenčia. Tai realiai jis nederintas prie nieko.

- mano mielieji sloikiukai smile.gif labai smagu buvo, kai parduotuvėje paprašiau 40vnt ir po to dar grįžau papildymo, išpirkau visus, puikus dalykas ir valgomoms dovanoms sudėti. Ilgokai dairiausi prieskonių indelių skyriuose, neradau nieko, kas kabintų, o tie stiklainiai ne iš taupumo, o dėl stiliaus atsirado. Kažkokios retro dvasios įneša (kaip ir arbatinis).

- katinas vardu Princas, tai taip ir elgiasi biggrin.gif

- tokios lempos yra ir vonioje, tik raudonos. Iš pradžių buvom įsigiją kitus šviesuvus į koridoriuką, bet tos dar stovi, o pasikabinom, ką matot. Irgi dėl tos daikto dvasios...

-lova atspindi senovinę krosnį biggrin.gif kaip ant pečiaus miegam, kaime dar turėjau progos išbandyti tokį miegojimą vaikystėje. MB įlipimas iš viso nesudaro problemų, jis aukštas, o aš laukiu laiptelio štai tokio, nes jo reikia ir dėl spintos. http://www.gudragalv...3a035966674.jpg
bet ir be laiptelio puikiai šokinėju smile.gif dėl patogumo apskritai, tai lova kiek ilgesnė nei standartas ir iš galų yra nemažai vietos, tai gali išlipti nekliudant kito.

Tai tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 13 kovo 2012 - 11:34
Lachese, anadien viską apžiūrėjau - džiaugiuosi už judviejų gražius namus mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(korrne @ 2012 03 12, 22:04)

korrne, gal žinai kad gamintojas šitos sofutės?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 03 13, 12:05)

manau, kad greitai ir jūsų namus tyrinėsime, to ir linkiu!

Norisi ir man tikėti, kad greit, bet nežinau...kol kas pas mus dar tik namo "dėžutės" reanimavimo darbai, labai norėtume jei viskas vyks sklandžiai susitvarkyti bent porą kambarių, virtuvę, vonią ir persikelti - tada viskas paprasčiau, nei migruoti tarp dviejų namų... Parvažiuoj iš darbo ir gali po truputį judėti pirmyn...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2012 03 13, 13:51)

Deja ne.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 03 13, 12:05)
AČIŪ  wub.gif d

Lachese, labai faina pas jus bigsmile.gif
Įtariu, kad rašėt, bet dar paklausiu, kokios pas jus grindys? (spalva, gamintojas ir t.t.)
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
dėkui smile.gif grindys alloc, laminatas, balintas ąžuolas.
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2012 03 13, 14:51)

As zinau, cia Polder Sofa nuo Vitra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 03 14, 14:45)

Fainai susitvarket thumbup.gif
miegamasis ne mano stiliaus, bet virtuve superine thumbup.gif gal prisimeni koks cia stalvirsis? graziai atrodo, o ir kiekvienas trupinukas turbut nesimato, tik nepatiko, kad jis juostele jungtas, o ne klijuotas, dabartiniame bute turim jungta, tai siaubas kaip mane nervina, nes vis trupinuku palenda po ja doh.gif
o kas virtuvei ant sienos? tik dazai? unsure.gif

koridoriaus lempos super atrodo thumbup.gif ir virduliukas patiko, tik gaila, kad nera praktiskas (skaiciau komentarus)
visumoj tai super viskas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Dėkavojam, dar vonią ir likučius kada parodysiu.

Miegamsis, apskritai, stebuklas, kad yra, aišku mielai paimčiau tokį erdvų tik su lova ir nematoma spinta smile.gif bet šioje situacijoje,..

Sofą jau minėjua, kad pertvarkysiu.

Stalviršio ir aš norėjau klijuoto, bet labai nestačios sienos. Tai atvežus stalviršį paaiškėjo, jog jis bus neklijuotas,.. Kodo prekinio niekaip neatsiminiau, bet salone tikrai turėtų bet kuriam būti, nes čia naujas modelis.

Tarpas tik dažai.

Lempos ir vonioje tokios, tik raudonos smile.gif vieniems jos labai patinka, kiti labai peikia, bet jausmus visiems sukirbina biggrin.gif
Atsakyti