Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(kasiopeja @ 2012 03 07, 12:24)
labai miela komoda ir ypač rankenėlės!

drinks_cheers.gif Rankenėlės fantastiškos wub.gif

QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 07, 14:58)
po paskutinio google atnaujinimo, praradau visą savo darbų ir įrašų dienoraštį, tad reikia laiko atsigauti "po praradimo."

Pirmiausia, apie sodybą - atradau labai daug panašumų su mūsiške,

pasiskolinsiu idėją savo sodybai, jei žinoma, ne pamiršiu...

Neturiu žodžių - tikra Supermama  Tiek šeimynos ir dar laiko kūrybai randi 

Ir taip būna unsure.gif

wub.gif

Į sveikatą biggrin.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus.dabar liko tik MB palenkti savo pusen biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 07, 13:58)
Ir aš pagauta impulso, perskaičiusi šį sakinį - sugalvojau kad smalsu būtų paskaityti, kas per Blog'as... Pati rašau tokį, bet dabar "mūzos nėra" - po paskutinio google atnaujinimo, praradau visą savo darbų ir įrašų dienoraštį, tad reikia laiko atsigauti "po praradimo." Labiausiai gaila įspūdžių, kuriuos rašiau apie sodybą, su ja susijusių minčių...

vajee, o kaip taip gali būt? aš ir dabar jau išsigandau, kad taip nenutiktų blink.gif mat irgi parašinėju ir galvojau, kad turiu nesunaikinamą saugyklėlę ir še tau blink.gif o kaip tik galvojau intensyviau apie antrą statybų etapą parašinėt ir sodo planavimą ...
užuojauta 4u.gif
Atsakyti
Būna ir taip, mano vyras sako, va todėl visada reikia pasidaryti kokią "atsarginę" saugyklą, bet ne internete, o atskirame faile, o dar geriau atsispausdinti Word'o variantą, dėl savęs.

Mano mintis buvo rašyti sodybos įrengimo metraštį, kaupti visus įspūdžius, sąskaitas, nuotraukas - kada nors juk bus įdomu...ne tik patiems, bet ir vaikams, o jei atsitiktų taip, jog kada tektų parduoti (ko aš labai nenorėčiau) - manau ir naujiems šeimininkams, kadangi viską darom patys, stengiamės ir "bele kaip" nedarom, ir medžiagas stangamės pirkti geriau brangesnes, bet kokybiškas - judėti į priekį lėčiau - bet užtikrintai - juk viską darom sau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 08 kovo 2012 - 10:07
Sveikos, švenčiančios ir nešvenčiančios Kovo 8-ąją 4u.gif
pastebėjau, kad pas skandinavus ant palangių populiarūs itin aukšti gėlių vazonai, beveik kaip vazos (nemoku įkelti paveikslėlio, kad būtų aiškiau, apie ką aš blush2.gif ).
Man labai gražu wub.gif . Užsimaniau tokius įsigyti. Gal kur užmatėt pirkti pas mus LT? g.gif
Atsakyti
kazkur skaiciau kad LT atidarys ar jau atidare IKEA svedisku baldu parduotuve,megejoms sio stiliaus,as ja taip pat megstu...galima isigyti ir visokiausiu smulkmenu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2012 03 11, 13:26)
kazkur skaiciau kad LT atidarys ar jau atidare IKEA svedisku baldu parduotuve,megejoms sio stiliaus,as ja taip pat megstu...galima isigyti ir visokiausiu smulkmenu drinks_cheers.gif

Jei teisingai girdėjau, tai atidarys 2013 metais Vilniuje.
Atsakyti
Smalsiems

http://public.fotki..../musu-namuciai/
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 03 12, 15:25)

labai dailus jusu namuciai
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 03 12, 15:25)

Norejau pasiteirauti, kur pirkote virtuvini stala ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image