QUOTE(LT saulele @ 2012 03 06, 09:37)
pas mane du berniokai, bet tebegalvoju, kad balta galų gale yra pigiausia atnaujint, jei kas nutinka

,
Aš irgi visom keturiom už baltą. jeigu kuri sienos dalis išsitepi, iš naujo dažai tik tą vieną sieną, o ne visą kambarį (butą/namą)
Ankstesniame name turėjome visą namą baltą, naudojome brangius ir labai gerus plaunamus dažus. Jeigu kur išsitepdavo, drėgnu skudurėliu nuvalydavau ir tiek žinių. Dabartiniame name sienos irgi visur bus baltos, tik dažus naudosime kitokius (plaunamų dažų paviršius pernelyg "elegantiškas" buvo, dabar norisi grubumo ir kaimietiškumo). Bet vistiek nebijau tepliojimo. Tiksliau - pradedu žiūrėti pro pirštus į nučiupinėtą plotą aplink jungiklius. Kai labai
užknis, perdažysiu.
Trumpiau tariant - volelis į rankas ir pirmyn. Vaikai ir patys gali padėti dažyti. Maniškiai mažiai savo kambarį dažė patys, kiek sugebėjo, aišku. Atrakcija buvo nereali
Papildyta:QUOTE(Šelma @ 2012 03 05, 19:45)
Sienų baltų dar neturiu, kolkas pilkas gipsas, bet pritariu Tendrei, kad vieną kitą labiausiai nutepliotą sieną nesunku perdažyt

Mažių kambarys baltas dar tik trečias mėnuo, na gal kiek apsitrynė prie jungiklio (nenorėjom tų skaidrių apsaugų, gal ir veltui).
Gražu

Aš irgi pastebėjau, kad labiausiai išsipurvina sienos ties jungikliais ir laiptinės siena, nes juk mirtinai reikia lipant laiptais ranka braukti per sieną
Papildyta:QUOTE(Šelma @ 2012 03 05, 19:45)
p.s. foto tik tokios, specialiai grindų nefotografavau iš blog'o ištraukiau tokias kuriuose jos matosi

o gal galima būtų blog'o adresą sužinoti, gal dar ką gražaus užmatysime?